En baştan bana ayak ve çorap fetişi olduğunu söyledi. Daha önceleri bundan asla vazgeçmezken şu an normal ilişki istediğini söyledi. Ama çorapla alakalı istekleri devam ediyor. Ben bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Evlenmeden cinsel birliktelik yaşamayı düşünmüyorum. Ama bu konudada bilemiyorum sadece ayaklarıma çoraplarıma mı ilgisi vardır? şu an yan yana değiliz ayrı ayrı yerlerde yaşıyoruz ama birbirimizi önceden beri tanıyoruz. Merak ediyorum böyle bir ilişki yaşayan oldu mu? Yardımcı olabilri misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılAyak fetişi olan birinin normalden tek farkı ayakları da cinsel obje olarak görüyor olmasıdır. Yani sadece ayaklarınla ilgileniyor olması demek değildir. Elbette seninle de ilgilenecek ve normal bir cinsel birliktelik yaşayacak. Çok şanslısın ki bu durumu seninle açıkca paylaşmış biriyle birliktesin. Sen Türkiye'de ne kadar çok fetişizme ilgi duyup da bunu açıklayamayan gizli fetişler var biliyor musun? Bu çok normal bir durum. Birbirinize saygı duyarak anlayış çerçevesinde normal bir cinsel hayat yaşayabilirsiniz elbette.
019 Yorumla
Soran+1 yılNormal cinsel hayat yaşayamadğım için bu konuda tedirginim. Evet en başında söyledi. Defalarca istemedim. Sonrasında tekrar yenilerde konuşmaya başladık ama bazı soru işaretlerini atamıyorum kafamdan
- +1 yıl
Kanka bak şimdi şöyle bir durum var, bu durum senin hoşuna gitmek zorunda değil. Yani sevmeyebilirsin bunu gayet normal. Çünkü alışılmışın dışında bir şey bu. O zaman da saygı duyacak sana. Ama alışmaya çalış. İnan bana karşılıklı birbirinizi tatmin ettiğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. Ama endişen olmasın normal birliktelik yaşayacaksınız. Hem de her seferinde.
Soran+1 yılEvet alışık olmadığım ve yıllarca kabul etmeyip etmeyip şu an konuştuğum biri. Ve bana açıkca söylemiş olsada diğer normale ilişki yakınlaşmalsrı yaşamadığımız için tedirginim.
- +1 yıl
Yaşamadan bilemezsin. Biraz tanı, anlamaya çalış. Senin için değişik biliyorum. Ve seni de çok iyi anlıyorum ama inan bana hiç tedirgin olduğun, çekineceğin gibi olmayacak.
Soran+1 yılUmarım çok teşekkür ediyorum cidden içimi ferah getirdin. Umarım senin içinde hayat daima güzel olur.
- +1 yıl
Çok teşekkür ne kadar nazik nahifsin. Söylediklerim bir fayda ettiyse şeref duyarım. Umarım sen de hayatın boyunca hep çok güzel insanlarla karşılaşırsın ve bir gün bana hak verir ve hatırlarsın 🙂🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sende çok incesin. Biraz bunalmıştım bu konuda yardımcı olman çol mutlu etti. Umarım dediğin gibi olur🙏
- +1 yıl
Şöyle de düşünebilirsin; bedenini sadece cinsel bir obje gibi görmeyerek sana kendini farklı hissettirmeye çalışıyor. Ya da sen farklı hissedeceksin 🙂
Soran+1 yılUmarım öyle olur. Yani ben çorapsız yapamıyor diye düşünmeye başlamıştım zaten beni rahatsız eden bu. Zevkine araç olarak görmesini istemiyorum.
- +1 yıl
Zevkine araç değil farklılık. Biraz senin istediğin, biraz onun istediği. Saygı ve anlayış çerçevesinde kaliteli bir seks hayatı 😉
Soran+1 yılDaha benim istediğim bir şey yaşayamadık bunun sebebini söulemiştim. O da bunu biliyor buna saygı duyuyor ama ben onunkine bazen duyamıyorum
- +1 yıl
Senin istediğin şeyi yaşayamayışınız senin kişisel tercihinle alakalı. Bak o da ne kadar beyefendi ve anlayışlı biri ki buna saygı duyuyor ve seni anlıyor, istemediğin bir şeye zorlamıyor. Sen de bence biraz daha rahat ol biraz zaman ver, alışmaya, sevmeye çalış ☺️
Soran+1 yılZaten zamanla olacak şeyler yani birbirimizi tam anlamıyla tanımalı tam anlamıyla sevmemiz gerek bri şeyler olması için. şu an öyle bir durum yok. Umarım hayırlısu olsun ne diyelim
- +1 yıl
Senin için en iyisi olsun. Çok mutlu ol ☺️🙏
Soran+1 yılYaaa çok tatlısın çok teşekkür ediyorum sende çok mutlu ol🤗🙏
- +1 yıl
O senin tatlılığın. Ben de çok teşekkür ederim. Umarım ☺️
Soran+1 yılKendine iyi bak 🤗
- +1 yıl
Vedalaşamadık niyeyse. Sen de kendine iyi bak. Ne zaman sohbet etmek, dertleşmek istersen tüm dostane duygularımla buradayım ☺️☺️🙏
Soran+1 yılTamamdır o zaman seni ekliyorum her zmaan konuşabiliriz. Enerjimiz tuttu diyelim. Olumlu insanlar her zaman sohbeti akıcı insanlardır. 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim o dediğinizden yani sorunumuz yok bende sonradan öğrendim
519 Yorumla
Soran+1 yılSenin zevklerine ayak uyduruyor mu? Yoksa sadece çorabınla mı zevk duyuyor?
Cevap sahibi+1 yılİkisinde de sorunum yok mutluyum o konuda kendisinin istekleri o eş olarak bende ayak uyduruyorum
Soran+1 yılDaha önce böyle bir şey dediğinde peki düşündünüz mü sadece çoraplar mı ona zevk veriyor?
Cevap sahibi+1 yılZaten sevgiliyken söyledi yani bendr normal karşıladım ve dediklerinizi yapar beni mutlu eder diye düşündüm şüphem olmadı
Soran+1 yılEvet ne kadar süredir birliktesiniz. Bu dönemde hiç yapmayalım dediğinde sana nasıl bir tepki verdi
Cevap sahibi+1 yıl3 yıllık evliyiz sevgililik dönemimizde uzjn oldu hayır söylemedi
Cevap sahibi+1 yılSiz evli misiniz peki
Soran+1 yılDaima mutlu olursunuz. Hayır evli değilim şu an konuşma aşamasındayız. 5 yıldır git gelli bir ilişki oldu ben kabul etmedim edemedim. Yeniden konuşmayı deniyoruz
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani sorun olmuyor bizde 6 yıl sevgili kaldık sonra evlendik biraz zor oldu ailelerden dolayı sıkıntılar çektik ama bekledik
Cevap sahibi+1 yılYani sorularınıza yardımcı olur cevap veririm ben yaşıyorum o sorunu sorun değil benim için de sizin için sorun gözüküyor gibi
Soran+1 yılSeninle cidden konuşmak isteri. Yani kafamda çok soru işareti var. Biz 5 yıl içinde asla sürekli bir ilişki halinde olmadık ben bana zaafı olduğunu bildiğim için hoşuma gidiyordu konuşuyorduk sonra yapamıyor konuşmayı kesiyordum. Şimdi normal konuşuyoruz arada çorap vs. Ama biraz tedirginim sevmek sevilmek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani eğer konuşmak istersen soruların varsa olur cevap veririm elimden gelidği kadar
Soran+1 yılMesajlaşabilir miyiz peki özeldenden
Cevap sahibi+1 yılOlur tabiki sorun yok
Soran+1 yılSize nasıl ulaşacağım peki
Cevap sahibi+1 yılHemen gizlilikten çıkıp geri gizli olacam hızlı olun
Soran+1 yılTamamdır
Soran+1 yılİstek gönderdim sana
Cevap sahibi+1 yılBende attım kabul edersenşz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
+1 yılKadının o kadar guzel yerleri varken ayak ve çorap sevdasi nedir yaa. Bana gore mallik cidden🤣🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte zevkler farklı olabiliyor
- +1 yıl
Fazla p*rno izlemektendir🤣🤣
+1 yılŞaşıracak bişey yok ki normal ilişki içinde ayak seviyo bu kaa
07 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir cinsellik yaşamadık ama onu bilemiyorum
- +1 yıl
Yaşarsın zamanla
Soran+1 yılBiraz tedirginim ne olacağına zamanımı veriyorum bilemiyorum
- +1 yıl
Tedirgin olacak bişey yok inan bana
Soran+1 yılİnsan düşünüyor o benim zevklerime uymazsa diye ama evlenmedende bir şey yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Seveceksin
Soran+1 yılNeyi seveceğim
Başta biraz ayaklara fazla ilgisi olur sonra normale döner rahat ol
00 Yorumlaçorap değil de kız ayağı severim ara sıra yalarım beni doyurusun yeter
00 Yorumla
+1 yılSeverim kız ayağını ama öyle abartmamak lazım yala güzelce yeter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar kafayı kırmış oluyorlar ya. Ayak ayak ayak başka bildikleri yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Knka çözüm basit. Ayaklarını yıkamayacaksın peynilrli doritos gibi gezeceksin bak bakalım bi daha ayakalrına ilgi duyacak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet ama çoğumluk oral yerine ayak parmaklarını emer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak sevmesi sadece ayakla ilişki yaşayacak demek değil. Normal cinsellik yaşar. Ama ara sıra ayaklarını yalatmanı isteyecektir senden
00 Yorumla
+1 yılAyrıntılı bilgi için destek olabilirim gerçekten
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdım ama destek olmadın
- +1 yıl
Allah allah imkansız
+1 yılAlışık olduğun şeyden vazgeçmek kolay mı
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten vazgeçmek istediğini söylüyor ama zihni ona izin vermiyormuş
- +1 yıl
Hadi ya tüh 🙂
Cinsellik yaşar tabii ki sadece yalayıp, emmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldediği nasıl çorap ayak fetişi peki nasıl çoraplar
04 Yorumla
Soran+1 yılTen çoraplar
Cevap sahibi+1 yılöyle şeyler her erkeği etkiler ama fetişlik başka o yüzden soruyorum
Soran+1 yılAyak çorap köle-sahio ilişkidi aşağılanma hepsi mevcut
Cevap sahibi+1 yılboynuna halat flan bağlanmasını istiyormu yani
Yaşar
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sanki yaşayamaz gibi geliyor bilmiyorum bu konufa kafam karışık
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşar canm
00 Yorumla
+1 yılAyağını verdinmi hic
010 Yorumla
Soran+1 yılAyağımı daha önce yalamış öpmüş dokunmuştu çorap varken
- +1 yıl
Corapsız
Soran+1 yılÇorapsız olmadı
- +1 yıl
Corapla zevkli olmaz ki Corapsız olur o numaran kac
Soran+1 yılNumaram 36 ama o çorap fetişi
- +1 yıl
Tam dondurma gibi yalamalık aslında. Corap zevki bozar
Soran+1 yılBilmiyorum onun zevki bu şekild3
- +1 yıl
Seklimi kötü
Soran+1 yılŞeklinin kötü olduğunu düşünmüyorum. O çorabın verdiği dokuyı sevdiğini söylüyor
- +1 yıl
Bısey sotrcam
Cok severim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem