- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinin de yeri ayrı bence hani diyorlar ya işte anal seks yapmak zevksiz olur hiçbir zevk vermez filan hayır bana sekste bence oldukça zevk vericidir çünkü arka tarafta sinir uçları daha fazla aslında ön tarafa göre ama Vajinal ilişkiden farkı şu Vajinal ilişki spontane gelişebilir ama amaç ilişki öyle değildir kurallarına göre ve planlı bir şekilde yapılması gerekir gerçekten zevk almak istiyorsanız ve son olarak şunu söylemek istiyorum bu bir kadının kendi kendine yaptığı saygısızlık değildir anal sekste oldukça yapılabilir ve güzeldir bence
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
şimdi eski sevgilimle ikisinide denedim anlatayım sana :)
vajina sulu nemli sıcak içine girip çıktıksa sulanan bişi canın çeker kadına oral yapsan pişman olmazsın vajina dan :D yaptıkça genişler vajina
anal da ise :D anal a oral yapılmaz kokar vajina gibi su çıkmaz dar ve sıcak oluyor içi :) kaygankaştıcı kullanmazsan kadına anca eziyet bana göre condom gerekli :)
anal biraz sıgara gibi başta kötü gelir insana ama aşınca yapmak istersin farklılık olsun diye :)012 Yorumla
Soran+1 yılBenim anlamadığım nokta şu erkek ne kadar dar yere girerse o kadar zevk alıyor ama vajina sulu diye vajinanın daha zevkli olduğunu söylüyor çoğunluk neden böyle peki yani sulu olması neden daha zevk veriyor bunu merak ediyorum
Soran+1 yılSulu olması neden daha çok zevk veriyor bunu açıklayamazmısın
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yıl😀
Soran+1 yıl😂buda mümkün olmadığına göre
Soran+1 yılAyn😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
İkiside güzeldir, birisi dar iyi kavrar, partnerde sıkıp bırakırsa süper olur, düşün köküne kadar gip çıkıyor ve görüyorsun, süper görüntü,öbür tarafta sulu, kalp atışı gibi kasılıyor, verdikçe suları akıyor, oda süper, ikisininde denemek tatlarını almak gerekir. Denemesi bedava diyelim
22 Yorumla
Soran+1 yılGüzel anlatımdı😊
ikisinin de yeri ayrı. Anal da severim vajinal da. Birisi Ketçapsa diğeri mayonez. Verdiği zevkler tatlar apayrı bir şey.
11 Yorumla
Soran+1 yılFarkı ne
+1 yılAnal daha doygunluk ve kavrama hissiyatı veriyor erkeğe. Vajina çok sulandığı zaman pek bir zevk vermiyor. Tabii ikisinin de yeri ayrı
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden vermiyor genişliyormu
- +1 yıl
Laçkalaşıyor
Soran+1 yıl😀
İkisi de inan çok zevkli. Anal her zaman yapılamadığı için daha çekici geliyor. Anal da delik çok dar. Erkeğe farklı haz verir. Ama bir vajina etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden vajina daha iyi
+1 yılAnal aşktır 🤭 analın tadı bambaşkadır 🤭 tadını alan bidaha bırakmaz 🤭
16 Yorumla
Soran+1 yıl😊
- +1 yıl
Sende mi analcısın 🤭
Soran+1 yılBeni tahrik ediyor çok fazla
- +1 yıl
Kendin ile oynuyor musun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
😋😋😋
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vajinal seks ile anal seksin yeri apayrıdır. Ikisi de çok zevklidir iki taraf için de. Tabi tecrübe edindikçe zevk artar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal birliktelik hazzı ayrı ama anal hazzı bambaşka oluyor ben analdan farklı bir haz alıyorum hem yapmayı hemde bana yapılmasını seviyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi de zevkli ama ben anal daha çok seviyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
daha çok zevk alıyorum. Değişik şeyler denemek iyi geliyor sürekli aynı pozsiyon aynı şeyler bir süree sonra sıkıyor
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Anal seven kiz var ya inanmasi guc ama aciyi mi seviolar nedir
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂tahrik ediyo beni ama vajinal daha zevkli
Soran+1 yıl😂😂😂
Tabiki vajinal seks. Anal seksi sadece dar oldukları icin tercih ediyorlar onun dışında başka bir özelliği yok gibi 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Vajinal yaparken anal parmaklatana denk geldim onun da düşkünü fena
10 Yorumla
+1 yılAnal herkes yapamaz. Sok çıkarla vajina zevk verir. İşi bilmek lazım anal için
00 Yorumlaİkisini de seviyorum. Birlikte olduğum kişilerde de çok seven hatta isteyen oldu.
00 Yorumlatek bildiğim erkeklere göre her ikisi de zevklidir.
10 YorumlaYani dar olduğu için zevkli ama vajina varken gereksiz
00 YorumlaVajinal severim anal sevmem ama isterse analdan dil darbesi atarim 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal oral vajinal. Seks yaparken üçüne de girer çıkarım. Her zevki tadarım.
16 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli😊
Cevap sahibi+1 yılElbette. Sınır yok.
Soran+1 yıl😋
Cevap sahibi+1 yılBeklerim
Soran+1 yılGizliden çık
Cevap sahibi+1 yılGel
+1 yılİkisi de ama anal daha zevkli dar ve zorlu oluyor kadının acı cekmesi gaz veriyor zevk veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHepsi ni severim tek geçerim ayrı ayrı denerim zevke hitap ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimisi anal der kimisi vajinal kişiye göre değişiyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen zevk aldın mı
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tabi ki vajina güzel ama arada anala da hayır denmez
00 YorumlaAnal bemce cunku daha dar oldugu icim daha cok zevk veriyir
08 Yorumla
Soran+1 yılAma vajinal sulu diye dah zevkli olduğunu söylüyorlar
Soran+1 yılDenedik yinede baya acıyor
Soran+1 yıl😊
Soran+1 yıl😀diyosun
Her ikisinin de ayrı bir zevki var ama her kadın anal sevmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum arada yapmak güzel oluyor aşırıya kaçmadan
00 YorumlaAnalı hijyenik bulmuyorum.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnalın da ayrı bir keyfi var
110 Yorumla
Soran+1 yıl😊
- +1 yıl
Ama işte kuralına göre yaşamak gerekiyor keyf almak için 😊
Soran+1 yılDoğru bence vajinal daha zevkli ama ben ikisinide seviyorm
- +1 yıl
Vajinal illaki ama anal biraz renk ve farklılık katmak bazında baya katkısı oluyor zengin içerikli bir eylem bence
Soran+1 yılBende seviyorum
- +1 yıl
Her pozisyonu ile ayrı ayrı değerlendirmeli hafif soft başlayıp sonra tempo yüksek hard olacak şekilde 😊
Soran+1 yıl☺️
- +1 yıl
Senin favori pozisyonun hangisi 😊 nasıl olanından haz alıyorsun
Soran+1 yılMisyoner, bacak omuza, doggy
- +1 yıl
Aynen benimde favorilerim bunların sunduğu görsel zenginlik harika ötesi 😇
+1 yılvajinanın tadına çok baktım artık anal istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeveriz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi de her kız yapmaz yapamayacağın veya cesaret edemeyeceğin şeyi sorman garibime gitti açıkçası :/
021 Yorumla
Soran+1 yılYaptım erkekler hangisini neden daha çok seviyor onu anlmıyorum darlıktan hoşlanıyorlar ama daha sulu diye vajinal zevkli diyorlar bunu bi türlü anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSorumu bu ya tabiki anal muhtesem oluyor dar ya kadın bir de hafif zorlanıyor o his muhteşem ben şimdi bir şeyi merak ediyorum büyük penissli bir erkekle mi küçükle mi yapmak isterdin yoksa farketmez mi senin icin
Soran+1 yılÇok küçük değilse fark etmez ben vajinalden daha çok zevk alıyorum ama anal beni çok tahrik ediyor
Cevap sahibi+1 yılAnal muhtesem yaa tabi ama bence yani herkesle de yapılmaz mesela Afrikalı simsiyah büsbüyuk iri aletli bir zenciye 😅
Soran+1 yıl😅teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılPeki sen yapmak ister miydin zenciyle çok ateşli libidonin tavan yaptığı bir anda en azından denemek
Soran+1 yılNormale alıştıktan sonra belki
Cevap sahibi+1 yılDoğru ya ilkte zenci olursa yırtar aşırı acı çekersin kalın bir de Türklerle baya yaptıktan sonra bence zenci zevk verir ama rengi iğrenç simsiyah kapkaralar tiksinmez misin :/
Soran+1 yılHayır tiksinmem yanlış bir bakış açısı
Cevap sahibi+1 yılGörsel olarak bana itici geliyorlar aşırı siyah simsiyah kopkoyu tenli olanları ondan dedim ama bilmiyorum ne kadar muhafazakar ne kadar durağan birisin ama yerinde olsam bir kız olsam 3 zenciyle denerim gerçi grup sevip sevmediğinide sormadım ama 😅 hem arkan hem önün hem ağzın aynı anda zenci yragiyla dolar zevkten çıldırirsin
Soran+1 yılGerek yok🙂
Cevap sahibi+1 yılBana tekte yeter diyorsun gerçi 3 taneyi geçtim zenci olması bile korkutur ben bu erkek olarak bile korktum yapması çok zor ve korkunçtur bir kız için ama eminimki fikri bile seni tahrik etmeye yetti
Soran+1 yıl😂
Cevap sahibi+1 yılCidden bir düşünsene 3 zenci erkek hepsi aynı anda senin icinde hepsi simsiyah hepsinininki çok büyük 😅
Soran+1 yılAlamamki
Cevap sahibi+1 yılAlamam dedin anladım da peki almak ister miydin 3 zenciyi aynı anda içine
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılAma varya sevdiğin erkek olacak hoşlandıgin deli gibi aşık olduğun sadece onunla tüm deliklerini sıra sıra dolduracak varya zevkten ucarsin ahhahahahah 😂
Soran+1 yılEvet😂
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki çok küçük çıktı o aşık olduğun erkeğin aleti yine de yapar mısın ama çok küçük öyle düşün çok ufak
Soran+1 yılYaparımda ne saçma sorular soruyorsun
anal seven kız kaldı mı…
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Anal deneyimin olsa bu soruyu sormazdın 😏
03 Yorumla
Soran+1 yılOldu🙂 ben erkeklerin fikrini merak ediyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözüne güveniyon yani
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal ama vajinayı çok isterdim🤫🤫
33 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden bir şey sorabilirmiylm
Cevap sahibi+1 yılGizlilekden
Soran+1 yılGizliden çıkarsanız
+1 yılAnal oral vajinal biri olmadan hepsi yarım kalır
10 Yorumla
+1 yılHic birini yapmayan ben peki
00 Yorumla
+1 yılVajinal hakyolu varken ne işin var bok yolunda
00 YorumlaDenemek istiyorum ama hiç denemedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılvajinal varken kim ne yapsın analı :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. anal cok sıkıcı olabılıyor
00 YorumlaAnal saçma geliyor ve zevk almıyorum
00 Yorumlavajinal severim, skim kalın anal sevmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen severim ama arkadasim kendi isteyecek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anal seks seviyorum ama maalesef eşim yapmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDayanabiliyor musun acısına sen
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama denedim
Cevap sahibi+1 yılSevdin mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılZevk alıyor musun
Soran+1 yılBiraz
Cevap sahibi+1 yılBakire misin
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında
Soran+1 yılBen 18 o 24
Cevap sahibi+1 yılİlkin o mu
Soran+1 yılEvet o
Cevap sahibi+1 yılİyiymişşş 😊
Soran+1 yılEvet☺️
Cevap sahibi+1 yılSeks güzel şey 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajinali de seviyorum ama daha çok seviyorum analı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yıldar ve yivli olması, penisi sarıp sarmalaması felan her yönden ya
+1 yılHak yolu varken bok yoluna gidilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kadınlar sever herseyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler analı daha çok sever
00 Yorumla
+1 yılAnal asla yapmam asla da yapmadım
00 YorumlaAnsl için 2 k vermistim
05 Yorumla
Soran+1 yıl😮iyiymiş
Soran+1 yılSeviyorum
+1 yılHer gün aynı yemek olmaz