artik zevk alamiyorum Daha 21 yasindayim sevgilimle ilk oldigumuz zaman ki hissime donmek istiyorum yakinda evlenicez duzenli bi birlikteligimiz var ama son zamanlarda arkadan yapalim demeye basladi bende uzuluyorum yani artik odami tam zevk alamiyo diye sonucta evlilikte cok onemli bisey ozellikle erkek icin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Sevgilinin penisi sana yetersiz geliyordur onun için zevk alamıyorsundur veya çok sık yapıyorsundur 2 3 hafta yapma delik daralmaya başlar
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten oyle oluyo ama biz iki hafta daynamiyoruz bikere 15 gun sonra yaptik daraldi Hemen
Soran+1 yılyani ilk basta yeterliydi neden simdi yetmesin bide bisey sorucam bu da etkili olmus olabilir bi ara sevgilim bisey kullaniyomus penisi fazla buyumustu sonra ben kizdim niye kullaniyosun kalbe zarari var diye kullanmayi biraktii sonra zaten bu sikayet olmaya basladi bende acaba o buyuk oldugu zaman genisledimi vajinam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sana öyle geliyor genişleme falan yoktur onda kegel olayı var birde sürekli hareket halinde isen daralıyor çocuk dogurmadiysan herhangi öyle alet bir şey uygulanmadiysa dardir o sulaninca kayar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkanka genişlememiştir ve sana öyle geliyordur. onun arkadan demesi de fantezi içindir. buyaşta olacğaını sanmam ama sen de zevk almıyorsan o kısmını bilemem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım vajina genişlemez. ne ilişki ile ne mastürbasyon ile vajina genişlemez.
04 Yorumla
Soran+1 yılgercektenmi ozaman neden zevk alamiyorum o seyi hissedemiyorum
- +1 yıl
normalde zaten klitoristir sizi mutlu eden. vajina içerisinden zevk alınmaz. öyle olsa yürürken kendi kendini uyarır yürüyemezsiniz.
vajina girişi ilk 2-3 cm kısım dardır. içerisi yumruk hareket edecek şekilde geniştir. girişteki dar olan bölge ve iç dudaklar penis hareketini klitorise iletir böyle zevk alırsınız.
sizin girişteki kaslarınız tam ritmik çalışmaya başlamadan siz ilişki yaşıyorsunuz.
çok kaliteli şekilde sevişmeniz gerek. hatta yalayarak seni bir kez boşaltması gerek. daha sonra o giriş kasları ritmik kasılmaya başlar penisi daha iyi hisseder.
galiba siz hiç düzgün sevişmiyor vajinal kasların çalışmasına zaman tanımadan ilişki yaşıyorsunuz
Soran+1 yılya ben biraz donuk kaliyorum aklim orada olmuyo o opuyo kokluyo ben o sira baska seyler dusunuyorum onceden Boyle degildik ben istekliydim
+1 yılKaç kere yaptın kızım da böyle bi zevk alamamazlık yapıyorsun 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Spor yap, kegel kaslarını güçlendir. Amin ol vajinanın analdan çok daha dar olduğu örnekleri gördüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılameliyatsız daralma kremle var ama çok etkisini göreceğini sanmam çokmu genişleme var
00 Yorumla
+1 yılÇok mu geniş ki ic dudaklar sarkık mı
Anal yapın sizde05 Yorumla
Soran+1 yılhic sarkik degil
- +1 yıl
Daraltma sebebin ne o zaman acık mı ne
Soran+1 yılo ski ski sarmasi lazim ya sarmiyo Oyle penisi
- +1 yıl
Penisi ne kadar kalın mi uzun mu
- +1 yıl
Onunda etkisi olabilir yani
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılKengel egzersizi yapman yeterli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaç senedir seks yapıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 ama surekli surekli nerdeyse her gun son zamanlarda azaldi haftada 2 olmaya basladi
- +1 yıl
bence penisi kalın olmayabilir operasyona gerek bu yaşta bence daraltma için.
Gizli Üye(25-29)+1 yılpenisi kaç cm sevgilinin?
03 Yorumla
Soran+1 yılölçmedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılulan hiç mi merak edip sormazsın :D
Soran+1 yılsormak istedim de yani saygili bi iliskimiz var utandim on onca zaman beraberiz ama bazi konularda farkli dusunuyorum ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılDarlık gitmiş sanırım ondan öyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama vajinan geniş olamaz senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zevk alsada arkadan yine ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO peknolmaz onces buz koy kaslar cekilsin
00 Yorumla
+1 yılKegel egzersizi falan yap
00 YorumlaYok başka yöntem
00 Yorumla
+1 yılKegel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılelinle daralt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKegel egzersizi yap
02 Yorumla
Soran+1 yılonu kesin yapicam ya
Cevap sahibi+1 yılOnun dışında arada anal da iyidir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri