Ben bakireyim, ama evlendiğim zaman çok sert ve aşırı küfürlü ilişki isterim sanıyorum, mesela eşim kolumdan tutup yataga atıp hadi yat altıma demesi çok zevk verir mesela 😅 ya da ilişki sırasında a…k…. O. su demesi falan çok zevk verir altındayken, sizce böyle şeyler istemek normal mi yoksa çoçukken çok dövüldüğüm için travma mı almışdır beynim🥲🥲🥲 ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam aradığım bakiresin 😂 sadece ilk ilişkide yumuşak davranırım çünkü ürkütmemek için, deldikten sonra saçından yapıştığım gibi taktik maktik yok bam 💥 bam 💥 bam 💥 yapıştırırım. Büyük ihtimalle sertlikten dolayı ilişki yaşadığımız günlerde oturamazsın 😎 Bütün hafta sonu sadece beslenme için ara verip döver gibi çakmaya devam ederim. Kalçana tokat ata ata kızartırım, öpüşe öpüşe dudaklarını tahriş ederim, boğazından tutup... devamını yazmayım görüşümü kaldırmasınlar. 😎
114 Yorumla
Soran+1 yılBeğendim seni🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHer ilişki sonrası zarar görürsün =)
Soran+1 yılÖzellikle delmek diyerek baya tahtik ettin beni🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSadist yönüme oynama fena oluruz. =)
Soran+1 yılÇoçukluğumdan beri bu düşünceler var bende anormalmiyim acaba 🤣
Cevap sahibi+1 yılSeks anında içgüdüsel olarak bende hayvanlaşırım gibime geliyor. Altıma alıp demir döver gibi ezmek istiyorum =)) anormallikse bendede var biraz.
Soran+1 yılBilmem ki baksana herkes böyleymiş aslinda 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılLafta herkes makine gibi ama uygulamaya gelince tıssss...
Soran+1 yılSen kaç yaşındasin😬
Cevap sahibi+1 yılTanışmak mı istiyorsun? 😅😂🤣😂🤣🤣
Soran+1 yılYoo öylesine sordum😊
Cevap sahibi+1 yılAynen böyle oluyor ;) lafta herkes sert sever ister herkes makine ama uygulamaya tanışmaya gelince tısss.. Sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılBen bakireyim demişdim ama demi yazimda, yani evlenmeden ilişki yaşamam, arayış içindeyim kim isterse yazsin tanışalım demedim 😊
Cevap sahibi+1 yılSeni kastederek tanışma konusunu söylemedim =) zaten yaşımı öylesine sorduğunu söyledin ve cvp yazmadım yaş konusunda. Herkes böyleymiş dediğin için yazdım son yazdıklarımı.
En İyi Cevaplar
+1 yıl
İltifatın kralını Naro reis yapıyor Ahu Tuğba'ya bir filminde... Önce eti dövüyor kıvama getiriyor sonra sii... yor. Sonra da sövüyor!
Dayak yedikçe güzelleşiyorsun. Ateş gibi yanıyorsun. Ben malımı bilmez miyim! Horlandıkça közleşen bir *!
(İltifatta nirvana! Ötesi yok!)00 Yorumla
normal ya çoğu kadın ister öyle ilişkide ister öncesinde sorarsan istemez ama ilişkiye girince farklı olur sende girsen daha çok şey istersin şimdi düşündüğünün
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeks küfürle ve sertlikle süslendiği zsman zevkli ve keyiflidir. Sertlik ve küfürün olmadığı seks tatsız tuzsuz bir şey olur. Lezzet vermez ve doyurmaz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ya bunu ben de istiyorum şimdi kesin diyecekler ki bakirelikten kaynaklı ama bence zannetmiyorum istekten kaynaklı olan bir şey bence bu şahsen ben bu isteklerimi gerçekleştiremezsem içimde çok büyük de kalır zaten küfür ede ede sert bir şekilde jsjdjjd yapmayacaksa yapmasın
41 Yorumla- +1 yıl
Sen ne acayip bir şeysin. 😍
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukken dövulduğun ile alakası yok yani
Dünyada sevdiğin şey millionlarca kızları kadınları senin gibidir ler
Ve öyle karakter olduğuna gayet normaldir
Ayrıca ileri zamanda, ya eşın, ya sevgilin, ya partner dediğin gibi olacak aşiri sert Seks ve sert küfürlü, o zaman gerçek zevklerin uçar ve yaşanırsın böl
Iki dk yapanlar de cabuk sıkılırsın00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben bende böyleyim ya bakire olanlar gaiba böyle. oluyoruz bende sert ve küfür seviyorum
95 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Benjjjj sanal sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Benjjjj yok teşekürler
- +1 yıl
Yaklaşım yanlış bir daha ki sefere😅😂😂
+1 yılen sevdigim erkek dediğin kadınına köpek muamelesi yapmalı
52 Yorumla- +1 yıl
@meltemsavasan bdsm bir kültürdür.
- +1 yıl
@Baranliveme aynen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bişey bu hatta ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecek bağlılığınızı artıracak bir istek bu tramvaya bağlı olduğunu sanmam tamamen ayrı konular
06 Yorumla
Soran+1 yılAma yatakta böyle şeyler söyledkden sora normal hayatda insan utanmıyor mu yüzüne bakmaya 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kesinlikle hayır yatak olayı başka normal hayat başka orada yaşanılan orada kalır önemli olan orada zevkin doruklarına ulaşmak anı yaşamak ve birbirine bağlılığı yakalamak
Soran+1 yılNebilm ben sankı sora yüzüne bakamam gibi geliyor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yaşamadığın işin öyle geliyor olabilir sana
orada yaşananlar birbirinize daha çok bağlayacağı için daha da mutlu olacaksınız ve utanma vs gibi şeyler söz konusu olmayacak
Soran+1 yılİyi bakalım göreceğiz 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Faydasını göreceğine eminim 😂
+1 yılKalçaya, memişlerle ve yüze tokatlar ara sıra memişleri ve boğazı da sıkacaksın böyle.. sert davrandığım zaman zevke gelip basıyorum küfürü üffff 😋
10 Yorumla
+1 yılküfür yemek ve sana sert yaklaşılması seni zayıf hissettirir ve buda zevklidir ben gerçektede denedim dirty talk çok güzel
01 Yorumla- +1 yıl
ayrıca grup isteyenlerinde bir kısmı bakire buda çok normal
+1 yılBekarken seni öyle memnun ederim böyle memnun ederim diyenler herseyi ysparim diyenler evlenince tam tersi oluyormuş genelde biliyormusun
00 YorumlaTaraflar o şekilde iletişim kurup, ilişki yaşıyorsa devam eder, başkalarına farklı ilişki kurar, ikisinde saygı duyarız zevk meselesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seks böyle olur zaten yataga atıp yüz üstü yatırıp kalcandan tutacak erkek kökleyecek kadına yuzunu de yataga bastıacak sert ve hızlı sekilde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Herkesin fantezisi farklıdır dostum o yüzden gayet normal ama emin ol ilişkide bu senin zoruna gidecek
00 Yorumla
+1 yılDaha hardlarını gördüm ve gerekeni yaptım. Bence bu erkeğinin motonluktan çıkmasını saglayacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Her kadın yatakta azıcık o.. spudur, boşuna dememişler, yolda hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta o... spu ol diye 😂
00 YorumlaValla ilişki normal geliyorda küfüre anlam veremedim.🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugüne kadar beraber olduğum bir çok kadınla böyle seks yaptım.
Ama karım olacak kişiye yapamam bunları, küfür edemem, argo konuşamam, canını yakamam.01 Yorumla
Soran+1 yılİnşAllah senin gibi biri çıkmaz karşıma Allah korusun, oro. larla yat kalk sora karım olacak kişi şöyle böyle 😬
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin fantezileri vardır. Olacaktırda. Bunların sebebide bilinçaltıdır.
Bunda yargılayacak bir şey yok. O hoşuna gidiyorsa odur olay.00 Yorumla bilmem bana hakaret edilmesi ne kadar hosuma gider bilemem
00 Yorumla
+1 yılnormal bence bende öyle seviyorum ve daha çok zevk veriyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İşte bunlar hep twitter türk ifşa sitelerinde çok gezmekten oluyo
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç gezmem halbuki Allahin ergeni🤣
Bunu eşinle yaşayabilirsin. Konuşarak çözersin. Oda seni bir o… gibi si…er
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sevdiğim kadın nasıl isterse öyle davranırım. amaç zevk almak zevk vermek değil mi?
soft isterse soft hard isterse hard.00 Yorumla
+1 yılGayet normal. Abazalik belirtisi. Zamanla geçecektir.
