13 cm in ne performansı olacak? Ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Önemli olan performansı diyen ya deneyimsizdir ya da azla yetinmeye mecburdur (evlidir)
Küçük memeli kızları severim yani çok küçük değil de normal yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Küçük memeli olabilir sıkıntı yok. Ben biraz bacaklara ve kalçaya bakıyorum cinsellik konusunda. Tayt giyerken beğendiğim kızla cinsel ilişki de yaşarım diyorum. Mini etek falan da güzel duruyor ama taytlı kızlar daha ilgimi çekiyor…
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bazılarına hiç yakışmıyor bence tayt veya etek yargıladigim için değil de görüntü kirliliği gibi geliyor bana
Meme büyük severim ya hadi kücük oldu kalca büyük olmalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
biz insanları çükh ya da meme olarak görmüyoruz, önce insan mı diye bakarım. Sonra iri memeli olan da karar kılarım, bi de uzun bacaklı, bi de güzel olursa tabi tadından yenmez. Çüklüyüde kovun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Boyu değil işlevi önemli demişler. Küçük değil fakat cinsel performansı düşük bir erkekle evlenmezdim
Performansi düşük olan kız olsun erkek olsun mutlu etmez 😊
Küçük göğsün tadı ayrı bence emmesi daha zevkli. İlişkide çok önemi yok önemli olan tutku ve arzu
Küçük göğüsler candır ben severim ya ama öteki onunla aynı değil 😊
İsteği düşük olmasın, ayrıca göğüsten daha önemli yerler var bence
Küçük göğüs benim için ideal. Bu bir sorun teşkil etmez benim için. Ama kadınlar için penis boyu cidden önemli.12-13 cm şaka gibi olur yani
Neden öyle sonuçta performans önemli değil mi
13 cm in ne performansı olacak? Ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Önemli olan performansı diyen ya deneyimsizdir ya da azla yetinmeye mecburdur (evlidir)
Küçük memeli kızları severim yani çok küçük değil de normal yani
Küçük memeli olabilir sıkıntı yok.
Ben biraz bacaklara ve kalçaya bakıyorum cinsellik konusunda.
Tayt giyerken beğendiğim kızla cinsel ilişki de yaşarım diyorum.
Mini etek falan da güzel duruyor ama taytlı kızlar daha ilgimi çekiyor…
Ya bazılarına hiç yakışmıyor bence tayt veya etek yargıladigim için değil de görüntü kirliliği gibi geliyor bana
İkisi aynı şey değil birinden zevk alıyorsun diğeri zevkine biraz daha zevk katıyor
Ama bazıları ayırt etmiyor ya ondan sordum
Ben küçük memeli ile olurdum
Meme büyüklüğüne takılmamak gerekli bence. Diğer organı kızlara sorman gerekli.
Meme büyük severim ya hadi kücük oldu kalca büyük olmalı
biz insanları çükh ya da meme olarak görmüyoruz, önce insan mı diye bakarım. Sonra iri memeli olan da karar kılarım, bi de uzun bacaklı, bi de güzel olursa tabi tadından yenmez. Çüklüyüde kovun
Jdjdjdjd cevapda elendim
olsun bi daha sorarlarsa öyle sölersin:)
Yani bir birimizi getireceginiz zevke bağlı ama aldatma olur kadın tarafından bence küçük yetmiye bilir belirli süreden sonra
memeye care var cüke kısmen care var 3 cm buyutulebiliyor
Yani kişilik önemli benim için
Küçük göğüslü ile olurdu
Kucuk memeli biriyle daha once oldum ve yine olurum yani sen peki
Memenin bir önemi yok benim için
Takılmam kucuk meme falan
Küçük memeliyle olurum tabi
Sen ver. Bu sorunun cevabını
küçük büyük meme benim için fark etmez
Kücük meme ile berabe olurudnm
Olurdum
Senin ismin neden böyle
Adım aliya
He pardon ben Ali yataş olarak okuyorum
Meme neden önemli ki bilmediğim için soruyorum
Ya bazı erkekler diyor ya işte küçük memeli olmaz diye ondan
Bakirim o yüzden bilmiyorum ama meme kadına zevk verir erkeğe ne baba tutuyor ☺️☺️🙈🙈
penis ne ya😀