İşin ilginç yanı hiç aramıyorum. Akışına bırakıyorum. Aradığım zaman kendimi kötü hissediyorum zayıf hissediyorum bir kadına muhtaçmışım gibi hissediyorum
azgınsın ve bişiler sorup konuşmak mı istedin yani asıl en mükemmel oral seni duvara yaslayan erkek bir ayağın yatağın kenarına koyunca bacak aranda saçlarından tutarak yüze oturur gibi bastırarak yalatmandır
sen duvara yaslanıp bir ayağını yatağın kenarına koyduğunda açılan bacak arana yerde diz çöken erkeğin bacak arana girip yalarken sende saçlarından tutup yüzüne oturduğun olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
bacaklarının ucuna kadar gitmeyeceğin için sorun yok sonuçta penis kasıkların altında hemen ayak ucunda değil.
Hayır. Boyun pek bir önemi yok o pozisyon için. Sadece öne doğru biraz daha eğilmesi gerekir kısa olanın. Onun haricinde sorunsuz yapılabilir.
Boynu tutulur ama yapar. Ben nasıl yapacam onu dusunuyorum
neyi düşünüyosun ki çok mu uzun boyun
190
oha vip kulsun resmen
Tabi tabi ne demezsin. Bir de gel beni gör
boyun uzun gözün mavi sarışınsın daha ne istiyosun
Sadece biraz şans
şanslısın işte onu diyorum 😫😫
Uyumlu çifti bulma konusunda şanssızım
yanlış yerde arıyosundur belki
İşin ilginç yanı hiç aramıyorum. Akışına bırakıyorum. Aradığım zaman kendimi kötü hissediyorum zayıf hissediyorum bir kadına muhtaçmışım gibi hissediyorum
çok aramak da kötü ama hiç alakasız olmak ds kötü
Beni bu konuda tanıyan herkes kendini beğenmiş sanıyor. Sansınlar. Ben kendimi biliyorum
156 olmuşsun. Baştan yorum yapmam lazım sanırım 😅
boyuma yorum yok kwmxpsmvdls
Yorum yapmıyorum ki 😅 69 için yorum yapıyorum 😅
önceki yorum hala geçerli 4cmden bişi olmas keödpdmxhsm
Karşılıklı oral olunca alınan zevk konsantrasyonu düşürür ama 😅 önce avans olarak sen yap sonra da "hizmet et köle" diye ver direktifi 🤭🤭
göbek deliğini yalarsın o pozisyondayken yetişmez boyun :d
sallama o kadar fark yok
69 çok sıradan değil mi sırayla yapılsa yapılanlar zevkleriyle yaşansa daha mükemmel olmaz mı eşsiz pozisyon ve faztazilerle
çok pozisyon bilmiyorum ki sadece aklıma bu geldi sordum
azgınsın ve bişiler sorup konuşmak mı istedin yani asıl en mükemmel oral seni duvara yaslayan erkek bir ayağın yatağın kenarına koyunca bacak aranda saçlarından tutarak yüze oturur gibi bastırarak yalatmandır
kimin ayağı yatakta kemxpsngg bi de erkek eğlince ben düşerim aw
sen duvara yaslanıp bir ayağını yatağın kenarına koyduğunda açılan bacak arana yerde diz çöken erkeğin bacak arana girip yalarken sende saçlarından tutup yüzüne oturduğun olacak
185 boyunda biriyle yaptım kendim 155im çokta güzel oldu o yatıyordu ben üstteydim. Diğer türlü olmazdı
Gövde boyu önemli orada 😁
Merak etme, bu farka uygun pozisyonlar vardır
Olmaz yapılır hemde güzel
Yapar denedim onayladım 155 ile yaptım
kaç boyun
182 boy 88 kilo
iyiymişş
Teşekkür ederim
Yapar bnce amna bile koyar 😀😂
69 deyince yay gibi olurum
hayır sıkıntı olmaz
Yapar sorun olmaz