ilişki içinde yani vajinaya girdikten sonra, gel git yapmadan sadece öyle içinde ne kadar durabilir, gerçeği bilmek istiyorum ortalama olarak kimse atıp tutmasın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeye bağlı bide kendi kendine kontrolü ve kendi vücut anlamine bağlı
Acemi biri anında boşaltır
Orta olanlar (10dk) yumuşakça tutabilir ama hızlı sürse ne yapsa da boşaltır
Usta olanlar yarim saat yumuşak ile sert (karişik) yapabilir sonunda ne yapsa ne etse boşaltır
Usta tecrübeli olan hızlı ve sert sürebilir yarim saat dan 1 saat yaklaşık tutabilir
Harikalı biri devamlı hızlı ve sert saati saymaz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradakilere bakma, erkeğin FULL sert bir şekilde dakikalarca kalabilmesi imkansız bir şey. İngilizce bi röportaj izliyordum, diyorlar ki: Ortalama 20 dk lık bir p*rno çekimi 1 saat sürüyor. Bunun en büyük nedeni erkeğin ereksiyon kaybı yaşaması.
Eğer aralıksız kaç dk diyorsan bence ortalama 1-2 dk filandır. İnternete yine hem Türkçe hem de İngilizce ortalama seks süresi yazarsan 5 dk civarı olduğunu görürsün. Yani oral + giriş-çıkış işlemi toplamda 5 dk sürerken, ortalama bir erkeğin ereksiyon kaybı yaşamadan 5+ dk kalması imkansızdır (nadiren de olsa olur tabii moda göre vs)
Burada denilen hiçbir şeye inanma, adam 3 saat demiş, 20 dk bile aşırı abartı, profesyonel p*rno oyuncuları 20 dk kalamıyor, Adana'den Sıddık mı 20 dk sert kalacak?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılVajina içine girmişsem neden girçık yapmayacağız onu anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkı bi haz, şahsen öyle yapılmasını çok seviyorum
Gelgit yapılması gerekir. Çünkü cinsel organımız ucunda çok fazla sinir hucrei bulunur ve haz genelde ucdan alınır. Ve köke doğru bu sinir hücreleri dağılmış durumdadır. Git gel ile sütünme olunca ereksiyon sertlik hali gerçekleşir. Aksi durumda küçülme yani inmeye başlar.
Kendim için bunu kontrollü yaptığım için ortalama yarım saat kırk dkka uzatirim. Onun dışında fazla bekletmek iyi olmaz. Çünkü kadında kuruma başlayınca iki taraf açısından da sürtünme veya bekletme acişma yapar12 Yorumla
Soran+1 yılçok açıklayıcı oldu teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. 1 dakika bile sürmez özellikle sigara içen biriyse. Ama yaşı gençtir sigara içmiyodur istisna olarak 40 dk sürer ama sonuç olarak penisteki iki tüpe kan sıkışmasıyla oluşan bir sertlik tutup 1 saat 2 saat diyosa yol ver gitsin
19 Yorumla
Soran+1 yılnasıl 1 dk ya? normal ilişkiden daha uzun sürmesi gerekmiyor mu
- +1 yıl
Bu kişiye bağlı ama genelde konsantrasyon meselesi olduğu için odak dağılınca direk iner ama yine sertleşir tabi mesela ben şimdi ifşa olcaz mk biyerden bi çıtırtı gelse hatun nerden geldi o ses dese bende sese baksam hemen dedemin şeyine döner ama sonda hemen eski haline döner. Ama mesela sabahları uyandığımızda sertleşmiş oluyor onuda indiremiyoruz mesela
Soran+1 yılkonsantrasyon dağılırsa her türlü kaybolur ki zaten, ben sormak istediğim tam şöyle git gel yapılmadığı için alınan zevk azalıyor bu yüzden doyuma geç ulaşılıyor yani normal olarak boşalma süresinin uzaması lazım
Soran+1 yılhımm yani bu durumda erkek tatmin olup boşalmadan ereksiyonu kaybeder dimi?
- +1 yıl
Evet kaybeder eğer boşalmayı hissettiği zaman yani boşalıcağını anladığı zaman ereksyonu kaybederse testisler sperm üretip boşaltmadığı için ızdırap gibi bir ağrı başlatır adamı yürütmez bile dokunamazsında ama o boşalma hissini almadan bırakırsa ara vermek için birkaç dk sonra devam edebilir ya da 1 saat önce mastürbasyon yapıcak boşalıcak bu sefer ilişki süresi uzayabilir
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Gidip gelmeden icinde hic beklemedim bak simdi bende merak ettim
Ama bosalmaya yakin icerde durup bosalmamak icin beklerken disari cikarip beklemeye yakin olmadigini dusunursek
Yaaa cok zormus soru bence bunda kimin icine girdigimiz bile etkili olur ama bence ortalama hic hareket etmezsek normal bosalmanin 2.5 3 kati sure olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİşte aslinda bi 10 15 dk durabilir belki ama git gel yapmamak çok zor o durumda
12 Yorumla
Soran+1 yılniye zor
- +1 yıl
Tutamaz kendini kafa hep git gele gider beline engel olamayabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirinciyi boşaldıktan sonra Hafif git gel yaparak ve sürekli öpüşerek 2-3 saat durabilir. Ben uzun süre boşalmadan durunca acayip bir ağrı giriyor ama o sorun sjjsjs
10 Yorumla saatlerce de durabilir dakikalarca da errrkeğe bağlı
11 Yorumla- +1 yıl
Ben Hiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum Ciddiyim
Bunu Tantra Tekniği Sayesinde Başarıyorum
Sormak Öğrenmek istediğin bir şey var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçinde inmez vajinayı hissettikce kalkık kalır git gel yapmasa bile
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iyide kişiden kişiye değişir ki bu kimisi war sokar sokmaz boşalıyo kimisi war yarım saat git gel yapar boşalamaz yapmasada inmez duruma göre değişir ki bu net bişi sölemek imkansız
00 Yorumla
+1 yılDenemedim ama hiç bişey yapmadan yarım saat heralde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hiç denemedim ama öyle durunca cok fazla sert durmaz
00 YorumlaBende merak ettim ama hareket yoksa ereksiyonda olmaz diye tahmin ediyorum
00 Yorumla
+1 yılGerçeği bilmek istiyorsa Özelimi Detaylı Anlatabilirim
Cidden Gerçeği bilmek istiyor musun02 Yorumla- +1 yıl
🤔🤔
- +1 yıl
Erkeğin Boşalmasını Geciktirmek mi
Tam Olarak Ne istiyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılortalaması yok ki bunun kimi hemen gelir kimi dakikalarca durabilir. erkeğin bünyesine de bağlı
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHerkes kafasına göre atıp tutar ama bu değişkendir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenemek gerek bilemedim ama çok merak ettim deneyelimmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuruma göre değişiyor bazen 1 dakika bazende 15 20 dakika sadece o anın ambiyansı ile alakalı
00 Yorumla
+1 yılErkeğin öyle durabilmesi zor
10 YorumlaDene kanki o kadar merak ediyorsan
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an biri yok hayatımda, olduğu zaman denerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaksimum 3 saat yapabildim ortalama 20 dak ama
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 dakika 16 saniye 45 salise durmuslugum var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının verdiği tutku süresi kadar...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl30 dakika dura bilirim git gel yapsam dahi
00 Yorumla 5 dk ile 10 dk arası.
00 Yorumla
+1 yılOldukça uzun kalabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 saat duranı denk geldi şaşırdım
10 Yorumlaister istemez kendiliğinden boğaşlır. en az 10 dk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişilere göre değişir bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Deneyin bi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO ne demek abla?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılüç beş dk :D
00 Yorumla 4 saat olabilir
00 YorumlaDene gör yaşa
10 Yorumla
+1 yıl15 20 dk durur bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3-5dk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 gün
00 Yorumla
+1 yıl40-50 dk
00 Yorumla