seçmeleri için nude atıyorum erkek gözünden yorumlasınlar diye çıplak iç çamaşırlı fark etmiyo sevgilileri var zaten bana o gözle bakmazlar... sizce çok garip bir şey mi bu?
Güncellemeler
+1 yıl
karşı tarafta istiyo zorla atmıyorum? sevgilisi olan onlar bu kötü bi şeyse atma demeleri gerekmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
bu erkekler saf ya NWJDUQTDGWHDHS enayiler nude lafını duyar duymaz erimeye geçiyorlar
Erkek kankalarıma nude atmam çok garip bir şey mi?
O gözle bakarlar ya bakmazlar mı bi de nude atıyorsun tabi bakarlar :) olmadı şöyle bi kankamız ne şanslılar. Keşke bizde yorumlasak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Banada atıyorlar öyle yorumlamam, için ya pozlama öneriyorum mesela şöyle yap şöyle dur falan diye ve ya önerilerde bulunuyorum işte böyle olsa daha iyi bunu at gibisinden. Bana kalsa normal değil mesela ben atmam ama yardımcı olurum
sevgilileri benle konusmalarini yasakladi ama hala konusuyolar ismimi baska kaydettiler falan mesajlari siliyolar iletisimi kesmiyolar yapan her turlu yapiyo sorun bende degil ama erkeklerde ben olmasam baska kiz olucak
aynen öyle ben olmasam başkası olucak yapan her türlü yapar sevgililerine defalarca durumu söyledim sadakatsiz olduğunu bilmesine rağmen devam eden onlar bana teşekkür etmeleri lazım aslında sevgilileri nude istediği an ss attım onlara haber verdim ayrılmamak onların seçimiydi gerisine karışmadım ben gizli saklı yaptığım bi şey yok ki her leyi geç sevgilisi olan sorumluluğu olan kişi ben değilim suçlanması gereken ben değilim ama kabak kadının başına patlıyo her zamanki gibi HABDNWUFHWJDJEJD erkektie yapar sonuçta kadın dursun dimi lol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Kankalarımdan böyle fotolar almadım ama siteden çok kadın nude atıp görüşlerimi soruyor.
Iyi salliyorsun valla bi kadin kanka dediği kişilere nude atmaz... tanımadığı kişilere atıp nasil diye yorum siliyorum dersen buna inanırım ama
atıyotum ama kankalarıma poz önerisi bile veriyolar
Bu kanka değil de pampa olmasın
Ne kadar yitiksiniz ya kız sizede atsın diye kırk takla atıyorsunuz attı gördün devamı olacakmı hayır eline ne geçti çıkın artık şu açlıktan çıkın
daha komiği atacağıma cidden inanmaları JAJDHAHDHAHDHAYSYAYDYSYS
Saflar ya asosyal özgüvensiz insanlar cidden komikler :)
Yakında fotolarını +18 sitelerde görebilirsin. Dikkat et. Hiç gereği de yok.
yok yapmazlar öyşe yapıcak kişilere atmam
O gözle bakarlar ya bakmazlar mı bi de nude atıyorsun tabi bakarlar :) olmadı şöyle bi kankamız ne şanslılar. Keşke bizde yorumlasak
Banada atıyorlar öyle yorumlamam, için ya pozlama öneriyorum mesela şöyle yap şöyle dur falan diye ve ya önerilerde bulunuyorum işte böyle olsa daha iyi bunu at gibisinden. Bana kalsa normal değil mesela ben atmam ama yardımcı olurum
Şaçmalığın danışkası bu yaptığın birde o gözle bakmazlar diyor
Karakter meselesi. Sevgilisi olan birine öyle resim atman sana normal mi geliyor?
Sence öyle resim atması normalde sevgilisi olana atmasına mı takıldın 😄
Hepsi kötü ama düşünsene senin sevgiline erkek arkadaşı öyle resim atıyor hangisi daha çekici diye. İyiki karşı cinsle arkadaşlıgını yasaklamışım
Sen yasaklamasan yapmıcakmı yani yapıyor demiyorum ama yapan her türlü yapar
sevgilileri benle konusmalarini yasakladi ama hala konusuyolar ismimi baska kaydettiler falan mesajlari siliyolar iletisimi kesmiyolar yapan her turlu yapiyo sorun bende degil ama erkeklerde ben olmasam baska kiz olucak
Ben kısıtlamamı yapayımda gerisi onun karakterine kalsın
Soran haklı aslına sevgililerine çok sadıklar sa atma desinler demekki hoşlarına gidiyor kısıtlamayala olacak iş değil karakter meselesi
Soran kişi senin bunu yapman cidden sana normal mi geliyor bir kişiye ait olmayı bi dene bak ne kadar güzel bi şey
Sen olmasan başka kız olacak ama en azından sen temiz kalacaksın
Evli misin sen görüş yapan
Degilim
aynen öyle ben olmasam başkası olucak yapan her türlü yapar sevgililerine defalarca durumu söyledim sadakatsiz olduğunu bilmesine rağmen devam eden onlar bana teşekkür etmeleri lazım aslında sevgilileri nude istediği an ss attım onlara haber verdim ayrılmamak onların seçimiydi gerisine karışmadım ben gizli saklı yaptığım bi şey yok ki her leyi geç sevgilisi olan sorumluluğu olan kişi ben değilim suçlanması gereken ben değilim ama kabak kadının başına patlıyo her zamanki gibi HABDNWUFHWJDJEJD erkektie yapar sonuçta kadın dursun dimi lol
Yani neyse allah mutlu etsin ne diyelim ama herkesin görüşü farklı tabi
Erkek zaten başlı başına pislik o kişilere laf etmekle ugraşmak bile istemedim sen yine onlardan bi tık temizsin diye sana söylüyorum.
Soran sen haklısın tamam kral sakin 😄
sakinim yanajdwjdjs
Bu sakin halinmi ne yazdın öyle be gılgamış destanımı ahahaha
Yüzün gözükmüyor sa sorun yok. Eşim de 2 ayrı kanka sına attı.
Sen ne attiklarini banada gosterir misin , sorun olup olmayacagi acisindan fikir veririm
Kankan olmak için nereye başvuruyoruz xvsjzbshsjskbxsknzhs
A*ptalın tekisin senin de sevgilin zaten kız kankasından nude aldığı için bir şey olmuyordur dimi...
Ya sevgilisi yoksa bizim gibi bekarsa nolucak gibi 😁
öyle de olmaz kankayız
Tammda kankasin ama neden nude atıyorsun o zaman yani mantığı ne peki
secsinler diyr kızlara da atiyom
Neyi secsinler diye anlamadım ki o zaman vizede at desem nolucak aticak misin peki
Yoo atılıyor
Noldu sustun
Trol müydü soru
Olsun biz de kanka olabiliriz ahahahah :D
Biseksüelim ben erkeklere de ilgim var ama 🙈
Yok normal hiiimiiinaağ
Peki kanka olmamız yok mu
olalım
Valla genişlikte nirvana
Çok mantıklı hayat Paylaşınca güzel
Bende isterim, kalite kontrolü için
O gözle bakmazlarmış 😂😂😂😂😂😂😂
Baksalar bile hakları yaptığın doğru degil
Sorduguna gore bu iste bi terslik var
Olmadı şöyle foto atan bi kankim :( Şanslı adamlar
Yok değil atsan bende yorumlarım 🤪
Yok ya çok normal herkes böyle yapar zaten
Hee kesin bakmazlar 😂
Kankan olmak istiyorum 😘
Bana da atar mısın harika vücudunu görmekten istiyorum
Knk olamk istiyorsanız olalım
🤣Yok çok normal banada atan kankam olmuştu
Yoo gayet doğal. Aferin böyle devam
Bu konuda ciddi misin?
Normal mi canım kardeşim kezban
*ke. vaşe kezban
sie
boğulursun bu sea'lerde :)
sieee
Boyle bir kankamiz olsaydi keske
olalım
Yorumlayabilirim
İyi olurdu yazarsan olalim
Yatakta ki performansını merak etmiyor musun?
Benimde böyle kankam olsun istiyorum 😃
seviyesiz
ne alama
Obje
annen obje
Yuh artık.
nasıl 38sin sen ya 20 falan gibisin
Ne güzel işte :)
Benim de kankamm olur musun
olurum
Tanışalım o zaman kanka
En sevdiğim kankam 😁😁😍
he kanka
Nudenudenude 😁😁
Normal sorma
tesekkurler sana da atim mi
Abazalık testi sorusu mu bu 🙄
Basit kız olarak görüyorlardır seni
basit kız olarak gördükleri kızdan nude dilenecek kadar loserlar o zaman lol
Hayır, nude attığın için basit oluyorsun
dediğimi anlama kıtlığın mı var ben basitsem onlar basit gördikleri kızdan nude dilenecek kadar ezikler
Güncellemeyi okumamışım ne bağırıyorsun?
bende erıdım herturlu yorumu yaparım badana at
Evet garip bir durum
Bakarlarrr 😁
normall
Ahhh ahhh banada atsana
Yine bir troll
Hayır kac kısıye attnkı
Aynen abi
şanslı kankaların
saçma
Garip
Bence atmalısın hatta kanka olmalıyız seninle