sevgilimle uzun süredir birlikteliğim var oda istekli bende fakat ben bakireyim bu yüzden sevişiyoruz oral yapıyoruz ama bunlarda tatmin etmiyor anal istedi bende kabul etmedim emin olamadım zevk verir mi zararlı mı diye farklı fikirleri ya da pozisyonlsrı olan vsr mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek bekaretini kaybetmeden ilişki yaşamak istiyorsun düşünelim bakalım sana göre neler var oral ilişki yaparken mesela testisleri ayrıca tatmin etmeye çalışabilirsin yeni bir deneyim olur ya da mesela ona prostat orgazmı yaşatabilirse nasıl olacak diye soracaksın erkeklerin G noktası makat bölgesinde bulunur eğer orayı doğru bir şekilde parmakların ile uyarırsan adam çalışır elinin altında ama işte bunu yapmak gerçekten çok zor aslında yapmak değil adamı buna ikna etmek çok zor çünkü orası ile ilgileneceğim için adam istemeyebilir ama bunu yaparsan var ya senden vazgeçmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anal iki tarafa da zevk verir. Ama bunun için gerekli hazırlıkları yapmak gerekir. Ve her erkekle anal yapılmaz. Partnerinin anlayışlı ve sabırlı birisi olması gerekir. sakin davranması ve seni çok fazla zorlamaması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer anala alışır ve zevk alırsan ileride vajinal yaparken neden arka kısım boş diye düşünebilirsin sanırım haberin olsun, ama senin için sorun yoksa bu düşünce de yapabilirsin bence
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnalin zevki bambaşka fazlasıyla verir ama aceleci ve ilk sertligiyle alma içine yumusat kayganlastirir yavaşça kaysin içine yan yat dizlerini göğsüne çek daha rahat alırsın zaten iki dk gel git yaltimi alışır sonrası büyük zevk tabi ama ilkinde beş dk da boşalır sevgilin içine onzevkle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal yapın bence işini bilen biriyse acıtmaz tam tersine çok zevkli olur
38 Yorumla- +1 yıl
Aynen zaten hep ilk girişler önemli sonrası alışıyor o zaman gelgit yapıp o zevki tüm vücuduyla hissedip tutku haline gelir
Cevap sahibi+1 yılEvet ben çok seviyorum
- +1 yıl
Aynen ya sevilmeye çek gibi değil o darlık görsellik ve alıştıkça daha derinlere tatlı sert yapmak senin kaç kişiyle oldu bu tür ilişki
Soran+1 yılyani evet ben degil ama o tecrübeli sakin biri canımı yakıp zorlayacagını düşünmüyorum ama ben daha önce hic anal sekse hazırlanmadım neler yapabilirim
- +1 yıl
Yapacağın şey basit aslında iki saat öncesi filan temizlik işi yani biraz fazla zaman geçir ne vvarsa boşalt sonrası katı tüketme en fazla sıvı gıda hiçbir şekilde istenmeyen bişey olmaz tabi dahada tltlz olmak istersen lavman yapabilirsin ama gerek yok öyle ugrasiya en azından ben daha doğal yaşamasını severim
- +1 yıl
Daha çok detay istersen yaz bana sende en az sevgilin kadar o analı kendin istersin
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılanal kişiliğini zedeler. ayrıca zararlı gaz tutamazsin yırtılma durumunda iyileşme süresi cok uzun
10 Yorumla
+1 yılSadece sevişmek olacaksa çikolata sürüp yalamak olabilir.
00 Yorumladoğru karar zaten sürekli aynı seyleri yapmk sıkıcı olur
00 Yorumla
+1 yılAnalı bende sevmiyorun farklı taktikler denedim mastürbasyon icin farklı taktikler veriyorum kadnlara ama anal konusuda bişey diyemem
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi taktikler
- +1 yıl
Bi cok sey var istersen ablatablirim ama mastla alakalı hepsi vajinal bunu söyliym
- +1 yıl
Istiosan yaz anlatym
+1 yılYakında ya aldatır ya biter
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle duşta sevisme
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılBakiresin öylemi? E analda yap o tam olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:))))))
tasa surtun karsilikli00 Yorumla Zararlı
10 YorumlaVer gitsin...
00 Yorumlaİstediğini yap
00 Yorumla
+1 yılGel anlatiim istersen
00 YorumlaÜçlü vs yapın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünah
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnal veya vajinal için yardımcı olabilirim.
+1 yılzararlı tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup yapalım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem