Mastürbasyon yapmadığı içi yapmadığını söylüyordur. Bunun altında bir şey aramaya gerek yok. Sonuçta taş devrinde yaşamıyoruz ve kimse kimseden korkmuyor. Ayrıca özelini anlatmak istemiyor olabilir. Bunu sorgulamak çok saçma bir durum olur. Kime ne kim ne yapmış etmiş, doğruyu bilsek ne bilmesek ne bu durumda bilmek ne işe yarayacak?
Ülkedeki kadınlar korkuyorlar cinsellikle ilgili herhangi bir şey yaşamaktan yaşıyorsa bile bunu söylemekten korkuyorlar ama niye bilmiyorum mesela ben mastürbasyon yapıyorum bunu söylüyorum evet ramazan dolayısıyla birazcık ara vermiş bulunmaktayım artık eskisi kadar çok sık oyun oynamıyorum kendimle anda gibi de yapıyorum yani zevkli bir şey niye yapmayayım ki çıkışta ben zevk alıyorum titriyorum niye kendimi titretmeyeyim🤣🤣🤣🤣
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu türk erkekleri yüzünden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Çünkü her şeyi rahat konuşan bir kızla ciddi düşünmez erkekler kaşar gözüyle bakarlar ve bir an önce kandırıp yatağa atma peşinde olurlar. Bu kız istekli zikeyim mi desem yok demez mantığı var yani erkeklerde. E kızlar da bu imajı vermek istemez. Hal böyle olunca da saklarlar
Toplumumuzda cinsellik aşırı mahrem bir konu gibi değerlendiriliyor. Yaptıklarını gizlemeye çalışıyor insanlar. Oysa nefes almak kadar normal ve zaman zaman ihtiyaç olan bir mesele. Daha insanlarımız regl olmayı bile söyleyemiyor. Mastürbasyonu nasıl söylesin :(
Buradan tanışıp bir süre ilişki yaşadığım bir kadın vardı. İlk başta ben hiç mastürbasyon yapmam diyordu. Sonra neredeyse her gün mastürbasyon videoları çekip atmaya başladı bana.
Toplum baskısıyla ilgili ve cinselliğin sanki kötü bir şeymiş gibi öğretilmesiyle ilgili. kadın erkek fark etmiyor herkesin cinsel isteği var herkes cinselliği arzuluyor istemiyorum diyen zaten yalan söylüyordur
Kadın yıllar boyunca aşağılanmış ve erkek egemenliği altında yetiştirilmiştir bastırılmış hakları olmayan ve tamamen birilerinin altında yaşamaya doğru alistirilmistir günümüzde de çoğu yerler ve evlilik ve görüşlerde de bu vardır fakat yanlıştır bu sebepten dolayı kadın dendiğinde zaten her şekilde tabular ve alışagelmiş şekilde bu bir ayıp olarak görülür ki yanlıştır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çünkü onlar için tabu çünkü korkuyorlar çünkü bir şey olur diyorlar bunun ihtiac olduğunu bilmiyorlar bacak arasını sıkıca kapatıyorlar deli gibi islaniyorlar ama kendilerini sıkıyorlar yemek ve su gibi olduğunu kavrayamiyorlar düşünsene birisi birisini aaa şuna bak yemek yiyor su içiyor ne kadar terbiyesiz dediğini dusunsene ne kadar garip degilmi bir insan sana yemek yedigin su içtiğin için ayipliyor kendini kandırma cici kız biliyorum içinde kopan fırtınaları herşeyden haberim var her gece yorganı tırnakladiginda her gece oluk oluk boşaldığından ter icinde kaldığından korkma ihtiyaç olduğunu kavra yemek su gibi ihtiyaç olduğunu kimse sana yemek yedin su içtin diye hesap soramaz
Yani arkadaşım. Hala aşılması gereken birçok konu mevcut. Kadınla konuşmanın ve aynı yerde olmanın bile haram olduğu düşüncesi hala devam ermekte. Kaldı ki o şekilde ortamda yetişmiş bir kadın bana mastladığını anlatsın.
Bence insanın doğasında olan ve stresini azaltan bir doğal etkinliği gizliden yapmanın bir mahsuru yoktur. Herkes rahatlıkla yapıp rahatlamaya gerekir, kimseyede bir zararı yok, aksine kişilere bu konularda tecrübe kazandıran olaydır, iyi işler
bu yalana inanan erkek mi var sanki awk? burdan bakınca o kadar komik oluyorlar ki farkında değiller. bide masum ayağına yatıp hanımefendicilik oynuyorlar :d has1ktir awk. mastürbasyon yapmayan kız mı olur
Toplumumuz bu anlamda gelişemediği ve herkes kendi kafasına göre yargı dağıttığı için bu böyle. Cinsellik insanın doğasında ve hayatında olan "normal" bir şeydir.
Mahrem diye çoğu kimse konuşmak istemez konuşanıda azmış kudurmuş yaptığınıda dillendiriyo diye o rahatlığın altımda farklı şeyler bekleniyo ondan rahat konuşulmuyo sanırım