Tinder'dan tanıştığım çocuğa aşık oldum, ne yapacağım?

3 ay önce tinderdan bir çocukla tanıştım. 2 gün gece gündüz birlikte takıldık beraber olduk. Ama ben aşırı etkilendim. Çocuk çok rahat biri, serseri, duygusuz gibi duran duygularını saklayan aşırı seks düşkünü biri. Aslında özünde iyi biri, düşünceli ama ilişki insanı değil işte. Günlerdir görüşelim diyordu dün görüştüm cesaretimi toplayıp, görüşmek istemiyordum bağlanırım diye korkuyordum. Sabaha kadar içtik, muhabbet ettik bana seksde çok iyisin ama kezbanlık var sende dedi. Mesaj atmayınca falan sinirlenip atar yapıyordum çocuğa. Çeneni kapasan çok farklı olurdu dedi. Ama dün acaip güzel zaman geçirdik. Doğru haklısın dedim dediklerine kendimle de dalga geçtim. Resmen sevgili gibiydik, el ele gezdik, öpüştük sonra en son seviştik. Oh rahatladım falan dedi. Tek istediği aslında oymuş da bütün gece beni kandırmış gibi. Sözde bugün de bir şeyler yaparız demiştik ama aramadı ama ben çok aşık olmuşum gibi hissediyorum. Bu çocuk tam taktik insanı arama sorma mesaj atıyor elbet bir gün. Ama şu an kalbim acıyor resmen nefes alamıyor gibiyim, dün gece ve onun kokusu, gülüşü aklımdan çıkmıyor. Yardım edin akıl verin dostlarım :/
Tinder'dan tanıştığım çocuğa aşık oldum, ne yapacağım?