Erkekler hem surekli kizlarla takilip birlikte olmak istiyor hem de ilişkiye girmemiş kiz ariyor gercekten anlamadim sizden duymak istiyorum cevabini
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire olmayan eşim ile yıllardır evliyim ben sevdim onu oda beni çok sevdi gerçekten çok iyi bir insandı ve evlendik bakire olmadığı İçin benim tek canımı sıkan olay eski olduğu adamlardan biri veya birkaçı bir gün atarım sorarım ve tekrar beraber olur mu benim ile diye bir atakta bulunması idi ve korktuğun başıma geldi biri bir sosyal medya mesaj attı beraber baktık eşim ile baya canım sıkılmadı değil ama yapacak bir şey yoktu bir geçmiş vardı sonuçta konuştuk işte baya sonra erkekleri bilirsin he ihtimali değerlendirmek ister bir insan biri ile yattığında arada ister istemez azda olsa arada bir değişik durum oluşuyor bir nevi eski özelin oluyor o kimse o senin sonuçta el ele tutuşup gezdiğin saf lise aşkım değil sonuçta yattığın bir kimse geri dönüş olayı genelde dostça ve kavgasız ayrılıklarda yaşanabiliyor bu durum yazdığım gibi canımı sıktı ama benim bir irtibatım kalmadı onunla diyince eşim ben ister istemez ona inanmaktan Başka çarem kalmadı bakire olmaması konusunda tek çekincem buydu asla kült katı ve cahil bir yaklaşım karşılamadım eşim için iki damla kan görme kafasında olmadım anlayacağın sevgili kardeşim durum bu bizim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemli tabii kendim gibi birini isteyeceğim tabi. Kızlar ne derse desin olaya şöyle baksınlar her ne kadar inkar etsenizde o ilki yaşadığınız insanı unutamıyosunuz hep bir yerlerde kalıyor. Meselaa şahsen böyle risk almazdım düşünsene bir kadının ilki değilsin ve o kadınla her ilişki yaşadığında o ilkini düşünebilir ve bu beni çok üzerdi. Ayrıca neden benim çocuğumun doğacağı organa önceden başkalarının bi yerleri değdiği gerçeğini sindireyim buna saçmalık diyenler olacak onlara şunu diyorum. Biri bardağınızdaki suyu içse o suyu bir daha içmezken neden başkalarının dokunduğu vücudu aşk diye sahipleneyim ki. Ayrıca tecavüz gibi felaket gelmişse başına Allah var sorun etmem bunu.
50 Yorumla
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Ya ben onem vermiyorum
Yani biliyoruz yapicak olan kiz zaten arkadan da yapar oralda yapar sana soylemez
Ben en azindan bana solesin durust olsun eger bildigim halde devam ettirebiliyorsak ettirmekten yanayim00 Yorumla
- Cinsellik konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılMikmişim erkeklerin namus kavramını
22 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman miktin😅
- 11 ay
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
56Cevap
+1 yılÇok çok önemli hem de. Olayı alt tarafı bir zar parçasıymış gibi görmeyin o zar orada boşuna durmuyor. Ben hiçbir şey yaşamamış nefsine hakim olmuşsam elbette bakire kadın istemeye hakkım vardır zaten kendim de öyleyim ha bakir olmasam umrumda olmazdı orası ayrı. Bekaret önemli değil diyen %100 yalan söyler hepsi her sevgilisiyle sevişmek ister ama karım bakire olsun der.
20 YorumlaBen şahsen bekareti takamıyorum takamıyorum yaşanmışlıklarım ve boşanmışlığım varken ama ona rağmen kimseyi de bulamıyorum yani ne şimdi ben de mi takayım illa kız istiyorum diye gerçi şimdikiler internette çok gördüm sorsan bakire ama yaşlı başlı adamlarla anal ilişkiye giriyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBende bakireyim ama anal yaptım bakirelikle namuslu olunmuyo bence
Soran+1 yılKime sorsan zar dicek
- +1 yıl
Kizlik zarı bozulmamış birisini istemek kızlık zarı bozmamış veya zaten bozuk olanla dahi ilişkiye girmemiş kişi olması gerekir.. o şekilde olup da yok illa kız olacak diyebilir onlara doğum yok ve hatta onlar kızlık zarı sağlam olup zaten zarı bozulmasın fiye analdan ilişkiye falan girenlerden de olmaması lazım herkesin nikahına yalnız kendisi gibi bir eş düşermiş benin tek güvencem de o yani benim de hatalarım oldu elbet vr o yüzden de baba hatasız kul gelsin diyemiyorum
+1 yılNefsine sahip cikamayip bekaret gibi önemli bir değeri veren kişi, evlenince de nefsine yenilip rahatça her şeyini verir. Temel mantık bu. Bakir olmayan erkeğin bakire bir kız istemesi ise tam bir ikiyüzlülük ama kızların sansizligi bunu gizleyememesidir.
00 YorumlaYorumlarda bazıları boş yapmış" her erkek bakire ister boş yapmasın diye" kardeşim sen hangi hakla benim adıma konuşuyorsun benim 4 sevgilim oldu 2 si bakire değildi. Ben yinede devam ettim gayette güzeldi sorun yoktu başka sebeplerden ayrıldık. Herkes aynı düşünceyi düşünmek zorunda değil. He bu demek değil ki motor olmuş birinide kabul edicem. Sevgilisi ile yapmıştır sorun yok. Eskidendi o bekaret işleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemsiz diyenler yalan söylüyor knk inanma sakın :)
52 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum zaten😂
Cevap sahibi+1 yıl👍🤣
Benim için önemli değil dediğiniz gibi biz erkekler nasıl yapıyorsak obalarında yapmaya hakı var ne yani 2 damla kan için sevdiğim kişiden mi vaz geçeyim
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen biriyle tartıştım. Ve suçlu ben oldum. Kız biriyle flört ediyor. Adam her haltı yemiş ama kızın sevismesine kafayı takiyrmus. Kıza ezikmisin dedim def et adamı dedim. Ama bana defol dedi. Kısaca o tip erkeklere aşık bir sürü bakire kız var. Önce erkekler yerine o kızlara söyleyin bunu. Ve önce kendiniz kendinize saygı duyun. Kızlar için tıp para önemliyse erkekte istediğini seçmekte özgür
00 Yorumla
+1 yılHer erkek için bakirelik önemlidir. Boş yapmasın kimse. "Başkasının altında inleyen kadını almam ben" der birçok erkek. Bakma burada atıp tuttuklarına. Adam 300 bin lira düğün masrafı yapacak. Artık alacak. Yok öyle bir şey. Tabii benim şahsi fikrime göre de ben evlenmeyeceğim için umurumda değil...
28 Yorumla- +1 yıl
Bazıları bana laf söyleyerek boş yapmış. Bakın bakalım ne demişim tekrar okuyum. " "Başkasının altında inleyen kadını almam ben" der birçok erkek" birçok erkek demişim böyle der. Herkes der dememişim. Ama yorumlara bakınca istisnanın dışında hatırı sayılır bir biçimde önemsemiyorum diyenler. Var. Aralarından gerçekten samimi olanlara lafım yok. Ama ben inanmıyorum öyle diyenlerin laflarına. Tek tüs istisnaları saymazsak...
- +1 yıl
Hem ayrıca sevgili olarak bakire olmayanlar her erkek takılır. Bu kadın burada evlenmekten bahsediyor bana göre. Sevgili olmak kolay. Evlenmek sıkar ama. Sonra da diyorlar ki: "Eee bazı sorunlar oldu yoksa evlenirdim de." Eğer bir çıkar yoksa, hikaye inanmıyorum. Hikaye lan hep...
- +1 yıl
Ve sonuç olarak: Bu yorumda ben erkeklerin birçoğunun (Bakın hepsi demiyorum algılayın) düşüncelerinden bahsettim. Beni bağlamaz, zaten evlilikle işim yok. Umarım anlaşılmıştır mesele...
- +1 yıl
"Yorumlarda bazıları boş yapmış" diye başlayan yorum ve diğer herkes için sözlerim. Ama anlamıştır umarım bu cümleyle yoruma başlayan şahıs benim ne demek istediğimi. Ve diğer herkeste anlamıştır umarım. Uzun yazdım ki herkes anlasın diye. Yoksa ne yaparsanız yapın. Bana ne?
- +1 yıl
Okuyun diyecektim. Bu ve buna benzer hatalar var ise, görmezden gelin. Takmıyorum çünkü burayı...
- +1 yıl
Soruyu soran bacım müsait olunca mümkünse benim şu yorumumu da tamamen kaldırıver be. Kendi kendimize yazıyormuş gibi olduk ya...
- +1 yıl
.
- +1 yıl
x
+1 yılKadınlar dan bakirelik bekliyorlarsa kendileri de bakir olmalı. Bakir olmayanların hakki yok
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakir bir erkek icin evet olmadır bakir olmayan erkek için önemli olmamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmursamıyor gibi duranların çoğu yalan atıyor. Evlenme kafasına geldiği zaman hemen namus kafasına geçiyorlar. Bu yüzden ahlaklı birisini istiyorum. Bakire birisinin denk geleceğini sanmıyorum bu yaştan sonra.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin gercekten
Bekaretin bi önemi olduğuna inanmıyorum hepimizk insanız arzularımız duygularınız ve jsteklerimiz var bir şey yaşanmış olabilir tabi ki dozunda oldukça
10 Yorumla
+1 yılBen şayet tecrübesiz bakire bir kadın istemem. 2 tarafta görmüş geçirmiş olsun ki sonra gözü dışarıda farklı insanları aramasın. Hatta arasa bile birlikte arasınlar heycan olsun 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirincisi o kadar şey varmışki yutturmak için ikincisi bakireyim ama bakir birini bulmam imkansız üç sırf kendi egolarını tatmin etmek için bunu kullanıyorlar bizim hemcinslerimizde buna çanak tutuyorlar
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. %95 i için önemli. Bu yüzden geçmişimizle ilgili olarak çok detay vermeyin, masumu oynayın derim bir abiniz olarak
00 Yorumla
+1 yılBende bakir olduğum için bakire kız istemek benimde hakkım 😌
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmayı sevmem ama hiçbir kızla ilişkim olmadı ama önemlidir benim için bakirelik
10 YorumlaCinsellik konusunda 483 cevap paylaştı. Bence önemli. Ama gerçekten severse onu görür mü bilmem🤣
10 Yorumla
+1 yılBu senin saydığın erkekler zaten hak ettiğini buluyor bizim gibiler yalnız kalıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirim ve bakire birisini istemem hakkım dimi.
Bakir olmasaydım bakire olan birisiyle evlenmek istemezdim.20 YorumlaBenim için değil, herkesin yaşantısı farklı sonuçta.
00 Yorumlabakire adama önemli olmayana zaten her türlüsü uyuyor.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli insan olmalı ve her kadının hakkı. Ten uyumunu evlendikten sonra mı anlamak lazım ille.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. benim için onemli degil de cogu erkek senin dedigin kafada evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoook önemli.
Temiz kadınlar temiz erkeklerle
Kötü kadınlar kötü erkeklerle
Herkes hak ettiğiyle olsun umarım.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli benim için. Namus kavramı değil başka şey için.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaska sey derken
Cevap sahibi+1 yılTahmin et. Kızlar zekidir.
+1 yılBu çağda bir deri parçasını namus olarak gören erkekten kaç gızımmmm
22 Yorumla
Soran+1 yılHer yer böyleleriyle dolu
- +1 yıl
Öyle olmayanı bulmalısınız bence ya da o tip insanları sizsizlikle sınayın
+1 yılerkek olmakta boyle boktan bısı ama ben sevdıkten sonra oncesıne karısamam oda benımmkıne tabıkı oyuzden bakıre olmaya bılır.
bakıre ısteyenlerde sanırım hıc bakıre bozmamıslar onun hayalındeler00 Yorumla
+1 yılbence önemli onlar için
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bence haklısın her iki cinsinden bunu onaylaması lazım
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için hiç önemlş olmadı partnerimin önceki hayatı beni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılben yapmadim bakire isterim istiyorum net
210 Yorumla
Soran+1 yılYa bakire degilse evlendikten sonra ogrendin diyelim
- +1 yıl
aninda bosanirim net ise yalanda girerse biter
Soran+1 yılBuyuk konusma derim
- +1 yıl
buyuk konusuyorum bakire olmayanla sevgili bile olmam
- +1 yıl
Ahahha bakire olmadığını anlamayabilirsin kadin yeter ki kandırmak istesin
- +1 yıl
gerceklerin ne olursa olsun gunyuzune cikma gibi bir ozelligi oldugunu biliuorsundur umarim
- +1 yıl
😂😂 çoluğun çocuğun olduktan sonra gerçeği öğrensen nolacak
- +1 yıl
tamam karaktersiz oldugunu ispatladin ne oldugunuda anladim ne yapip yapmicagimi sana soylemicem isine bak
- +1 yıl
Karaktersiz sensin büyük konusmaya devam et
- +1 yıl
tamam
+1 yılÖnemli değil erkek yapıyorsa onlarda yapar net
20 YorumlaCinsellik konusunda 7,4b cevap paylaştı. Şahsen benim için önemli 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öyle değilim takıldığım kizla yatıp kalkmak değil derdim evlenip yuva kurmak isterim
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılhala bunu tartışıyor musunuz
20 Yorumla
+1 yılBakir biriyim, bakire istemek benim hakkım.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi ama bunu kendisi içinde uygulamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakir olmayan erkekler umrumda değil
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yıltamam senin hakkındır bakire
+1 yılGeri kafali ve cahilce görüyorum
00 YorumlaÖnemli değil bana göre
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil geçin şunları artık
00 YorumlaBenim için önemli deyil
00 YorumlaBenim için önemli değil.
00 YorumlaÖnemli onlar evlenecek kız testi yapıyor lar
00 Yorumlaerkekler için depilde kızlar için daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver kız diktirirsin nerden bilcekler ki
210 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yptin. d
- +1 yıl
Gö**en ver anlaşılmaz 🤣
- +1 yıl
Gtcu bu kız zaten belli 😅
- +1 yıl
@Journalci hayır aksine kimlik almıyorlar özellikle özel bir çok klinik isim almıyorlar gizlilik esastır çünkü bu işte yoksa nasıl para kazanacaklar üstelik tıppı küçümseme çünkü bir yöntem var adı mikrocerrahi yöntemi gerçi diğer yöntemlerden güzel ama bu dediği yöntemle doktor muane etse bile anlayamaz diktirildigini bu bakire dermiş bizim burada çok iyi doktor varda ordan biliyorum kliniğe ayda en az 20 30 kişi geliyormuş çok iyi ya fena para kazanıyor doktor 😂😂😂
- +1 yıl
Peki orada sana bir şey olsa kime ne iddia edeceksin. Klinik sahibi ben böyle birini tanımıyorum dese neyle nasıl hak iddia edeceksin? Tıbbi işlemlerde hiçbir doktor bir işlemin sonucu hakkında garanti vermez. Yani masada kalmayacağının da garantisi yoktur. Ben hem Tıp Sekreterliği hem Sağlık Kurumları İşletmeciliği okudum. Böyle sıkıntılı durumlarda eğer tedavi yapılan yer özel ise direkt işlemi gerçekleştiren doktor sorumlu tutulur (eğer kayıt varsa). İşlem yapılan yer devlet kurumuysa doktor direkt muhatap değildir. Sağlık bakanlığı sorumludur. Hepsinde de kayıt olması şart. Kaçak yapılan işler sıkıntılıdır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapmadigim icin onemli
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. her erkek için aynı derecede değil
00 YorumlaCinsellik konusunda 379 cevap paylaştı. Çok hem de çok..
30 Yorumla
+1 yılBakire mi kaldı bu devirde
11 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum
Benim için önemli
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılLa galbe illallah )
10 YorumlaEvet. Erkekler zari bozmaktan çok zevk alallar
10 YorumlaÖnemsiz.
10 Yorumla
+1 yılFollofoş olsun önemli değil 😅
10 Yorumla
+1 yılBen bakirim bakire isterim önemli
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSalla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemsiz
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?