5 senelik ilişkimde aklımı karıştıran bir erkeği ne yapacağım?

Merhaba dostlar... Liseden beri sevgili olduğum bir erkek var. Birbirimizi şu ana denk hiç kırmadık. Birbirimize karşı hep saygılı ve sevgiliydik. Beraber büyüdük. İlgi alanlarımız dinlediğimiz müzik yemek zevkimiz farklı olsa dahi bir uyum içinde bu 5 seneyi atlattık.

Birlikteliğimizin benim için dönüm noktalarından biri Kasım ayında hazır hissedip ilk kez ilişkiye girmemizle başladı. Bu geri kalan senelerde sadece hazır hissetmemi bekledi. Fakat benim için bir tık hayal kırıklığı oldu bu. Sonrası maratonlaştı ve heycan hissetmemeye başladım. Tüm dünyanın uğruna savaştığı eylem bukadar mı hissettiriyor sorun bende mi diye düşünür oldum.

Bir kaç ay bukadar düşünürken bunu sevgilimle konuşmak istesemde gırgır oldu geçti. Hiç oturup 3-4 saat karşılıklı felsefe bile yaptığimizi hatirlamiyordum. Bunun eksikliği ve isteğimden midir bilmiyorum birini tanıdım. Yazın çalışmaya gideceğim yerde olacak ve birbirimize çok benzediğimizi farketmemle Whatsapp'dan 5-6 saat boyunca 'hicbir flort belirtisi olmadan' sadece sohbet ettik. 1 ay sonrasında ise yaşadigim yere bir nedenden geldiğinde 2 gün onunla buluştum ve varlığı beni mutlu etti. Karşı cins olmasından dolayıda sevgilimle sorunlar yaşadım sonuna kadar haklıydı fakat liseden beri hiçkimseyle konuşmamak hatta arkadaşlarimin bile onun arkadaşı olması ilk defa kendi rızamla biriyle arkadaş olabilmek beni çok heyecanlandırmişti. Buna engel olunması ise haliyle keyfimi kacırdı. Bir ömur boyunca başka bir erkekle konuşmak buluşmak eğlenmek nasıl olacak bilemeyecek miyim diye düşunmeye başladigimda da ara verdik.

Bu arada o da bende çok üzüldük günlerce ağladık. Ama kendimi keşvetmem gerekiyor mottosuyla günlerime devam etmeye başladım ve bahsettiğim arkadaşımda hep yanımda oldu. Sonunu ise tahmin edersiniz ki karşılıklı hoşlanma başladı...

Vicdan azabı cekiyorum. Tüm arkadaşlarım 5 senelik ilişkimi bitirip yeni tanidigin biriyle mi olacaksın derken onlara hak veriyor mantıklı buluyor ama sevgilime geri dönersemde hiç gencligimi yasayamamis ve aklimda kalan biri olacagini biliyorum... Ve şuanda sevgilim geri barişmak icin adimlar atsada kimden gercekten hoşlanıyorum bilmiyorum...

Yardım...
5 senelik ilişkimde aklımı karıştıran bir erkeği ne yapacağım?