Kendimi cok kötü hissediyorum böyle olunca ama zorluyorum kendimi yine de olmuyor cok bakimsizlasti ve yaparken resmen aglamak istiyorum bitsin artik diye bekliyorum eziyet gibi canin istemiyorsa yapmayalim diyor ama sebebin ne olduğunu asla anlamiyor düsünmüyor onu cok seviyorum ama is cinsellige gelince durum bu genel manada biraz daha dikkat etmesi özenli olmazi gerektigini konustuk ama hic cinsellik yönünden konusmadık bu konuyu ayrilmayi bile düsündüm ona cekici bulmadigimi söylersem cok üzülür napıcam ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO üzülmesin diye sen bunlara neden katlanıyorsun ki bi kere herkes bakımlı olmak zorunda herkes bir birine karşı çekici gözükmek zorunda birlikteliğin anlamı ne yoksa beraber olmazsan bu itici geliyorsa niye onu ödüllendiriyorsun o ödül senin için de lazım eziyet çekmenin anlamı yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılya açık açık söyle işte söylemedikçe daha çok yazık ediyorsun ona bi hayali yaşıyor bu şekilde söyle açık açık nasıl zevk vereceğini de göster herif kahin değil kendi orgazmının sorumluluğunu al bakım konusun da da ısrar et olmuyo sa da ayrıl arkadaş 2 nize de yazık oluyor böyle
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilini karşına al ve kırılacak sarılacak bir şey olmadığını oni sevdiğini ama rahatsız olduğun hoşuna gitmeyen ne varsa anlat ona. Aynı zamanda hoşuna giden zevk aldığın noktalarida ona anlat duruma göre çözüm bulmaya çalışın. Baktın olmuyor uzatmaya gerek yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
+1 yılOnu yönlendirmeyi dene. Kadınlar bu işi iyi beceriyor aslında bilinç altına ufak ufak bir şeyleri sokup yönlendiriyor. O da kendine çeki düzen verir diye düşünüyorum. Alından biri değilse de açıkça konuş kendine bu eziyeti yapmana gerek yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmadigim sey kalmadi inan, Dikkat etmesi gerektigini cokca konustuk zaten ama acik acik cekici gelmiyorsun veya tahrik olmuyorum demek yanlis ve kirici olmaz mi
- +1 yıl
Defalarca konuştuysan ve düzelmediyse artık doğruları söylemek gerekli.
+1 yılHerşeye rağmen düzelmediysen düzeltemediyseniz başka bir konu bahane ederek ayrıl.. bu onu uzer birseyi de değiştirmez.
00 Yorumladirek öyle sölemek yerine neden cekici gelmediğini söle değişir belki
03 Yorumla
Soran+1 yıliste kirici olmaz mı kendine dikkat etmedigin icin eskisi gibi cekici gelmiyorsun demem mesela
Soran+1 yılkendisine dikkat etmesi gerektigini zaten konustuk bu arada o da farkinda ama degisen bir sey yok pek umrunda degil sanirim
Kendisinde değiştirmesi gereken şeyleri söylemelisin bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülsün ne olacak kafan rahat olmadan olmaz neden istemeye istemeye yapasın ki çekilir mi böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskisi kadar cinsel anlamda senden etkilenmiyorum diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBöyle hayat nasıl geçicek düzelmesi lazım onun düzelmiyorsa da ayrıl yapcak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılMecbur üzülecek o yuzden erkenden söyleyin
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu cat diye söylemek cok kötü olmaz mi yani karsimdaki bana böyle söylese cok üzülürdüm
- +1 yıl
Yani abla mecbur üzülecek zoruna gidecek ki düzeltmek için hırslansin
Konuşmalı ve eksik gördüğün dururmu aciklamalisin
00 YorumlaSalk yemin ediyorum ml bu kiz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh aynı evde mi yaşıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir erkek çekici geliyor sana
00 Yorumla
+1 yılKonuş onunla iletişim güzel bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılDikkat etmesi gerektigini cokca konustuk zaten ama acik acik cekici gelmiyorsun veya tahrik olmuyorum demek yanlis ve kirici olmaz mi
Konusmakta fayda var
02 Yorumla
Soran+1 yılDikkat etmesi gerektigini cokca konustuk zaten ama acik acik cekici gelmiyorsun veya tahrik olmuyorum demek yanlis ve kirici olmaz mi
+1 yılAz ara verin özleyin birbirinizi
00 Yorumla
+1 yılhemen bırak
00 YorumlaTahrik mi etmiyor missl
00 YorumlaAyrıl o zaman
00 YorumlaÇekici çağrı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım