Arkadaşlar merhaba;
Eşinizle ya da kız arkadaşınızla sevişirken,
geciktirici sprey veya benzeri şeyler kullandığınız zaman partneriz oral yapınca bundan rahatsız oluyor mu?
Tat, koku, ağzın uyuşması veya benzeri bir rahatsız edici sorun yaşatıyor mu partnerinize?
Daha önce geciktirici sprey kullanmadığım için sizlere danışmak istedim.
Eşinizle ya da kız arkadaşınızla sevişirken,
geciktirici sprey veya benzeri şeyler kullandığınız zaman partneriz oral yapınca bundan rahatsız oluyor mu?
Tat, koku, ağzın uyuşması veya benzeri bir rahatsız edici sorun yaşatıyor mu partnerinize?
Daha önce geciktirici sprey kullanmadığım için sizlere danışmak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sprey üzerinde uyarı var bunla ilgili. Kullandıktan sonra yıkaman gerek
Knka o yıkamayı zaten yapıyorum ama sprey sıktığımda oral yaptırmadım daha önce o yüzden sizlere sormak istedim sorun yapıp yapmayacağını
Anlamazlar ki
Hmm anlamazlar mi dersin knka o şekilde
Partnerin sevgilin mi fb
Fb knka da sadece ilişki yaşadım daha önce oral yaptırmadım ama o yapmak istiyor o yüzden sormak istedim bende
Spreye çok alışma knka tutmayı öğren
Yok knka daha önceden arabada ayaküstü yaptığımdan kullanmıyordum bende zaten ama bi iki eve çıkarınca evde çok ayrı oluyor o yüzden kullandım ekstradan fazla bir şey yaşayalım diye
Kaç posta atiyorsun
Çoğunlukla 3 posta knka oda iştahım varsa atıyorum fazla isteğim olmayınca da 1ya da2
Bide yanımda olana göre değişiyor işte bu durum knk
3 posta gayet iyi spreyle hiç uğraşma
Yani haklısın gayet iyi bu sayı ama daha uzun sürdürmek istiyorum hem kendim için hemde kızın da iyice zevk alması işin
Kegel egzersizi yap süreleri baya uzatıyor
Speri sıktıktan sonra uyuşmasını bekle sonra git yıka penisini öyle oral çektir veya ilişkiye gir yoksa ağzını uyuşturur
Benimde aklıma geldi onu yapmak ama yine de kararsız kaldım.
Peki sen Denedin mi knka öyle
Bide öyle yaparsam spreyin etkisi azalmaz değil mi
Yok mecbur kıyaman lazım kendine gelsin mal
Mal demeyeydin iyidi be kanka 😂 kanka sıkıntı yaptığım şey karşı tarafın rahatsız olmaması olursa ilişkiden soğur şimdi durduk yere wksjjdd
Kanka sana degil penise mal dedim 😂 yanlis anlama 😂 suyla yıka fazla sıkma yoksa kaldiramazsin sonra😂
kulanmadim ihtiyacimda yok ama sanmam
Knka bende ilişkiye girerken bi iki defa kullandım sadece ama oral yaptırmadım o şekilde kafama takıldı durduk yere de kızı soğutmayayım sevişmeden
yok yom bir sey olmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!