00 Yorumla
+1 yılÇok tahrik edici. Ezile ezile mi s. k. ilmek istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılFantezi oldugu sürece güzel yatak dısında kedi yatakta aslan olmak iyidir
00 YorumlaHayır bunlar hep fantezi travma değil. Ben de sert severim. Sanalda bile ağzım aşırı bozuktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla sert yapmasın adamın elinde kalırsın sonra 😊
00 Yorumla
+1 yılBende öyle istiyorum cok zevkli o. r. spm demek kalcasina yumruk atmak cok guzel
10 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir zevkler renkler hoslanip hoşlanmayacagini sexting ile deneyebilirsin
00 YorumlaMmmm ben bayılırım küfür ede ede s*ksin zaten 😄
30 Yorumla
+1 yılBi bakire fantazisi daha 🤦🤦
114 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya
- +1 yıl
Bakire birinin böyle fanteziyi ilk seksinde yaşaması kaldıramayacağı travmalara neden olur
Soran+1 yılAsıl yaşamazsam travma olur 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yaşıyacaksın zaten ama ilk sekste değil önce bi kızlığın bozulacak sonra ki ilişkilerde bunu yaşayacaksın bu arada boy kilo kaç
Soran+1 yılBoy 1.76 kilo 65
- +1 yıl
Sanırım ev kızı veya öğretmensin
Soran+1 yılAhahaha yok fotomodelim ben canim
Soran+1 yılBakirelerin illa ev kizi ya da öğretmen mi olmasi gerek? nasil bi devirde yaşıyoruz ya 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Dalga geçme cidden fotomodel misin
- +1 yıl
Hayır tabiki genelde bakire olup ev kızı veya öğretmen olanlar böyle fanteziye düşkün
Soran+1 yılEvet modelim ama artik kurumsal bi iş ariyorum🤣
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun peki
Soran+1 yılSana ne ya anket mi yapıyorsun🤣
- +1 yıl
Hayır tabiki yardımcı olmak istedim
+1 yılAşırı istektendir o sert fena haz verir
20 Yorumla
+1 yılBuna uygun bi koca bulmazsan vay haline
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulayım😊
- +1 yıl
Orasını bilmi İşte😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılbayılırım yaa
924 Yorumla- +1 yıl
Ama onun zevkini hicbisey vermiyo
Cevap sahibi+1 yıl@arslamsefaa ağır küfür hep kullanırım yatakta da onsuz olmaz inanılmaz tahrik ediyor gel beni s k çocuk diyesim geliyo
- +1 yıl
Benimde bende öyleyim onun bana sey demesi s1j1 s1ke bayilit hadi parcala beni demesi cok zevkli
Cevap sahibi+1 yıl@arslamsefaa inanılmaz zevk veriyo cidden
- +1 yıl
Vermezmi ya mesela doggy pozisyonundayken onu baska pozisyona cevirirken kalcasina sertce tokat atarak dön a. yav o. rsbs demek özellike
Cevap sahibi+1 yıl@arslamsefaa öff fena
- +1 yıl
Sencede guzel degilmi ya
Cevap sahibi+1 yıl@arslamsefaa efsane
- +1 yıl
Evet ya yaparken ben bayiliyorum resmen çok zevk verici
- +1 yıl
Sekste en sevdigim kufur ve dayak
Cevap sahibi+1 yıl@arslamsefaa dayağın b0kunu çıkarmıycan ama küfürün anasını s k yine bişey demem
- +1 yıl
Evet dayak tadinda olucak ama kufur en üst safada olucak
- +1 yıl
Olur mu
Cevap sahibi+1 yıl@arslamsefaa sen şu tekmeden hoşlanan değil miydin lan
- +1 yıl
Ne tekmesi nasil yani
Cevap sahibi+1 yıl@arslamsefaa dün biri yazmıştı kadının adamın münasip bir şekilde müsait bir şekilde indirmesi
Cevap sahibi+1 yılbir yerine*
- +1 yıl
Anlamadim valla
Soran+1 yıl@arslamsefaa arkadaşım özelden konuşsanıza ya sürekli bildirim geliyor ya
Cevap sahibi+1 yıl@arslamsefaa olm dün biriyle konuştum kadının adamın bacak arasına tekme atması hoşuma gidiyo dedi sonra neyse senin ilgini çekmedi bb yazıp takipten çıktı o sen misin tanıdık geldin
- +1 yıl
Yok ben degilim
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Napıyon müsaitmisin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNedir bu bakirelerin sert isteği? 🤔
00 Yorumla
+1 yılyineleme zorlantısı...
00 Yorumla
+1 yılSadece küfürle bile boşaltmışlığım var bebeğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOfff ya en sevdiğim şey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okuyunca 😛😅
00 Yorumla
+1 yılBende çok seviyorum. Yalın ve doğama uygun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ya zevk meselesi
00 Yorumla Fantezi trvmayla ilgisi yok
00 Yorumlakarsindaki adam onemli
00 Yorumla
+1 yılBeynin tranvadan fazla etkilenmiş 😂😂😂😂
00 YorumlaAhahahba , normal olanı bu zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapalım seninle sehir neresi.🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılBirini bulmak bukadar zor mu ki sence burada soru paylaşarak arayayım😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılSen değil ben arıyorum😄 böyle sert seven birini
Soran+1 yılBaksana yorumlara kızların hepsi zaten böyle seviyormuş bula bilirsin yani😊
Cevap sahibi+1 yılPeki ısrar yok 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılLan burası resmen o. rpi kaynıyor 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBakirelik o. luk mu oldu sana göre?
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Özelde olmasını düşünmek güzel tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel hayallere bir gerçeklik molası vermek lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyy nerde böyle hatunn 🤗🤭
00 Yorumla nerden sevd bnu
10 Yorumla
+1 yılkadınlar sert sever doğası gereği
10 Yorumla
+1 yılPaetnerin çok şanslıııı
00 YorumlaTravmadandir
10 YorumlaBende dirty talk seviyorum ve hard seks aşığıyım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal
00 Yorumla
+1 yılMazoşist
00 YorumlaNormal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılVuuuv süper
00 YorumlaDegil
00 Yorumla
+1 yılZevkler tartışılmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında