Yaklaşık 8 aylık evliyiz. İlk aylarında cinsellik hayatımız haftada 3-4 kereydi. Aylar geçtikçe bu azalmaya başladı. Haftada bir, iki haftada bir derken üç haftayı geçer oldu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Geçim derdi, hayat telaşında ki artış değişiklikleri gibi ele avuca alınacak şeyler yoksa, eşinizin cinsel hayatına sekte vuran bir şey mi var gözlemleyin, yoksa size karşı cinsel anlamda ve normal anlamda ilgi seviyesini gözlemleyin. Sonra geri dönüş yaparsanız sonuçlara göre cevap vermek daha makul ve mantıklı olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaş böyle olayları görünce deli oluyorum bulmak isteyen bulamıyor bulanlarda mutlu olamıyor ne kadar adaletsiz dünya yazık senin adına çok üzülüyorum ben senin gibisini ararken deli oluyorum senin yaşadığına bakınca da çok ağır sözler geliyor aklıma yapmayın üzmeyin böyle güzel insanları ya
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılSorun her ikinizde de değil bu konuda rahat ol. Sorun monotonlukta. Yani cinsel hayatınıza farklılıklar katın. Sürekli aynı yerde aynı ortamda aynı yatakta aynı pozisyonlar fantezileri denemeyin. Farklı şeyler yapın o zaman düzelir bu sorun
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, evliliklerde zamanla yatak odasına ayrılan zaman azalıyor evet, ama 8 ay çok çok az bir zaman dilimi. Yani henüz yeni evli sayılırsınız. Bu isteğin bu kadar azalması normal değil
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 22 yıllık evliyim, 48 yaşındayım ve bana bile haftada 3-4 yetmiyor. Her sabah ve her akşam seks yapıyorum.
Eşinin derhal bir üroloji uzmanına görünmesi ve hormon testi yaptırması ve tedavi olması gerek. Bu şekilde ilişki zaten sağlıklı drğil. Bir süre sonra bu durum seni evlilik dışı ilişkilere yönlendirmeye başlar.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye’de bu kadar bence çünkü ben yurtdışında yaşıyorum böyle değil tutkuyu bitiriyosunuz evlenince her şeyin sonuna gelmiş gibi davranıyorsunuz hiçbir farklılık yok bir şey yok böyle olursa tabii ki biter gerçekten sevmeden evleniyorsunuz cinsellik isteyerek zaten yaşamıyorsunuz yani nereden tutarsan tut elde kalıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılEşinde sorun olduğu anlamına gelmiyor ama eşin senden artık etkilenmiyor olay bu. Maalesef bu. Çünkü evlilikler öyledir. Çünkü ne çıkacağını artik biliyorsun supriz kalmıyor. Ama bu işi cozmedin çok radikal bir yolu var. Bunu başarabilen çiftler her zaman mutludur.
00 Yorumla Eleştirel değilde yumuşak ol, adamı tahrik edici giyin, bunu yaparken sü eşyaları bana verde yerlestireyim deyip önünde mal beyanında bulun, sandalyeden inerken sarıl dekolte bol olursa, gereğini yapayım der. Haftada 3-4 yapan yine yapar, başarılar dilerim
00 Yorumla
+1 yılBelki işleri yolunda gitmiyor bir tür sıkıntıları vardir eşini anlamaya çalış ve tahrik edecek bir şeyler yapabilirsin. Cinsel hayatınızı kurtarın eğer eşini seviyorsan
20 Yorumla
+1 yılİlk aylarda da çok çok azmış, belliymiş böyle olacağı zaten. Yeni evli bir çiftin haftada 3-4 kez seks yapması çok ilginç. Günde 3-4 kez seks yapsanız anlarım.
27 Yorumla- +1 yıl
Haftada 3 4 normal be ne bu su motoru mu😂her gun 3 4 e kac gun dayanacklae he
- +1 yıl
@BlackDeacker benimki su motoru, seninki değilse o da senin şanssızlığın
- +1 yıl
Tamam mahmut abi sakin ol😄😄😄
- +1 yıl
Kesintisiz bir şekilde haftalarca günde 3-4 defa sevişecek biri bunu ancak ilaçla yapabilir. Oda bir iki sene sürmez kalp krizinden ölür gider. Günde 3-4 ilişki arada sırada olabilir. Sık sık olması sağlıklı bir durum değil.
Tavşanmısınız a. - +1 yıl
@cheekystaff evet tavşanız
- +1 yıl
🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence sen nadir de olsa ilişkiye girdiğinizde muhakkak korunmalısın.
Esin tedwvi olsun vs denesin ama olmazsa da hayat böyle geçmez bence. Kendine yazık etme00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hadi senin canın çekmiyor eşinin nasıl çekmez seni görünce dokununca ne bilim evde illaki vücudunu belli oluyor rahat giyiniyorsan eğer nasıl dayanıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş bu durumu. Hep o adım atacak değil biraz da sen adım at. Seksi kıyafetler giy. Atla kucağına tahrik et. Buna rağmen yorgunum olmaz mı diyor?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çok üzücü bir durum, umarım yakın zaman da düzelir. Çoğu kişi önemsemiyor ama günün birinde ne kadar önemli bir şey olduğu ortaya çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu anlamıyorum çiftler eşlerine karşı bazı görevleri neden yerine getirmez en azından penisi kalkmıyorsa sorun varsa eşini oral ile yalayarak orgazma ulaştırsa mutlu etse ve aklında olmaması gereken düşünceleri sildirse
02 Yorumla- +1 yıl
Düşünceli değil çoğu eş
Cevap sahibi+1 yıl@saudaadexş düşünmek zorunda ama yoksa olmaması gereken düşünceler zihin altında bazen istenmeyenleri düşündürür
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şimdiden öyleyse çocuk olunca hiç düşünemiyorum sizi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. böyle olmamalı. sizler bir şeyleri yanlış yaşamışsınız.
00 YorumlaYuh 8 ayda bu hal mi? ben 40 yaşına geldim. Hafta da 2 istiyorum
00 YorumlaBacım Allah bilir adama ne kadar borç kitlediniz evlenirken. Borcu olan adamın uckuru kalkar mı hiç.
00 Yorumla
+1 yılAbla mesir macunu yedir ya da stresi atmasini sağla varsa
00 Yorumla
+1 yılHeyecanı kaçınca azalıyor istek renklendirmeniz lazım
00 Yorumlahallederiz gel..😆😆la malmisin hergun kabak yenmez..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBir sıkıntısı derdi olmadığına eminmisin? Psikoloji inanılmaz bir libido düşürücüdür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bu yönde talebin oluyor mu yoksa o istesin diye mi bekliyorsun hep
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 hafta yapmiyorsa ya baska sekilde gideriyor ya da gerçekten istemiyor yani sorun buyuk.
00 Yorumla
+1 yılBir haftayı dahi geçse sıkıntı ama sen üç haftadan bahs ediyorsun
10 Yorumla
+1 yılIlk aylar oyle olur hep sonra sonra istek duser yorgunul baslar
00 Yorumla
+1 yılO zaman sizin için hazin son ayrılık geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBuna sebep olan birseyler olmalı 🙄🙄🙄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. çok kötü. seni neden bu kadar ihmal ediyor ki
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden böyle ise sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılO ne öyle.. kadinligin heba olacak..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İsteksizlik var demekki
00 Yorumla
+1 yılEsinle. konustunmu
00 Yorumla
+1 yılNeden azaldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu gerçek olamaz
00 Yorumla eşinle konuşmalısın
01 Yorumla- +1 yıl
Çaresi var bu durumun. Ama her çift uygulanamaz.
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılİstemiyordur ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gözümü korkutuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli bir kadınsın sanırım nasıl idare ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötü bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kurtarsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 8 aylık evliyiz ama cinsel hayatımız bitmiş durumda, evlilikte cinselliğin ömrü bu kadar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat