Ben eskiden biraz hızlı yaşayan biriydim 7 tane sevgilim oldu tabi cinsellikte yaşandı şerefsiz sevgililerinden biri yaşadığımız cinselliği anlatıp çıplak fotoğraflarımı yayınlamış doğal olarak sevgilim çok kızdı bozuldu bu duruma resim işini hallettik ama halla çok kızgın beni kırmamak için susuyor ama sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Utanmıyorumu geç.
İşine gelirse o çocuk zaten seni nikahına almayacak diğeri de senin tercihin senin hayatın senin kararların dan kaynaklı o yüzden ne olduğun belli masum ayağına yarmana da gerek yok kabul ediyorsa eder etmiyorsa başka kapıya gider senin bu saatten sonra da tüm lafın hikaye gelir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıle çocuk haklı 7 tane herif onu geçtim çıplak fotoğraf bilmem ne sen bence bu çocuktan ayrıl belli böyle muhabbetlere gelemeyen biri (ki haklı) ayrıl da çocuk kendine uygun birini sen de sana uygun biri (ler (ni ) bul bi daha da şunu unutma nude isteyen erkek ADAM değildir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılKırılan güve kolay kolay tamir olmaz. Geçmişte yaptığın hatalar önüne çıkmış, ayni şekilde empati yap ve onu anlamaya çalış. Gerçekten zor bir süreç, bu konuyu bir kere konuş ve acmamak uzere kapat. Zaman ile atanız duzelirse ne ala duzelmezse yapacak bir şey yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok şuclu hissediyorum
- +1 yıl
Önce sen kendini affet ve unut...
Soran+1 yılAnladım
Zamana bırakacaksın herşeyi,
Zaman tüm yaraları iyileştirir.
Sürekli olarak aynı konuyu tekrar, tekrar sevgilinin önüne ısıtıp ısıtıp sunarsan hiç unutamaz bu olayı..
şu an için bakşa bir alternatif seçenek yok senin için bence
zaman ve zaman03 Yorumla- +1 yıl
Yeni sevgilisi de ileride atar bunu
Soran+1 yılNe atması
- +1 yıl
Tadına doyunca istemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer güven bir defa kırılmışsa bir daha kurulamıyor. Bence sizin ilişkiniz ayrılığa gider
01 Yorumla
Soran+1 yılEski ilişkiden nefret ediyorum yapacak bir şeyim yok
+1 yılBurada bazı zeka özürlü kızlara bunu anlatmaya çalışıyorum her gördüğüm soruda. Sevgilim benden çıplak foto istiyor sizce atmalı mıyım falan diye soruyorlar. Ben de eğer atarsanız ayrılınca o fotolarınız ifşa olur herkes görür diyorum. Yok yapmaz ya falan diyorlar. Al işte örnek.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılalacaksın karşına onu rahatlatacaksın. konuşacaksın bu durumu onunla. bir tane şerefsizin yaptığı şey yüzünden aramıza soğukluk girmesin. sendne önce olan bir şey ben seni seviyorum vs. gibi cümleler kur onu rahatlat
00 Yorumla
+1 yılGerizelai kizlar ayrıl felan demiş çocukta nr suç var güzel kardeşim mi olsun. Sevgilinizin çıplak fotoları intte doldolaşıyor sizde çok mutlu olacaksınız. Ya cidden pes bu tr kızlarında gram beyin yok.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmalısınız. Onunla konuş, konuşmadan bu durumun çözümü yok bence.
Olmayacak gibiyse zorlamayın ve kendine de kızma, herkes hata yapar. Bu yanlışı bir daha tekrar etme lütfen02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünüyorduk onla
- +1 yıl
Bazen sevginin bile aşamayacağı sorunlar olabiliyor. Eğer bu sorunu aşamayacaksanız şimdiden birbirinizin hayatından çıkın. Aksi halde sonrası çok yaralayıcı olur
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsende fazla yorum yapma oluruna birak yeterki ona karsi dürüst ol ve cinsellikte de her isteyini yaparsan günün birinde yumuşar bence
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik mı çözüm
- +1 yıl
Cinsellik çözüm demiyorum ama eyerki şimdiye kadar yumuşamiyorsa ve gönlünü almak için birseyler yaptiysan işe yaramadiysa cinsellikte yaşamadiginiz farkli birsey yap onun için ilgisini çeker belki o acidan dedim
+1 yılSen onun geçmişini nasıl açmıyorsan o da senin geçmişini açıp kızamaz. Kendisine aynısı yapılsaydı ne hissederdi onu sor ona empati kursun birazcık.
07 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi çok temiz ama ilk sevgilisiyim hiç flört'ü bille olmamış hayatında hiç cinsellik yaşamamıd
- +1 yıl
Kimsenin geçmişi temiz olamaz demek istediğim şu en basitinden hiç mi bir kadın vücuduna bakıp arzu duymamış bir şey hissetmemiş bu bile başkasına karşı hissedilen ve yapılan bir şey sanırım ne demek istediğimi anladın çok açık yazamıyorum
Soran+1 yılBenden çok daha masum bu konularda
- +1 yıl
Olabilir ama şimdi sen çok iyi kalpli ve temiz bir insansan ve eğer sevdiğin adama sadık olabilecek bir insansan gözün dışarı kaymayacaksa geçmişinin ne önemi var? Ben ne kızlar biliyorum sevgilisi olunca erkek kankalarını silen.
Soran+1 yılHaklısın da işte
- +1 yıl
Hayırlısı için dua et tek diyebileceğim bu kaldı o zaman
- +1 yıl
@baranTek125 Bay derken? Ne demek istediğini anlamadım bu arada ne saçmalıyorsun?
+1 yılOnu gerçekten istiyorsan, hayatinin en guzel cinselligini ona yaşat, hissetir.
İlişkilerinde seçici olmani öneririm.00 Yorumla
+1 yılUtanma alışırsın zamanla ya her şeye alışırsın yeterli sabr et.
00 YorumlaSevgili olduğundan, çık önemi yok nerede trak orada bırak
00 YorumlaSekizinci ye yönel sana erkekmi yok. mahallenin oyuncağı olmussun
00 Yorumla
+1 yılO atan çocuğa git dava aç. Özel hayatin gizliliğini ihlalden
01 Yorumla
Soran+1 yılAçtım zaten
+1 yılKarşına alıp konudmalisin senin geçmişine yargilayamaz ama bence sinir olması normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bu kitabın içinde bununla nası baş edeceğiniz yazıyor
00 YorumlaNiye kiziyo ona veren ondan öncekilere dr vermiştir dryip geçsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe rezil adamlar var ya
01 Yorumla
Soran+1 yılValla
+1 yılZaman lazım buna bide çok kasma
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani insanlar herşeye çok çabuk alışıyorlar bunu yaşayarak öğrendim seninki de alışır sen de alışırsın
Akışına bırak. Sorarsa bir anlık hataydı de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. bı saxo cek kendıne gelır
00 Yorumla
+1 yılZamanla... Sevgi varsa aşarsiniz
00 Yorumla
+1 yılHer gün ver tatlım ona
00 YorumlaBence ayrıl
Bir erkek hazmedemez unutamaz00 YorumlaDaha çok ver ona sesini kes
00 YorumlaEvelki yedigin hurmalar erken tirmalamis
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUtanacak bir şey yok evli değilsiniz sevgilisiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ayrilip baskasini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapacak bir şey yok aranız düzelir bence
00 Yorumla
+1 yılUnuttur
00 YorumlaSonu yok belli.
00 Yorumlaisin zor..
00 Yorumla
+1 yılSenin yapacağın bisey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayatınızı skyim
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam haklı ama
10 Yorumla