Aynı yerde çalışıyoruz o farklı bi bölümde ben farklı. Haftada bi iki kez görüşüyoruz, iş yerinde muhattap dahi olmadık bugüne kadar gizliden gizliye telde konuştuk ettik. Benimle birlikte olmak istiyor bende istiyorum ama ilerde sıkıntı olur mu? Sevgili değiliz zatende tek gecelik ilişki gibi düşünün, sorun olur iş yerinde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü adın çıkar hani sevgili veya eş olunsa millet yine daha az konuşuyor ama tek seferlik bir şey duyulduğu an ismin hep belli şekilde anılır.
Örneğin biz bir araç firmasındaki bazı işlere gidiyorduk ve oradaki bir kadının durumunu dışarıdan gelen bizler bile duyup, biliyorduk yani o derece.
Patron olan kişi iş etiğinden dolayı ters de davranabilir ama davranmasa da zaten o ortamda çalışanların bakışları bile seni rahatsız edebilir.
Ayrıca insan kendisine tek seferlik kişi yakıştırmasını da yapmamalı bence.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok riskli. Mutlaka duyulur. Bunu göze alabilirsen yapabilirsin, değilse yapma. Ama sen aleni arkadaş ol. Birlikte normal zaman geçirin. Sonrasını siz bilirsiniz ve kimseyi de ilgilendirmez birbirinize güven oluşursa istediğinizi yapabilirsiniz. Sma tek gecelik ilişkilerin duyulma ihtimali çok yüksek ve bunu genelde erkekler yapıyor. 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılDevamlı olur belkide
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. İş yerinde daha önce iki kez oldum ikisinde sorun oldu, işime yansıtmadığım halde, iş yerinde dedikodu ortamını da bilirsin, sana da hak veriyorum insan sabahtan akşama kadar köle gibi bir yerde çalışınca, oradan çıktığında biriyle tanışacak ne zamanı ne enerjisi oluyor
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle valla. İşten mi çıkardılar?
Soran+1 yılİş yerinde yapmadiniz dimi dışarıda buluşup yasadiniz?_
Soran+1 yılBenim kafam çok karışık ya istiyorum ama duyulur diyede korkuyorum bi yandan ne yapcam ben
Soran+1 yılTabiki ama rezidans da buluşucaz yani ben vazgeçmezsem
Eğer ona bunu anlatırsan. Hiçbir sorun olmaz. Asla iş yerinde kontak kurmayacağını söyle. Kimse bilmesin. Ben yanarsam sende yanarsın de. O zaten seni istiyor. Asla söylemez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
50Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsellik yaşanan ilişkilerde bir süre sonra bağlanmalar olabiliyor. Özellikle erkekte kıskanma duygusu yükseliyor, paylaşamıyor ve sürekli sizi arzuluyor. Sizden kopamadığı için de size sorun yaratabilir. Uzunca bir birliktelik de düşünüyorsanız sizin için bağlayıcı unsur olabilir ileride. Tercih sizin ama ilişkinin ciddiye dönebileceğini unutmayın.
10 YorumlaEmin ol bilen 2-3 kişi çıkar senin haberin olmasa da muhakkak yakın arkadaslarının haberi vardır takıldıgınızdan. Benım ortamımda boyle bırı var ce sureklı goygoy yapıyolar cok rezil bi durum kız acısından. Sen de bu durumdasın bnce
213 Yorumla
+1 yılOlabilir ama herkes bu sırrı ve gizliliği taşıyamaz normal karsilasmanizda konuşmalarınızı çevredeki insanlar farkederse söylenti olur... bu pek iyi olmaz... güvenilir gizliliğe onem veren biriyse olur neden olmasın
00 Yorumlas1kiş bittikten sonra gidip işyerindeki erkeklere senin nasıl biri olduğunu anlatırsa s1çtın demektir ki bir erkeği 2 ayda tanıyamazsın. Yapabilme potansiyeli var :d o riski alacaksan git seviş
01 Yorumla
Soran+1 yılAlamam işte anlatırsa işimden olurum
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saplanti haline gelmeyecekse sorun olmaz benim isyerinde birlikte olduğum biri vardi ikimizde evliydik ama o saplanti haline getirdi kıskanmaya başladi surekli dibimde geziyodu gizli olmasi gerekirken herkes anlamaya baslamişti
00 YorumlaDulmuşsun. Zaten toplumumuzun dullara bakışı vs belli. Çok güvenmeden bir şey yapma derim sağda solda anlatan gevşek tip çok fazla. İlla canın istiyorsa uzaktan çevreni tanımayan birisini bul derim
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik bir ilişkiye kendini yakıştırıyorsan :))
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aranızda yaşanacak olan cinsel birlikteliği işe taşımazsanız sorun olmaz
026 Yorumla
Soran+1 yılO kimseye anlatmazsa sorun olmazda ya anlatırsa işte
Soran+1 yılNasıl aleyhime yani? Mesela geçen buluştuk seviştik ileri gitmedim tam güvenmediğim için, ama istiyorumda birlikte olmak?
Soran+1 yılAma halaa geç değil mesela bidaha buluşmam belkide veya buluşsamda karşılığını mi alsam
Soran+1 yılSeviştik ama kıyafetler bile çıkmadı. Öpüşme sadece o kadar fazlası olmadı. Birliktelik karşılığı para alsam istesem ne olur ki sanki hem benim hem onun işi görülmüş olacak
Soran+1 yılO zaman zevkimize mi bakalım?
Soran+1 yıl25-29 o bekar
Soran+1 yılIstiyorum artık😏
Soran+1 yılBaya oldu yapmayalı o yüzden bise daha sorcam bu rezidanslar güvenli midir sence
Soran+1 yılTabi vardirda nasıl anliyosun güvenilir mekan olup olmadığını
Soran+1 yılAilemle
Soran+1 yılUmarım😊
Soran+1 yılHard seks istiyorum o olsun yeter bana 😁
Soran+1 yılHep öyle
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sorun olmaz, sen zaten tek gecelik takilabil3n biriysen neden korkuyosun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılIş yerinde duyulursa sıkıntı olur bana ya
Soran+1 yılYazışmalarda cinsellik yok
Olma ihtimali var ilerde. Tek seferlik olmaz ılerde sürekli birbirinizi istersiniz. Sonrasında da ortaya çıkabilir
00 Yorumla
+1 yılBüyük sorun olur iş yerinde birisine söylese reklam olursun tanımadık birini bulmalisin
00 Yorumlaİş yerinde fotokopi makinesine kerkinen muhasebeci arkadaşımı. gordugum günden sonra bunlar normal.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. olmaz hatta her canınız cekince rahar rahat buluşursunuz
00 Yorumla
+1 yılSonra tehdit ederek hep zıplamak ister. İş yeri dışında biri ile ihtiyaçını gör. İşinden de olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşındaki kişiye bağlı riski kayıt altına bir şey almadıkça sorun olmayabilir
20 YorumlaBen İş yerinde kız arkadaşımla sevisirken Fabrikanın dedikoducu kızları görmüştü ertesi gün herkesin dilindeydik. cok kötü bir durum ama herkesin gözü senin üstünde imalı bakışlar vs vs tavsiye etmem kesinlike
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bi kaç kez oldum ama farklı durumlar oluşabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi farklı
Cevap sahibi+1 yılBuradan anlatması sıkıntılı şeyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni becerdikten sonra
sağda solda anlatmazsa problem olmaz?02 Yorumla
Soran+1 yılHa işte ben bundan nasıl emin olacam ya
Cevap sahibi+1 yılzaten şişkosun
Gizli Üye(30-35)+1 yıliş yerinde sıkıntı olabilir yani hiç gorusmediniz mi yemekte falan?
00 Yorumla
+1 yılValla ben yaşadım iş yerinde bir kadınla yaşadım yani bisey de olmadi
00 YorumlaOlmaz ama korunun, bilgin var mı heyecanlımisin djdndi
00 Yorumla
+1 yılDikkatli olmakta fayda var
21 YorumlaAyrıldığınızda adını çıkarabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz ki ayrılalım
Soran+1 yılKesin yapar mı ki
+1 yılIs yerinden ask olmamalı
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil bu
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Evet olur ve emin ol sorunu sen çıkarırsın
00 Yorumla
+1 yılO iş büyür evlenirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılne gibi bir sıkıntı mesela?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. en zevklisi budur biliyo musun? ;)
00 Yorumla
+1 yılBunun muhabbeti döner erkeklerin arasında
00 Yorumla
+1 yılNasıl böyle bişeye razı oluyorsunuz. Anlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek gecelik arıyorsan banada uğra aramızda kalır seversen ara ara görüşmeye devam ederiz
00 Yorumla
+1 yılOlur. Dont f*ck the company.
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir biriyse sorun olmaz
00 YorumlaOlma ihtimali var işten çıkarılma
00 YorumlaAkşamları müsade gündüzleri günah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş sektörünüz ne? Yayılabilir belki.
06 Yorumla
Soran+1 yılÖzel
Cevap sahibi+1 yılÖzel anladık ama ne? Kimse sizi tanımıyor burada
Soran+1 yılFabrika
Cevap sahibi+1 yılNormal işçisiniz. Karşınızdaki kişi düzgün birisi değilse anlatabilir. Biraz daha onu tanıyın.
Soran+1 yılOnun konumu farklı benden sadece o kadar
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. Zaten istiyorsun. Sana burada kimse yapma derse yine yapacaksın. İstediğini yap bebeğim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDelikanlı biriyse kimseye söylemez
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDelikanlı bir insan olduğundan emin olunca yap
Soran+1 yılBen bundan nasıl emin olacam😏
Cevap sahibi+1 yılDelikanlı insanlar dürüst, saygılı, mütevazi, alçak gönüllü, yardımsever insanlardır
Cevap sahibi+1 yılAma çok azlar. Ben 40 yaşındayım sadece 2 tane gördüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsmin cikar tüm isyeri üstünden gecer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüveniyor isen neden olsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyor muyum emin değilim işte
Cevap sahibi+1 yılDışarıdan göründüğü kadarıyla nasıl biri geliyor o kişi sana?
Soran+1 yılYani ne diyim normal hoş biri işte
Cevap sahibi+1 yılBence deneyebilirsin sorun çıkacağını sanmıyorum
+1 yılolmaz yasa gıtsın
40 YorumlaÜcretli mi. Karşılığını verecekjmi
19 Yorumla
Soran+1 yılHayat kadını değilim
Soran+1 yılKarşılığını almalı mıyım sence 🤔
Soran+1 yılIymiş. Kaç saat takıldında 1200 verdin
Soran+1 yılHangi şehirdesin
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz rahat ol ya ben çok yaptım her fırsatta
00 Yorumla Gören olur ise olur.
00 YorumlaAksine aşırı derecede tahrik edici
00 Yorumla
+1 yılRiskli bence
00 Yorumla
+1 yılHımmm olmaz yaa
00 YorumlaAdın orspya çıkar
00 YorumlaYok be ne olacak super
00 Yorumla
+1 yılBöyle böyle şirkette elden ele gezersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılcesaret ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılDulum
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRiskli ama bence güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz de
00 Yorumla
+1 yılBence riskli
00 Yorumla
+1 yılŞannslıymış
00 Yorumla
+1 yılPatrona bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. devamlı isteyebilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı