Sorum, Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve normal üstü boyutta penise sahip erkeklere.
Kadınlar tarafından beğenilmek ve sevilmek nasıl bir duygu?
Yukarıda bahsettiğim gibi yani kızların, daha doğrusu benim yaşlarımdaki Türk kadınlarının istediği gibi boylu poslu ve yakışıklı değilim; zeki, eğlenceli, ağzı laf yapan ve kafa dengi biri de değilim. Penisim de küçük yani utanıyorum (böyle dediğim için beni sapık olarak görmeyin çünkü sorunlarımdan bahsediyorum ve sorunlarımdan birisi de bu, yani aklı sırf uçkurunda olan biri değilim).
Kısaca hiçbir kadın beni istemeyecek ve beni erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymayacak.
O kadar çok istenebilecek ve hayal edilebilecek şey varken benim en çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği; çoluklu çocuklu böyle yani mutlu huzurlu bir yuva.
Ben de bir kadın tarafından sevilmek istiyorum; sevgi ve aşk yaşamak istiyorum ama hiçbir zaman yaşayamayacağım çünkü uğur böceğiyle fotoğraf çektirmek istersin ama hamam böceğinin yanına en fazla onu öldürmek için yaklaşırsın.
(uğur böceği: Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük şeyli erkekler/hamam böceği:ben)
O halde sorumu tekrarlıyorum: sevilmek nasıl bir duygu?
Kadınlar tarafından beğenilmek ve sevilmek nasıl bir duygu?
Yukarıda bahsettiğim gibi yani kızların, daha doğrusu benim yaşlarımdaki Türk kadınlarının istediği gibi boylu poslu ve yakışıklı değilim; zeki, eğlenceli, ağzı laf yapan ve kafa dengi biri de değilim. Penisim de küçük yani utanıyorum (böyle dediğim için beni sapık olarak görmeyin çünkü sorunlarımdan bahsediyorum ve sorunlarımdan birisi de bu, yani aklı sırf uçkurunda olan biri değilim).
Kısaca hiçbir kadın beni istemeyecek ve beni erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymayacak.
O kadar çok istenebilecek ve hayal edilebilecek şey varken benim en çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği; çoluklu çocuklu böyle yani mutlu huzurlu bir yuva.
Ben de bir kadın tarafından sevilmek istiyorum; sevgi ve aşk yaşamak istiyorum ama hiçbir zaman yaşayamayacağım çünkü uğur böceğiyle fotoğraf çektirmek istersin ama hamam böceğinin yanına en fazla onu öldürmek için yaklaşırsın.
(uğur böceği: Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük şeyli erkekler/hamam böceği:ben)
O halde sorumu tekrarlıyorum: sevilmek nasıl bir duygu?
Güncellemeler
+1 yıl
Olumlu/olumsuz yorumlarınızı "düzgünce" yapın lütfen; teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle kendini çok fazla güzellik kalıplarına göre elestiriyorsun bende hiçbir güzellik algısına uymuyorum beni zaten hic kimse sevmez diye kendi kendime kendimi kötülemiyorum şu saçma huyu bırak Öncelikle ayrıca senin dışında herkes saydığın özelliklere uyuyormus gibi davranma
İnan ki her şey tip değil ya ayrıca senin hoşuna gitmeyen boyun belki benim hoşuma gidecek veya belki ben 150 yim sen 170 sin senin boyun bana ideal gelecek herkes farklı özelliklere sahip olduğu için herkesinde idealleri farklı ayrıca insanlar güzellik algılarına uymayanları değil ızgüvensiz davrananları sevmezler kendine bir güvenin olsun kardeşim hiçbirimiz manken değiliz canım saçma kendini üzme kendi değerini kendin düşürme
Kendim hakkındaki gerçeklerden bahsediyorum, kendimi düşürmek değil yani. Artık herkes çok seçici olduğu için böyle endişeliyim yani ister istemez üzülüyorum; bu duruma canım sıkılıyor.
1.50 boyundakiler de uzun erkek istiyor yani mesela benim boyum bir erkeğe göre normal bir boy ama kadınlar bu boya kısa diyor.
Kaç mesela boyun ayrıca saydığın bütün eksiklikler bendede var ideal kilomdan fazlayim sivilcelerim var büyük bir burnum var bende çirkinim herkes kusursuz diye bir swy yok bende de eksiklik gibi hissettiğim şeyler çok ozguven düşürüyor ama elimden bir sey gelmiyor kesip atamiyorum kendimi kabullenmek zorundayim başka çarem yok sevmek zorundayim bir kere geliyorum hayata ve canım saçma insanların yorumlarını görüşlerini s*klememeye çalışıyorum
Sende onlara herkes dengi dengine de sana burun kiviriyorlarsa da çok da s*kimde tepkisi ver
Kendini düşürdüğün nokta insanlara zayif noktani belli etmek sen ne kadar kısayım çirkinim triplerine girersen insanları bunu sana karşı kullanır özgüvenli olmasan bile öyle davranacaksın ki seni elestirmelerine fırsat vermeyeceksin
Boyum kısa değil (1.75) ama işte yeri geliyor insan yerine koymuyorlar. Aslında takmamaya çalışıyorum ama istediğim şeyi yaşayamayacağımı sanmama sebep oluyorlar ve bu sinirimi bozuyor ama haklısınız; yani dediğiniz gibi s*klememek gerek skslslsşsş
Bir de "bir kere geliyorum hayata" demişsiniz ya, bu düşünce benim mottom resmen ya sjsksksksks Her ne yapacaksam onu söyleyerek yapıyorum.
Yaw gerçekten koy g*öte gitsin hayat gerçekten çok kısa
175 kısa değil ayrıca normal bir boy
Evet öyle de işte bu gel de Türk kadınlarına anlat akskskslskw Gerçekten hayat kısa evet yani koy g*te gitsin demek lazım ama yaşamak istediklerini yaşayamayacak olmak insana koyuyor.
Bunun cevabını karşı cins olarak vereyim; dediğin gibi beğenilmek güzel bir his ama güven yok. İnsanların sana görünüşün için yaklaştıklarını düşündükçe yalnızlığa gidiyorsun.
Yani onlar da öyle aşkı sevgiyi dibine kadar yaşamıyor. Sadece ortada "beğenme" söz konusu. O beğenmenin verdiği merakla söz konusu kişinin etrafına gidiyorlar, ama hep öyle devam etmiyor. Pek matah bir durum değil bence.
Ama ben sadece beğenilmeyi değil, ötesini istiyorum. Gerçekten iyi bir ilişki...
Gerçekten iyi bir ilişki bence enerji uyumuna bakıyor. Çok yakışıklı çok güzel olmak yetmiyor. Çok zeki olmak da yetmiyor...
Ben de isterim iyi bir ilişki ama şimdiye kadar erkeklerden genelde ilgi gören biri olmama rağmen asla yaşamadım.
Çünkü yakışıklı olan değil bana değer veren, anlayışlı, yanında kendim olduğum birini bekliyorum. Yakışıklılık bir yersiz hareketle yerle bir olur gözümde ve kızların çoğu böyle düşünür.
Özellikle yanlarında kendilerini değerli hissettikleri erkekleri isterler. Tabi bazı takıntılı insanlar var, bunlar kimsenin özgüvenini kıramamalı. Belli fiziksel özellikler dışında başka özellikteki insanları istemeyen takıntılı insanlardan bahsediyorum.
Anladım. Tabii aslında dediğiniz gibi ama ne bileyim işte... Artık herkes çok seçici olduğu için bu tarz düşünceler özgüvenimi alt üst etti.
Umarım istediğiniz gibi bir ilişkiniz olur.
Dostum ben söylediğin özelliklere sahibim arkadaşlarıma göre. Benden daha yakışıklıları falan elbet vardır. Kimseyi takma hadi ordan et. Kendine güvenin tam olsun, kaybetmekten korkma kimseyi. Kimseyi de öyle fazla seveyim deme. Seversin, bacım yapar üzülürsün. Dünyanın en yakışıklı adamıymış gibi takıl, en yardımsever insanı gibi davran. Kimseye kibirli olma ve kendi doğrularından şaşma. Kızların sevmesini de bekleme. Git istediğin herkese yaz anasını satayım. Kızların bazıları yakışıklı erkek değil zeki erkekle evlenmek ister. Çocuklarının geleceğini düşünürler çünkü. Bunlar sana lazım olan zeki kızlar. Sen de tipe asla önem verme. İnsna sıkılıyor bir zaman sonra ve tipin çok önemli olmadığını anlıyor. En ufak bir sivilxe dahi insanın tipini elinden alabilir. Kendini geliştirmeye bak, spor yap ve bakımlı ol. Saygı göstermeyene saygı, sevgi göstermeyene sevgi gösterme. Eğer seni gerçekten seven bir kız bulursan, onu hiç bırakma.
Bu arada hiçbir kızla da sevişmek için can atma. Kızlar bizden daha istekli ama çoğumuzdan daha zeki oldukları için belli etmiyorlar. Söylediklerimi yaparsan etrafındaki kız sayısı artar ve konuştukça kendileri belirtirler bunu. Azacakları şekilde konuş, kenara çekil. Bu arada söylemeyi unuttum tipine bakmadan herkesle konuşmaya çalış. Mesela ben yeni kişiliklerle tanışıp konuşmayı çok severim. İnsanları tanıyorsun bu şekilde, kimin ne olduğuna 1 2 günde karar verebiliyorsun. Tavsiye ederim :) Başarılar..
Dediğiniz gibi, saydığım özelliklerdeki gibi biriyseniz zaten beni anlayamazsınız. Her şey öyle "yap, et" diye kolay değil ama sağ olun yine de.