- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır benim için olmazsa olmaz değildir tamam evet bu da bir ihtiyaç ama tabii ki benim de kendime göre kriterlerin var eğer yapacağım ilişki benim kriterlerim doğrultusunda dahilinde olmayacaksa benim için şart değil sonuçta parmaklarım bana yetiyor hatta bazen artıyor bile
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlk etapta tabii ki insan net bir birliktelik istiyor. Mastürbasyon bazen yeterli gibi görünse de aslında hiç bir zaman yeterli olmuyor ve gerçeğin yerini tutmuyor. Sadece gerçi yaşayana kadar süreceği biraz daha fazla uzatmaya yarıyor diyebilirim. Peki senin için hangisi geçerli?
00 Yorumla
+1 yılBende cinsel istek yok. Doktora da gitmedim. Hiç mastürbasyon yapmazsam kasıklarda ağrı dışında fazla idrara çıkma oluyor. O yüzden ayda 1 unutmazsam mastürbasyon yapıyorum, yemek yemeyi de unutuyorum, ilginç hastalıklar. Çözümü var mı bilmiyorum berbat hissediyorum.
00 Yorumla
Eğer bir insan , ilişki yaşamamışsa mastla kendini idare eder. Ama ilişki yaşadıysa hep yapmak ister. mastürbasyon yapıp kendini rahatlatabilir ama birleşme gibi olmadığından aklı hep orada olur. Evlilere gelince. Emin ol çoğu insan mastürbasyon yapıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli olunca neden yapar ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsellik olmazsa olmazdir. Onemlidir yani. Ama Şu an illede hemen olucak diye bi kaide yok. Partnerim ne zaman kendini hazir hissederse o zaman. Belli zamanlar vsrdir yukseksindir evli olsam dahi esimle o an musait madigimiz icin dusta kendimi sakinlestiririm.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ette protein var tahıl ürünlerinde de. ete en yakın kuru fasulyedir.
şimdi canınız kebap çekti. kurufasulyeyi kebap yapmaya kalkışmak ne derece sizi mutlu eder.03 Yorumla
Soran+1 yılBi an başka bir soruya cevap verdiğini düşündüm ne anlatıyo bu dedim 😂
2 yılı aşkın hayatımda bir kadın yok. Yani birisi olmak zorunda değil. Kaliteli bir ilişkim olmalı ki, bunun zevkine varayım.
Ama önceliğim kaliteli olması kadar nikâhlı eşimle olması da önemli.00 Yorumla
+1 yılPartner ve mastürbasyon arasında inanılmaz bir fark var. Belli bir aşamadan sonra ihtiyaç bence cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisi daha iyi
- +1 yıl
Partnerin olduğunda mastürbasyon yapmak bile istemeyebilirsin, ya da sadece rahatlamak adına yaparsın. Zevk oranın düşebilir yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen pilav yerken makarnaya ne gerek var demişsin. seks ile mastürbasyon ayrı şeylerdir.
İkisininde olmasında bir sakınca yok. Hem neden olmasın bu bir kural değilki.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yeterlidir. Sevdiğim kişiyle konuşurken tamam heycanlanmam falan olur ama bunu belli etmem. Duygsal bağ benim için daha önemli
00 YorumlaOlmazsa olmazdır benim için. Partnerle olan daha zevklidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mastürbasyon teksem yapaım ama tek degilsem gerek duymam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani kim cinsellik yaşamak istemez ki, mastürbasyon bir yerden sonra yetersiz geliyor.
00 Yorumla
+1 yılSeks tabiki daha güzel. Sen mastürbasyon mı tercih ediyorsun?
00 Yorumlamastürbasyon yoklukta yapılır. Partner varsa seks yapılır tabi. İkisini karşılaştırmak saçma
00 Yorumla
+1 yılYani olsa olurdu ama ilkler önemli benim için nu yüzden zar zor duruyorum
00 Yorumla
+1 yılHem ilişki hem mastürbasyon yani ikisi de farklı zevkler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılPartner iyidir o durumda
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon yetiyor bana
50 YorumlaOlmazsa olmaz değildir
00 YorumlaOlmasa da olur ya sorun değil.
00 Yorumla
+1 yılSahyekar biriyle olmaktansa kendi işini kendin gör
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon partnerin yerini tutmaz
00 Yorumla Yoksa ne yapacaksın kardaş
313100 Yorumla
+1 yılHic yasamadim ki a*in*ko**m nerden biliyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç cinsel ilişki yasamadım ve mrk ediyorum ve mastürbasyon yeterli değil
00 YorumlaOlmalı
11 Yorumla
+1 yılOlmasa da olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındayım bakirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaparım
00 Yorumla Kesinlikle hayatımın merkezinde
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapmamak lazım evliliklerde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılo bana yapar zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon iyidir
00 Yorumla
+1 yılPartner tabiki
00 Yorumla
+1 yılSen hangisisin
00 Yorumla
+1 yılBence ikisinin de yeri ayrı
00 YorumlaOlmazsa olmaz değil
00 Yorumla
+1 yılYetmez
00 Yorumla
+1 yılPartner şart