Bence kötü bir şey değil. Sevdiğiniz kişilerle cinsel birliktelik de yaşamak kötü bir şey değildir. Ne kadar toplum tarafından insanlara yanlış empoze edilsede cinsellik ilişkiyi ayakta tutan saygı gibi önemli bir unsurdur. Bu deneyimi hiç yaşamadım. Ama yaşamak isterdim gerçekten aşık olduğum benim için öylesine olmayan birisi ile tutku dolu bir duş almak unutulmaz anlarımdan birisi olurdu. Ve tabiki sıklıkla olmayacak şekilde yeniden tekrarlamak. Güzel bir deneyim kazandırırdı. Islak vücut , ıslak saçlar buhar altında tutku dolu anlar ve kalp ritminin hizlanması sevdiğin birisiyle yaşanabilecek en güzel şeylerden birisi ve tabiki duştan sonra sarılarak uyumak.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır niye kötü bir şey olsun oldukça güzel bir şeydir bence sonuçta karşıdaki kişiyi sevgilim diyorsun demekki seviyorsun yani sevdiğin insan ile birlikte duş almak temas etmek ona dokunmak onu görmek hissetmek kokusunu almak suyun altında ne kadar güzel bir şeydir bence hatta kıymeti bilinmesi gereken bir şey bu
33 Yorumla- +1 yıl
5 ya da 10 sevgilin oldu diyelim evlenene kadar. Hepsiyle de yapıcak mısınız?
- +1 yıl
5 ya da 10 sevgil yapacak kadar dengesiz değilim
- +1 yıl
İyi bari sevindim. Kimi midesiz ve omurgasızlar 10 kişiylr yatıp kalktıktan sonra da evlenicek adam gibi adam yol drrler kimseyi bulamadım diye dert yansrlar da. Oyğzden srmuştum. Snn bi duruşun var belli.✌💪💪
+1 yılYaptım ara sıra yaparız da. Bazen kıyafetlerle duş alırız bazen iç çamaşırlarla. İç çamaşırlarla beraber alınınca illaki bir temas oluyor sonra duşun altında öpüşmeler elleşmeler derken ıslak ıslak öpüşerek yatağa geçip seks yapıyoruz çok keyifli 😋😋
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir bence kimine göre kötü kimine göre iyi
00 YorumlaBenim inançlarıma göre etik bir durum değil. Ancak şunu söylemem gerekiyor ki öğrendiğim bir animeye göre Japon kültüründe çıplak bir şekilde birlikte banyo yapmak, bir samimiyet göstergesi imiş.
Yani insanların bunu cinselliğe çekmesi ironik bir durum.10 YorumlaYok canim ne kotusu hatta harika bir sey🙄Yav gozunuzu seveyim saka misiniz? Allah askina annenizin baska bir adamla banyo yaptigini bir dusun aklin aliyor mu? Evli olmasina gerek yok ayni sey yani haram. Zinaya yaklasmak oluyor.
52 Yorumla- +1 yıl
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏👏👏👏👏👏
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik yaşanıyorsa, beraber banyo yapmakta gayet normal bir durum. Bunda kötü olan hiç bir şey yok. Aksine güzel...
65 Yorumla
Soran+1 yılYaşanmıyor cinsellik yüzeysel şeyler
- +1 yıl
Fark etmez sonuçta yüzeysel olsa birtakım şeyler yasaniyors banyo yapılabilir ama devamı gelir. Kendinizi banyoda frenleme daha zor olur.
Soran+1 yılİnan öyle bir frenliyoz ki düşünmüyoruz cinsellik dedignz ya da sandgnz gibi hiç olmuyor
- +1 yıl
O zaman banyoya ne gerek var.
Soran+1 yılÖyle jssaj
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu kesin bakiredindir analdan yapmışsındir diyenler ne ilgilendiriyor ki aralarında ileri bişey gecmesini istemiyorsunuz demkki yüzeysel yapıyorsunuz gayet normal benimkide istemişti yapsammiki bende beraber duş almayi dnsnsmmsmsksk
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaniii insan sevdigiyle her şeyi yapar ayrıca
Soran+1 yılYani, kimene ki ki öyle düşünülen gibi basit biri verisken de değilim haddsiz haddsiz yorumlar ya. Nerden geliyor bu arsizlk anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılboş ver knk ya takma
Soran+1 yılİstek aaticaktim ya gizlenmmissin :)
Cevap sahibi+1 yılDur açayım at
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiçte kötü bişey değil laf edenler kendi hayatına baksın. Ellerinde olsa en alasını yapar o çok konuşanlar. Konuya gelirsek küveti doldurup beraber sohbet etmek hoş vakit geçirmek çok güzel tavsiye ederim.
41 Yorumla
+1 yılneden kötü olsun ki sen sevip istiyorsan kim ne diyor umursama kimseyi ilgilendirmez
50 Yorumla
+1 yılBirlikte banyo yaptıktan sonra iç çamaşırlı, iç çamaşırsız ne önemi var? İsteyen istediğini yapsın kimse buna kötü de diyemez iyi de diyemez.
31 YorumlaBi yerde zevkli heryeri yikiyor ama malum yere gelince ortalik karismaya basliyor dayanamiyor cok zevkli değil çünkü o kayganlikta hicbisey hissedilmiyor hele dusakabin kucukse tam bir rezalet cikmak icin can atiyodum
00 Yorumla
+1 yılBence çok hoş bir durum benim hoşuma gidiyor. Güzel oluyor işte bir sorunda olmuyor bulunduğunuz yer dar değilse. Ama sürekli yapılmaz, ne bileyim insanın içinden gelince yapıyor işte.
10 Yorumla
+1 yılBu asamaya geldikten sonra cinsel birliktelik yasayip yasamamanin bir anlami yok. Sadece vicdanini rahatlatirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasu var , herkesi bir sanmayin
- +1 yıl
Birsey ima etmiyorum kendi gorusum. Zaten yasanacak herseyi yasamissin.
Soran+1 yılAynen kardeşim aynen herşeyi yaşadım bacım dimi bilip bilmeden yorum yapmanız çok haksızlık bu Bir ikinci ise kendinz çok ak msissinz gibi davranmalariniz, ben en azından herkes ile yaşamadım tek ve ilk. Şimdi asıl sen ne yapıyorsun yap
- +1 yıl
Tamamdir haklisin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere bizim evde yaşadık. Güzel oluyor. Biz çıplak banyo ettik tabii. Öncesinde gelişti her şey, sonra dedim gel banyo edelim ve ettik o beni yıkadı ben onu yıkadım saçını filan vücudunu. 😃 İyiydi yani. Sevdiğin kişiyle iyi oluyor.
20 Yorumla
+1 yılfarklı ve güzel bir deneyimdir.. kötü değil güveniyorsan ona kollarına bırakabiliyorsan kendini ona kötü bir şeyi yok bence
20 Yorumla
+1 yılHarika oluyor ben denedim.
Ama sonu daha heyecanlı oluyor..
Suyun altında o sıcaklık daha fazla artıyor ve..
Doggy ile son buluyor..
Veya güzel bir oral ile. : D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısını yaşadık çok zevki yaz gelsin yine yapicaz oh
511 Yorumla
Soran+1 yılHahaa bacim ulassana
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada cinselik yaşadık ilerleyen zamanda ama duşta değil ☺️😊bu yıl duşta deniycez
Soran+1 yılSorumu begensrne arkadaş olalım :)
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Soran+1 yılUlaşamıyorum ya olmuur begenen kişileri göremiyorum
Cevap sahibi+1 yılBekle sorumu görünür yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ulas
- +1 yıl
Ya ben de duş teklif etmek istiyorum nasil yaklaşabilirim biraz taktik verebilir misin
Cevap sahibi+1 yılSorununu güncelemissin duştan sonrası ilerisi oluyor 😂kendimden biliyorum eğer ilişkiniz uzun sürerse neyseki ben yaşadığım halde bakireyim puaahhajaj
Soran+1 yılBakire değilim mi dedim? Nerden vardın bu kaniya pardon da
Cevap sahibi+1 yılOylesin demedim bakirelik diye birsey yok her şey kan gelmesini veya yirtilmasini beklemeyin
- Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü bir şey olsun ben seviyorum hatta duş seksini de seviyorum
31 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğin pozisyon hangisi peki
+1 yılİç çamaşırlı duş mu olur. O zaman bence tek alın daha iyi
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa
- +1 yıl
Hakikaten öyle, oldu olacak mayo ile yapin duşu 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılTadından yenmez. Heleki bazı özel tatlar var. Burada anlatilmaz simdi😂
61 Yorumla
+1 yılDerede çimlenme yaşını geçtiğini düşünüyorum inşallah yani kötü mü diye soruyo bide başka yerde trol geç 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstediğini yaşarsın niye yanlış olsun ki? Ha Müslümansan yani dini açıdan bakarsak cehennemde yanacaksın.
42 Yorumla- +1 yıl
Cok aciklayici
Cevap sahibi+1 yılAynen gayet açık :)
+1 yılNe seks var ne tenin tene değmesi? O zaman ne diye birlikte duş alınsın bu nasıl fantezi
24 Yorumla- +1 yıl
Şair misin be okuyunca şiir havası verdi ajajsjsj
- +1 yıl
@kbrbbcn998 hahahha harbiden şairane olmuş hiç farketmemistim 😂😂😂
- +1 yıl
Şairane ruhum hemen farketti hsjsjsjs
- +1 yıl
@kbrbbcn998 ormantikim biraz ondan böyle oldu sanırım
Eğer aranızda herhangi bir cinsel ilişki yoksa beraber duş almak biraz cesaret ister
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden cesaret olsun ki çamaşırlı aldık duşu yalnız
Soran+1 yılYok öyle hiç olmadı
Bundaki sorun ney? Herseyin yolu cinselik degilki isteyen dusda yapar yan yanada yatar bunda bi sakinca görmüyorum
00 Yorumla
+1 yılEn guzel duygulardan biridir.
Köpük köpük yapıp kocaman kocaman sarılmak..10 Yorumla
+1 yılBirbirinizin vücuduna fikir verecek ölçüde baktınız yani😅😅😅
10 Yorumladuşta çok kız si. ktim gayet güzel ve zevkli oluyo :D
10 Yorumla
+1 yılBir iş yapılacaksa tam yapılması gerekir. İç çamaşırlı nedir yahu?
10 YorumlaAldım , kötü değil bana göre ama kötü diyen insana da bir şey demem
Tamamen kişiye bağlı11 Yorumla- +1 yıl
Yaptınmı
süper bişy kötü olur mu ya çok güzel oluyor siz duşa girip bişy yapmadınız mı
10 Yorumla
+1 yılBirçok kez hemde, ama o duş sırasında ve sonrasında oek rahat durulamaz
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @Sütiçengirl
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldığım çok oldu ama geneli sevişme ile bitti, yani bakireysen alma derim, bir anlık istekle eli bile girse kızlık tehlikeye girebilir.
113 Yorumla
Soran+1 yılYani çıplak almadık ama bakireyim, eli gittu de okşama şeklinde tek
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama bir an isteklenseniz anlık olan bir şey zaten, az bir şey içeri bile girse parmağı bozulabilir. Kaç yaşındasınız, otele mi gidiyordunuz
Soran+1 yılHayır içeri girmesi gibi bir şey hiç olmadı , hiç ciplakk kalmadım çünkü. Ve kendini çok iyi durduran biri oda bende. Hayır onun evinde.
Cevap sahibi+1 yılSen yinede her ihtimali düşün, oldu ya mesela kızlığın bozuldu diyelim, neler yaşarsın bunları göze al. Oral yapıyor musunuz
Soran+1 yılYa hayır yapmıyoruz öyle şey sanırım çok ileri şeyler anladinda çamaşır dahi üstümde hep
Cevap sahibi+1 yılHe anladım peki, yaşlar kaç bu arada
Soran+1 yıl23 ..
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkmamı ister misin, bilgilendiririm seni
Soran+1 yılTeşekkür ederim ne konuda ama
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, bu konuda bilmek istediklerin elbet vardır bakiresin, düzgünce soru cevap yaparız
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılPeki rica ederim
Cevap sahibi+1 yılBen seni eleştirmedim ki 😐
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz daha eşimle yapamadık istiyoruz ama bakalım güzel görünüyo
40 Yorumla
+1 yılGüzel olur ama libido artırır banyo. Seks yapmadiysan da yaparsın orada, dayanamazsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKötü olmasa bile rahat olmaz diye düşünüyorum.
cut.00 Yorumla Bilmem deneyimim olmadı hiç ama güzel bi aktivite olabilir
00 Yorumla
+1 yılTuhaf değil ama ben olsam orasına bakıp gülerdim gülme tutardı utanırdım😁
04 Yorumla- +1 yıl
Senle duş almazdım kanka
- +1 yıl
Senle alsam utanırdım heralde gülmene tuhaf olurdum
+1 yılHiç yapmadım ama yaparsam da güzel olur diye düşünüyorum. Güzel kese atarım 😂
00 YorumlaKötü değil harika bir olay ben çok severim. Hatta duş fantezisi de harika oluyor
00 Yorumla
+1 yıldaha emekleme evresindesin yürümeden koşmaya çalışma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünah yapılmaması gerek ama yapmışsın.Çok güzel bir andır ama öyle mi?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evliyim eşimle çok kez yapmak istemişimdir ama o pek sıcak bakmıyor bu davranışa ama bence çok hoş ve güzel bir şey
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇırılçıplak duş aldım bol köpüklü. ama bakire olduğu için seks yapmadık. zaten her şey seks degil. sevismeyi tercih ederim. en tatlisida o bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldus aliyorsunuz ama birsey yasamiyorsunuz? tebrik ederim buyuk basari
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden peki?
Sorun ne?
Yani neden yaşamıyorsunuz?20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSoyunma dan yüzelsel şeylerle zevki çıkmazki onun. Hiç yapmayın daha iyi 🤷
00 Yorumla Çok huzur verici bir şey aslında:)
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanında çok yaptım segiliyle duş ama neden iç çamaşırlarıyla
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@serkaann1 yaptıklarımdan biriyle eliyim
- +1 yıl
Diğerlerine yazık olmuş desene seninle evlenme hayali kurarken sen başkasıyla duştan snra evlilik 😂😂
- +1 yıl
Bide enişte beyin hali vahim. Karımın ilki benim 🤭🤭 Ablamda aşkım ilk seninle duşa giriyorum. bni sakın terk etme ve evlen bnmle 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Spawellness ilki olmadığımı biliyordu
- +1 yıl
Sende dürüst bir kadın ol şimdi gerçeği söyle kocana. Şu anlamda on taneyse onda oldu de kaşmerler gibi 1 tne oldu ama sen sonuncusun diyipte o güzel yüreli adamı kaybetme yalan söyleyerek. Ve sakın ama sakın harbiden seni bu halinle kabul eden adamı üzme sayın ablacım. Çünkü başkalarıyla her bi b.. ko yiyipte seni bağrına basan başka birini bulamazsınn bu son limanın senin...
Cevap sahibi+1 yıl@Spawellness ben eşime ilkim sensin demedim zaten önceki mesajdada belşrtmiştim. Anlatamadım sanırım
- +1 yıl
Anladım bnde bundan snra yapma gençliğindeki gibi demek istedim.
- +1 yıl
Neysse her şey gönlünüzce olsun. Şuanki eşinzle bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Umarım bundan snraki hayatınız da hataya düşüpte aldatmazsın adamcağızı.
Cevap sahibi+1 yıl@Spawellness eşimi aldatacağımı nereden çıkardın ki, zamanında gençlik yıllarında olmuş bir şey
- +1 yıl
Biyerden çıkarmadım sadece fikrimi söyledim.
- +1 yıl
?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşadık sonra kucağıma aldım birlikte duşa girdim sonra duşta da yaşadık ve duş alıp çıktık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptım yıkadım heryerini ve duş altında oral en guzeli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye cinsellik yok? Hiç duşta yapmadm çok isterdm 🙈
71 Yorumla
+1 yılYani duşa girilir ama bişey olmadan olur mu bilemedim şimdi dayanamazdım ben
22 Yorumla
Soran+1 yılOluyo işte
- +1 yıl
Cinsellik yaşamıyoruz yazmışsın
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi bir şey. Heyecan verici. Hem de çok… 😁🤗😎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu hemde çok ☺️bir birimizi keseleme duş Jeli ile masaj😅
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılO duşa girilecekse yüzeyseli falan olmaz ters 😂😂😂
10 Yorumla Ben çok yaptım harika oluyor hele birde öpüşme harika
10 Yorumla
+1 yılHarika tavsiye ederim birbirinizi köpürtüp popolarıza masajlar yapin
10 Yorumla
+1 yılYaptım tabiki ama çırılçıplak duşta aldım duşta fanrazide oldu
10 Yorumla
+1 yılOldu çıplak küvette oldu çok güzeldi
Sen sadece iç camasinla mi yaptin o ne yapti dokundumu11 Yorumla- +1 yıl
?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuşta melekler ve cinler de varsa kötü. Sadece melekler varsa çok ayıp. Sadece cinler varsa güzel fantezi. Sizden başka kimse yoksa belinize kuvvet
00 YorumlaOhoo biz neler neler yapıyoruz sjjs duş mu kaldı
24 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi kız
- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne