Sevgilimin galerisinde çıplak fotolarının olduğunu gördüm. Bunları bana atmadı hiç. Acaba birilerine nude atıyor olabilir mi. Kendimi çok garip hissettim. Kızların böyle fotolar çekmesi normal bir durum mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana gönderiyor olması lazım eğer sana gönderilmiyorsa Büyük ihtimal başkalarına gönderiyordur çünkü hiç bir kız normalde böyle fotoğraflar Çekmez benim telefonumda da var mesela yalan söylemiyor ben de çok çektim ama birisine göndermek için çektim ben tabi göndermedim o ayrı mesele😂😂😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse keyfi oyle fotoraflar çekinmez normal insan çekinmez kendi kendine yani mümkün değil atıyordur belkide sen tanıyorsun onu. Sana atmadıysa başkasına atıyordur sormadın mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir, çünkü bana yapan birisi var. Kızın sevgilisi var diyorum ki atma kızım, yok diyor için rahat etmiyor diyor. Onun yeri ayrı senin senin bambaşka diyor. Bir de kapalı kız. Yani bu dünya da her şey olabilir ve oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılahah yani durduk yere tutup nude çekip telefonumda saklamam açıkçası.. Zaman zaman fotoğraf çekmeyi severim cüretkar şekilde ama silerim ya da güvenli bir klasöre talşırım.. Galeride çıplak foto barındırması soru işareti.. Keyifli günler..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelkş daha önce ilişki yaşadığı erkeklere atmıştır. Belki de kendi çıplak fotoğraflarını izlemeyi seviyordur.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılBazı kadınlar fotoğraf çekilmeyi sever. Hemen kötü düşünmemek gerekir. Belkide kendini çıplak fotoğraflamak istemiş olabilir. İllaki birilerine atamış olması gerekmiyor.
21 Yorumla Hiç bir kız cıscıbıl fotoğraflarını kendi kendine çekmez. Çekse bile kendine bakarak malafatı okşamıyordur. O görseller daha öncede ki olanlara gönderilmiş net geçmiş olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen mastürbasyon yaparken bazen inenetim olmadığı zaman kendimi çekiyorum.çünkü video izlemeden yapamam belki oda öyledir hemen birisine artıyor denilemez ki ben fotoğraflarımı siliyorum keşke oda solsaymış sonra böyle yanlış anlaşılma oluyor
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yıl@güzyesili aaaa neden ki
Cevap sahibi+1 yıl@güzyesili öyle. düşününce mantıklı evet
Cevap sahibi+1 yıl@güzyesili istek attım
Cevap sahibi+1 yılBen tanıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yıl@güzyesili bence video izlemeden olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@güzyesili tamamdır
+1 yılHayır tabiki değil. Maalesef düşündüğün şey doğru. Daha önceden çekip göndermiş başkalarına ve sonrasında silmemis ki bi başkası da isterse hazırda bulunsun çekmekle uğraşmayayim diye. Geçmiş olsun
00 YorumlaNormal
Benim sevgilim olsa benim telefonda bile saklarım internete yüklerim yedek sonra yeni çekerim
Yani insan vücudunu seviyordur10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kız sana başkasından çocuk da tutturabilirdi ilerde iyi ki şimdi fark etmişsin ama hala soruyosun safsın
40 YorumlaNude atmış birilerine, yoksa kimse boşu boşuna öyle fotoğraf çekmez :D
20 YorumlaBelki sadece seviyordur kenini çekmeyi normal bi durum bu
20 Yorumla
+1 yılBirilerine atiyor büyük ihtimalle. Yoksa niye çekilsin ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kimseye atmıyorum kendimi çekip bakmak iyi hissettiriyor arada süslenip çekiniyorum bence normal
41 YorumlaKızlar böyle resimler çekmez normalde, sana atmıyorsa başkasına atmış olabilir.
00 Yorumla
+1 yılYani sıkıntılı bir durum, günahını almayalım atıyor diye de şimdi.
00 YorumlaBüyük ihtimalle başkalarına atıyordur tabi yine de bilemeyiz.
00 Yorumla
+1 yılBana pek normal gelmedi yani başkalarına gönderiyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim ne kadar saf temiz insansın sen. :)). O fotoları sana yollamadıysa bilki başkasına yolladı. Sevgiline çak geç. Takılma, bağlanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarına atma durumu olabilmekle birlikte vücudunu beğendiği için çekme durumu da var. Yani iki arkadaşımda bu duruma denk gelmiş idim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnormal bir durum niye var onlar. Kimse kendini çekip tutmaz orada
20 YorumlaBüyük ihtimalle başkalarına atıyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızların böyle fotoğraflar çekmesi anormal sakın güvenme mantığını kullan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olabilir bende bazen mastürbasyon yaptığımda video ve fotoğraf çekerim hoşuma gidiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Bana atabilirsiniz😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa birine daha önce attı ya da şu an atıyor cinsellik yaşıyor musunuz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. normal. birilerine atabilir. Kızlar diğer kızlara da atabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal olurdu, eğer sana atıyor olsaydı. Boşuna çekilmediler herhalde..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParayla satiyor olabilr de
Kendi guzelligini hatira olarak tutuyor da olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende yarı çıplak fotomu çekiyorum bazen tabi telefonun galerisinde durmuyo saklıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. atmışta olabilir atmamışta onu bilemezsin de sen nasıl buldun onları
00 Yorumla
+1 yılYani kızlar genelde birbirlerine de böyle fotolar atıyorlar yarı çıplak çok gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen insan kendini çekip de zevk alabilir illa birine atması şart değil
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Üzgünüm dostum sevgilin artık masum değil.
20 YorumlaBence başkalarına atmıştır
10 Yorumla
+1 yılBaşkasına nude atmış veya hala atıyor olabilir.
10 Yorumlabelki instagramda dayıları kekliyodur :)
00 Yorumla
+1 yılTabiki Normal değil birine atıyordur bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Kendine bakmayı seviyodur
00 Yorumla
+1 yılBence başkalarına atıyor normal degil
00 Yorumla
+1 yılEvet normal
31 Yorumla- +1 yıl
Sen de çekiyor musun öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yıl@SasukeGaara değil bence
05 Yorumla- +1 yıl
:|
Cevap sahibi+1 yılSelam :)
Cevap sahibi+1 yıl@SasukeGaara
Cevap sahibi+1 yılSoruma bakar misin bi :)
Cevap sahibi+1 yılRica etsem
+1 yılNormal değil bence
10 Yorumla
+1 yılDegil
10 Yorumla
+1 yılyazık gerçekten
00 YorumlaDegill
00 YorumlaGeçmiş olsun diyelim
00 YorumlaNude atmış
00 YorumlaBirine atıyor
00 YorumlaNormal tabi seksi demek
00 YorumlaNormal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atıyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşey.. birilerine atıyor üzgünüm
30 YorumlaNormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ona sordun mu?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler