Ben kapalı bir kızım şu ana kadar hiçbir ilişkim de kimseyle bir yakınlık kurmadım kurmak da istemiyorum ki hepsinden önce bekaretimi korumam gerekir nasip olursa eşimle olur her şey ama o zamana kadar hayatımda illaki biri olacak ve kimle konuşsam öpmek istiyor dokunmak istiyor bende sarılmak istiyorum öpmek istiyorum ama yanaktan sadece ama onlar dudak boyun sevgiliyiz adı altında herşeyi yapmak istiyorlar halbuki ben sevgilim dediğim kişiyle böyle bir sıkıntı yaşamak istemiyorum cidden erkeklerin hepsi böyle galiba bunu bir kere daha anladım var mı kapalı olup da ya da açık da olabilir aynı durumu yaşayan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sende cinsel yönlü problemler olduğunu düşünüyorum. Yanağından öpüyorsun yanağın kirleniyorda dudağın temiz kalıyor kocana mı saklıyorsun?
Bekaretini korumana saygı duyarım.
Çok saçma düşünceler içindesin. Sevgi paylaşılmazsa anlamı yok. Sarılıyorsun ama dokunamıyorsun, sanki arkadaşına sarılıyorsun...
Nacizane tavsiyem görücü usülü evlilik. 2-3 buluşma sonrası söz nişan evlilik.
Çünkü sen ne istediğini bilmiyorsun. Direk evlen kocan dokunsun.
Sevgililik ilişkisi bu kişi ile olur mu olmaz mı diye kendini tartığın ilişkilerdir. Yani yaşananların sana tecrübe katması kaçınılmaz. Maalesef ki sana tam tersi soğukluk katıyor. Çok zaman harcamadan evlenmelisin yoksa çocuk dahi yapmak istemeyeceksin07 Yorumla- +1 yıl
Bu benim hayatım dünya çok yaşanılır bir yer mi ki? Çocuk yapayım ilerde görücü usulü kimseyle evlenmem zaten aklımda da evlilik gibi bir düşünce yok ayrıca saçma olduğunu da düşünmüyorum cinsellik yaşamak sevgilim dediğin insanla bu paylaşmak mi oluyor garip bir düşünce yapısı sahiden herkesin doğrusu kendisine tavsiyeye bu konuda açık değilim istediğimi de sanmıyorum teşekkürler
- +1 yıl
Dmldkdksks bunu da nerden çıkardın ben insanları asla kendimr göre şekillendirmem değiştirmeye çalışmam olduğu gibi kabul eder severim ama eğer bunu yapamıyorsam da bırakırım yani afedersin de nerden ulaştın böyle saçma bir düşünceye merak ediyorum tanımadan insanlar hakkında yorum yapma bence senin için daha iyi olur
- +1 yıl
Ohoooo bence senin anlama problemin var benim bu söylediğimin neresi tehdit Allah aşkına bu kadar mı korktun da tehdit olmayan şeyi " tehdit" diye algılıyorsun
- +1 yıl
Hehe aynen
En İyi Cevaplar
Aynı durumu bende yaşadım sadece üzüntü getirir bir yerden sonra. Daha çok güven ile ilgili bir durum bu birine çok güvenirsem sana güzelce yaklaşırsa kendini bir anda o olayın içinde bulabiliyorsun. Diğer türlü biraz kullanılmış ve yanlız hissediyoruz. Biraz tabulaştiriyoruz galiba bu illeti.
00 Yorumla
Bende böyle düşünüyorum ama bulmak zor şimdi ki bazı kızlar büyük yaşlılar ile olmak istiyor bir de adam diyorlar ben adam değil miyim olgun yaşta değil miyim geçmedim mi yani zaten benim neden sevgilim olsun ki ben ♿ buyum benim gibi birini kimse sevmez 😔
06 Yorumla- +1 yıl
Herkes sevilmeyi ve de değer görmeyi hak eder
- +1 yıl
O açıdan bakma zaten hak ettiğimiz şeyler bizi geç bulur yaşadığımız ya da yaşamadığımiz şeyler bizim hak ettiğimiz şeyler değildir
- +1 yıl
Benim de :/
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin sınırlarına saygı duymalılar evet ama sınırların da biraz daha esnek olabilir. Sarılıp yanaktan öpüp öpüp sonunda bir milim ileri gitmemek de sıkıntı o zaman hiç sarılma.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet de dudaktan öpmek insanı tahrik eder yanak o kadar değil yani
- +1 yıl
Yok hayır tabiki öyle düşünmedim ilerlenmeli diye bakarsak o zaman o gider ama öyle elini tut sarıl yanak dudak boyun derken zamanla her şey olur o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. boş ver sen onları olduğun gibi kal.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Çoğu öyle değil yaşitların cinselliğe daha yatkın bundan sonrakilerde öyle olucaktır, o yaştakiler evlilik ciddi ilişki vs düşünmez iki güzel söz, seni seviyorum vs, birazda güvenini kazanır sonrada işi cinselliğe döker
00 Yorumla
+1 yılNe güzel bak şimdi ye kadar sahip çıkmışsın işte sende kendine..
Yolun güzel dewam et Oyle.👍
Bnde evleneceğim kişiye kendimi sağladım şimdi ye kadar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapalıyım 4 yıllık ilişkim vardı en fazla sarılıp el ele tutuşup yanaktan öpme oldu bunları yaptığım için pişmanım çünkü bunlar da haram canım
25 Yorumla- +1 yıl
Evet bu konuda haklısın 1.5 yıllık ilişki diye saçını gösteren de var maalesef
Cevap sahibi+1 yılHa saçını göstermek ha öpmek, sarılmak hepsi zina hepsi haram işte
- +1 yıl
Doğru
Cevap sahibi+1 yılYapmak istediklerimiz sanki diğerlerine göre daha hafif günah gibi geliyor kendimizi kandiriyoruz ben hata yaptım inşallah sen o hataya düşmezsin
- +1 yıl
İnşaAllah kardeşim ya 🙏
+1 yılseni gerçekten seven birini bulursan bu söylediklerin ve isteklerin olur diğerleri senden faydanlanmak ister sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenene kadar sabret yoksa
Süt e mürekkep bulasır02 Yorumla- +1 yıl
Sabır meselesi değil ki benden yana sorun yok ama karşılığtigim insanlar hep çürük
- +1 yıl
Zaten o sebeple soyledım bende
+1 yılKendini himaye etmek için uğraşan erkekler de var. Benim eski versiyonum gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılHer insan aynı değil hanımefendi kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılÇok bişey yaşamak isteyen varsa nikah koyacak bukadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sorum olacak. Sizin hiç cinsel arzunuz olmuyor mu peki bu sevdiğiniz kişiye karşı?
011 Yorumla- +1 yıl
Diyelim ki oluyor olması sırf istiyorum diye yapmamı gerektirmiyor
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki değil, oluyor mu olmuyor mu?
- +1 yıl
Kardeşim bundan sanane?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü içinizde var olan bir dürtüyü bastırmak ileride cinsel hayatınıza ve ilişkinize pek çok zarar verecek. Bunu söyleyecektim.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
bir şey sorucam
Cevap sahibi+1 yılBuyrun
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılSormayacaksiniz galiba
- +1 yıl
Vazgeçtim
Cevap sahibi+1 yılNe soracaktıniz ki, merak ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi kız kalmadı valla, artık herkes birseyler yaşıyor
00 YorumlaYüzde doksanı böyle bende senin gibi insanı arardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence evlenince yapmak iyi 👍
10 Yorumlacogu öyle knka hepsı değil ama
11 Yorumla- +1 yıl
% de kaçı
+1 yılBir gün nasıl olsa birine vereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygı göstermesi gerekir kararlarına bence
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim
00 YorumlaEee dudaktan öpüşmek kötü mu