Sevilmek nasıl bir şey?

Sorum, Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve normal üstü boyutta penise sahip erkeklere.

Kadınlar tarafından beğenilmek ve sevilmek nasıl bir duygu?

Yukarıda bahsettiğim gibi yani kızların, daha doğrusu benim yaşlarımdaki Türk kadınlarının istediği gibi boylu poslu ve yakışıklı değilim; zeki, eğlenceli, ağzı laf yapan ve kafa dengi biri de değilim. Penisim de küçük yani utanıyorum (böyle dediğim için beni sapık olarak görmeyin çünkü sorunlarımdan bahsediyorum ve sorunlarımdan birisi de bu, yani aklı sırf uçkurunda olan biri değilim).

Kısaca hiçbir kadın beni istemeyecek ve beni erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymayacak.

O kadar çok istenebilecek ve hayal edilebilecek şey varken benim en çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği; çoluklu çocuklu böyle yani mutlu huzurlu bir yuva.

Ben de bir kadın tarafından sevilmek istiyorum; sevgi ve aşk yaşamak istiyorum ama hiçbir zaman yaşayamayacağım çünkü uğur böceğiyle fotoğraf çektirmek istersin ama hamam böceğinin yanına en fazla onu öldürmek için yaklaşırsın.

(uğur böceği: Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük şeyli erkekler/hamam böceği:ben)

O halde sorumu tekrarlıyorum: sevilmek nasıl bir duygu?
Güncellemeler
+1 yıl
Olumlu/olumsuz yorumlarınızı "düzgünce" yapın lütfen; teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sevilmek nasıl bir şey?