Cinsel Yaşam Sekste acıyı çok seviyorum. Benim gibi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Acı çok hoşuma gidiyor 🤭🙈 Sekste acıyı çok seviyorum. Benim gibi olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Acı olmadan zevk alamazsın. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mesela seks esnasında fırıncı küreği ile dalsalar sana, kafana kafana vursalar zevk alır mısın? :D :D :D 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hmm bazen partnerimin ğzerinde baskı kurmak çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
seriadım16 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Boşalacsğım zaman testislerimin sıkılmasını seviyorum. 0 0 Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bu bi fantezidir bazıları şiddet uygulamak bazıları acı çekmek istiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aslında ben pek sevmiyorum ama erkek arkadaşım beni bağırtmayı çok seviyor :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl nE Yorumla Soran +1 yıl Serdar nolur yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Serdar derken? Yorumla Soran +1 yıl Yok bir şey 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu ya bana da söyle Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benimde gidiyor da o acıyı vereceğim ve katlanacak hatun yok bu yaşıma geldim hâlâ yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O yüzden sekste köle olmak istiyorum yönetilmek hiç yaşamadım ama hoşuma giderdi 0 0 Yorumla
caglasu7 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl çağla kızım indir elini çok ayıp :D 2 1 Yorumla carretta +1 yıl İnliyor musun 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl arkadan girsem sana belli bi süre oturamazsın diye düşünüyorum, acı eşiğin yüksek mi? 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çektirmek daha zevkli 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hizlarin çoğu hard seviyor zaten 😊 0 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben de yemekte acıyı seviyorum. Pul biber 0 1 Yorumla asdgh01 +1 yıl Hahshsj karabiber daha iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl acı yoksa bende yokum 3 5 Yorumla carretta +1 yıl Sert mi seviyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yırtmalı seviyorum Yorumla carretta +1 yıl Neyi yırtmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anal Yorumla carretta +1 yıl Aniden köklenmesini sever misin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben vağlama ve şiddet uygulama hayalindeyim 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kişisel bir zevk meselesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Acı yoksa zevk vermiyor zaten 4 2 Yorumla çakmakseven +1 yıl Yapma yavvv Yorumla KadinSevgilisı +1 yıl Kız dersen bu olur Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. BDSM severiz... 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. Mazoşist sindir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Selam gadası 🙃
Acı olmadan zevk alamazsın.
Mesela seks esnasında fırıncı küreği ile dalsalar sana, kafana kafana vursalar zevk alır mısın? :D :D :D
Hmm bazen partnerimin ğzerinde baskı kurmak çok hoşuma gidiyor
Boşalacsğım zaman testislerimin sıkılmasını seviyorum.
Bu bi fantezidir bazıları şiddet uygulamak bazıları acı çekmek istiyor
Aslında ben pek sevmiyorum ama erkek arkadaşım beni bağırtmayı çok seviyor :)
nE
Serdar nolur yapma
Serdar derken?
Yok bir şey 😂
Ne oldu ya bana da söyle
Benimde gidiyor da o acıyı vereceğim ve katlanacak hatun yok bu yaşıma geldim hâlâ yok.
O yüzden sekste köle olmak istiyorum yönetilmek hiç yaşamadım ama hoşuma giderdi
Kesinlikle.
çağla kızım indir elini çok ayıp :D
İnliyor musun 😅
arkadan girsem sana belli bi süre oturamazsın diye düşünüyorum, acı eşiğin yüksek mi?
Çektirmek daha zevkli
Anal sever hatun severiz
iyimis boyle kadinlar zor bulunur
Hizlarin çoğu hard seviyor zaten 😊
Troll kraliçesi mi seçelim seni
Ben de yemekte acıyı seviyorum. Pul biber
Hahshsj karabiber daha iyi
acı yoksa bende yokum
Sert mi seviyorsun
yırtmalı seviyorum
Neyi yırtmalı
anal
Aniden köklenmesini sever misin
Kelepçe var kırbaç var ne lazam dizelere?
Evet sert yapmayı severim
Anala açıksın o zaman
Acı cektiren oldugum surece sorun yok bayılırım😂
Acıyı bende severim isotu dokucen söyle off
Ben vağlama ve şiddet uygulama hayalindeyim
Kişisel bir zevk meselesi
Acı yoksa zevk vermiyor zaten
Yapma yavvv
Kız dersen bu olur
BDSM severiz...
Mazoşist sindir
Tam tersiyim 😁