Sürtündü sadece beni okşamadı hiç zevk almadım
Boşaldı bıraktı bu kadar
Ona nasıl söyleyebilirim kırmadan
Boşaldı bıraktı bu kadar
Ona nasıl söyleyebilirim kırmadan
O zaten bunun farkindadir. İsini gorup yan yatmistir. Seninle oynamadan seni dillemeden seni iyice bastirarak surtunmeden zevk alman oldukca zor zaten neyden zevk alicaksinki? Opusurken elleriyle sarip sarmalamamis butun bedeniyle seni sahiplenmmemis tek tek zerrene kadsr opup koklamamis boyle kedinin cigere bakarmis gibi sana bakmamis parmagini dudaklarini penisini sana zevk versin diye degilde senden zevk almak icin kullanmis. Eminimki o yasadigindan cok su yazdiklarim dahi sana zevk katmistir. Ondan bencil olmamasini iste.
Boyle iliskiler var gerçekten bi kiz yazmıştı ayni soruyu birkac taktik öğrettim yapmışlar kiz yine orgazm olamamış ... o çocuğun yerinde ben olacaktım ki deyince olur mu seninle olsam dedi ve sevgilisinden gizli kaçamak yaptik... kiz sürekli istemeye başladı... mezun olana kadar gizli gizli seks yaptik düzenli...
Bunda kırılacak bir şey yok. Çiftler ilişkide neyi sevip sevmediklerini neyden hoşlandıklarını birbirlerine söyleyecekler ki karşıdaki onu öğrensin uygulasın. Her iki tarafın da mutlu olmadığı ilişkiler sağlıklı olmaz.
Cevap
30Cevap
Boşalıp bırakmışsa zaten bencil ve sana saygısı opmayan biri olduğu ortada. O ilişkiye devam etme bence
Sevismek cift tarafli ve zevk icin yapilan bir eylem. Eger taraflardan biri zevk almiyosa bu ciddi bi sorundur ve konusulmasi gerekir. Kendi cinselliginin pesine dusmenin karsi tarafi kirici incitici bi tarafi yok. Dusun ki bi yemek yapiyosun ama senin sevdigin degil ev halkinin sevdigi yemegi yapiyosun. burada sana haksizlik olmaz mi? Sen zevk almicaksan senin cikarin ne bu isten sacma yani. Ve soyle de bir sey var kadinlar genelde karsi taraftan bekler o bana zevk aldirsin o beni orgazm etsin ama oyle de bi sey yok aslinda herkes kendi orgazmindan sorumlu sen ve o, nerelerine dokunulmasindan hoslaniyosan o an ne kadar ileri gitmek istiyosan sana ne yapilmasini istiyosan once bunu acikca konusmalisiniz.
Sevismeden haz karşılıklı olmali, o seni dusunmeden sadece kendisi tatmin olduysa, bunu mutlaka söyle ona, tekrar istediğinde, önce beni tatmin etmeyi ogren sonra diyebilirsin
Çocuk acemiyim, biraz kendisini yetistirmesi gerekir, olay iki kişiliktir, ikinizde memnun kalacak şekilde organize olup birlikteliğe devam
Nasıl ki o senin zevk alıp almadığınla ilgilenmeyip işini bitirip bencillik ettiyse sen de kırılıp kırılmadığıyla ilgilenmeden açıkca söyleyeceksin.
Nasıl bir yokluktaymış ki dokunmadan okşamadan boşalmış :) bencilce bu arada tek taraflı tatmin. Sal ipini gitsin dışarda aç çok
Ne yorum yapmissn be abla helal sNA
Ricalar evladım
Ne demek abla işi bildiginiz belli oluyor
açık açık söyle istediğin şeyler varsa onları söyle mesela.
zaten bu yaptıklarından zevk alsan anormal olurdu... okşamamış yalamamış nasıl zevk alacaksın
Batakta ve yatakta partnerin iyi değilse eline mahkumsun
Klasik erkek 😂😂
kendini bosalt diyeri farketmez 😂😂
Kırılacak bir şey yok. Açık açık söyle. Sadece kendini düşünen bencil biri demek ki
Sen beni mutlu edemedin de uyum yok sana karşı bir şey hissetmedim de direk net olun
En sevmediğim erkek tipi öyle erkeği boşaltmadan bırakacaksın :) bırak taş şakları sızlasın :)
Tekrar istemiyorum ben bı halt anlamadım soğudum de
Kırmadan ne soylicen düşünmemiş seni o kırmış bak burada soruyorsun bunu dümdüz soyle
Ten uyumunuz yok demek ki
Kullanmış zaten
Kaymağını yedin yoğordununkim yiyecek de
Kırarak söyle de anlasn hatasını
Kir gitsinnn... engelle
böyle olmaz zaten almaman normal
Açık açık söyle. Nedense zevk alamadım de
Seni kullanmış
Oksamadab nadil sürüyor
ağzınla
Bana denk gelmez heryerni..,.
Nası bosaldi