Erkekler, özellikle cevabı sizlerden istiyorum. Sizin için yeni tanıştığınız biriyle ilk görüştüğünüzde alkollüyken yakınlaşıp yarı ilişkiye girmeniz, o kişiyi ciddi düşünmemenize sebep mi? Çok güzel anlaştık ama o an alkollü de olunca ortam bizi ona götürdü.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Anin tadini çıkar knk pisman olacağın şeylerin yapma yeter
Bende öyle düşündüm o kafa sürüklüyor insanı ona. Ama sence erkekler böyle mi düşünür gerçekten? Belki de bana yakınlaştıysa herkese böyle diyorlardır
Erkeklerin çoğu kullanip atma düşüncesinde her seye hazırlıklı ol o yüzden değmeyecek biriyle unutulmaz anlar yaşama
Bazilari dişi sinek görse ilişkiye girme çabasında tövbe tövbe abazalardan uzak dur knk anlarsin zaten davranislarindan sürekli cinsellikten bahsediyorsa amaci bellidir ben bu konularda tecrubeliym
Boyle seyler anlık gelişir işte
Aynen canım teşekkür ederim öyle düşünüyorum bende. Ama herkeste aynı olacak değil belki o an ikimizde tutamadık kendimizi diye düşündüm. Sonuçta erkeğin ilişki yaşamamış olanı zor bulunuyor bu devirde
Çok kötü birsey ya valla 3 4 sene önceki halim tamda boyleydi ama her gece aynı sey oluyordu her sabah farklı bir evde uyanıyordum
Sıkılmıyor muydun ya da duygularını yitirmiyor muydun farklı kişilerle tanışıp yakınlaşmaktan? Bence bu kadarı da abartı ve gereksiz. Onun da öyle olup olmadığını bilemiyorum ama zaman her şeyi gösterir. Peki ya şimdi duygusal ilişkiye daha ciddi bakıyor musun? İnsan bir zamandan sonra sıkılır ve artık gerçek duygular ister.
2 senem felan her gün böyle geçti artık hiç birsey istemiyorum evden dısarı cıkmam sabah işe giderim akşam eve gelirim haftasonu gezmem pandemiden sonra duruldum iyice durdurdu beni pandemi şu an cidden birini istiyorum hani herseyimi ona adıyım felan şuandada kimse. yok 🙂 herkes benim gibi
Herkes benim gibi derken herkes artık benim eski halime dönmüş kız erkek farketmiyor ben sıkıldım onlar yeni başladı😁
Alkollüyken bir kız ilk ilişkiyi getirmem etik değil alkolsuzken olabilir
Ya herkese saygım var kendim yasamadigim için kimseyi bu konuda yargılamam 😊
İlk görüşeme neler oldu neler evlendik
Ama alkol yoktu
Gerçekten doğru mu söylüyorsun? İlk buluşmada yakınlaşıp sonra evlendiniz mi?
Gerçekten doğru söylüyorum
Hatta şunu diyebilirim elim kız eline geğmemişti
İlk buluştuğumuzda üstümüzde bir büyü vardı sanki
Belki de gözünü ilk onda açtın ve o sana büyülü geldi. Bu çoğu erkek için geçerli mi bilemiyorum
Artık o kadar kızı ellerinde görüyorlar ki. Aynı zamanda kızlarda ve bu bana çok basit bir oyun gibi geliyor gerçeklik yok sadece sanal arkadaşlıktan başlayan flörtöz nesildir sürüklüyor gidiyor bizleri bilemiyorum neler olacak.
Zaten ilk gördüğümde 40 yıldır onu aslında tanıyıp seviyormuşum gibi hissettim
Sonra bi ara elini tuttum
Alnından öptüm
Öyle öyle gelişti
şu an 1 oğlumuz var ellerinden öper
Haklısın kesinlikle her şey basitleşti maalesef
Ha bizde şu ayrıntı var
Ben karımı gördüm hoşuma gitti
Sonra annemi babasına yolladım
Konuştu büyükler
Bizde görücü usülü bi odada 1 saat konuştuk
Ertesi gün buluştuk
İş büyüklerle başladığı için ister istemez bir güven vardı
Hatta karım hep der ilk babama gitmen bana inanılmaz bir güven verdi ciddi olduğunu anladım
Allah senin karşına seni karşılıksız seven ve değer veren karakterli iyi bir insan çıkarsın
Kısmet ya gerçekten. İnşallah, amin
Biz eşimle lise aşkıyız ilk yakınlaşmamız onun benşm ayağımı görmek istemesi ile başladı ve iki yıl sadece ayaklarımı görmüştü
Çok eskiye dayandığı için çılgın cinselliğiniz olayı yıpratmamış gibi görünüyor :D
ilk görüşmede de hemen alkol filan yani ortam müsaitmiş belli ki
Evet ilk buluşmada işler iyi ilerliyorsa ten uyumu vardır. Ciddi düşünürüm
Aslında türk usulü bakacak olmazsak senin de doğru bir düşünce. Kızın ve erkeğin önemli olan karşısına çıkan her insanla birliktelik yaşamadığını bilmek. Bunu da bilemeyiz belki kendimiz de öyleyiz. Karşıdakinin ön yargılı bakmaması gerek.
Basit eğlencelik görür
Hiç yok mudur ilk günlerde yakınlaşıp evlenen. İlla evlilik olsun diye demiyorum zaten bayılmadım karşımdakine. Sadece devam etsek edebilirim karşılıklı hoşlantıya.
Ciddi dusunmemesine sebep.
Kadında aynı şeyi düşünür ama senin düşüncen sanırım, nereden bilsin daha önce de ilişkiye girip girmediğini demek benle ilk gün yakınlaşıyorsa başkalarıyla da öyle yaptı düşüncesinde olduklarından yana.
Her iki tarafta ayni şeyi düşünebilir elbette. Taraflar kendi tarafından baktığında ne kadar dürüst olduğuyla alakalı aslında. Ama sen ciddiyetten çok ilişkiye girme taraftarısın gibi duruyor
İlk buluşmada alkol olmadan seks yaptık
Yapıyorlar rahatça artık
Kız verse nşye yapmayım
Karsi taraf yakinlasirsa yaparim
Sonuçta evlenmeyeceksin devam et
öyle olunca ayrılıyolar ablamda öyle olmuştu
Ablanın öyle olduğunu nerden biliyorsun anlatılacak bir şey mi bu kardeşe. Türk değilsin sanırım yoksa aile katliamı çıkardı jsjsjsjsj
biz ablamla konuuruz sırlarımızı
İyiymiş olabilir cinsiyete bağlamak istemiyorum konuyu
Senin kardeşin var mı konuşmaz mısın
Ben ciddi düşünmem basit gözle bakarım
O zaman karşıdaki de senin için öyle düşünür. Neden hep kızlara bu zihniyet? Sizler tadını çıkarıyorsunuz ama.
E sende öyle düşün erkekte basit olmasa ilk buluşmada bu duruma düşmez
Peki şöyle sorayım. Velev ki ikimiz de bir an basit olduk veya ondan önce birkaç yakınlaşma haricinde bir şeyler yaşamadık. Sonrasında insanların düşünceleri oturupta gerçek ciddi bir aşk istemez mi? Bunu yapan hep bu yolda mı gider sanki
İlk buluşma ilk izlenim diye bir olay var
Evet var ama hiçbir kanı kalıcı değildir bence. O kişi beni ilk tanıdığı olarak hatırlarken bir yandan da benimle yaşadığı şimdiki zamanı izleyecek. Nasıl bir insan olduğumu görecek. Benim düşüncem de belki aksini istemediğimden böyledir bilemiyorum.
Ama bilinçaltında ilk buluşmdaki izlenim kalacak
Eğer kızda istiyorsa yakinlasirim
Yoo aksine uyumlu olduğumuzu gösterir
Her insan sen ve senin gibilerin düşüncesiyle bakmaz olaya işte. Kimileri basit kız der erkeğe hiç laf gitmez, kimisi uyum der ya da kendimizi kaptırdık ama ciddiliği deneyelim der. Ben çoğunluk neyse onun düşüncesini de ortaya çıkan duruma bağlamaya çalışıyorum. En azından tahmin edeceğim.
Bi daha basmak için konuşurum
Ilk görüşmenin alkollü ortamda olması saçma zaten