Öncelikle merhaba. Yargılayıcı, hakaret içeren tüm yorumları şikayet edeceğimi belirtmek isterim. Ben yargılanmak için değil, sizin bir arkadaş, dost gibi cevap vereceğinizi umarak yazıyorum. Uzun bir yazı olacak. Vaktiniz müsait değilse okumayabilirsiniz. Ben 21 yaşında evlenmiş şu an 24 yaşında olan bir kadınım. Çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır, mesleğimi yapıyorum. Eşim 29 yaşında. Kendisiyle İnternet üzerinde tanıştık. Ailem sırf evi yok tahsili benden aşağı diye istemeyince erken evlenmek zorunda kaldık. Bekarken iddia alışkanlığı vardı. Evlenince bırakma sözünü almıştım. Bırakmadı, tüm altınlarım bu uğurda gitti. Fake hesap açıp kendisini kandıran kadınla uğraşmak için arkadaşının fotoğraflarını kullandı. Ailesi ve konu olan arkadaşına anlattım. Maddi açıdan çok zor zamanlar geçirdik. Bir kere bile canını acıtmadım. Oysa ben de diğer kadınlar gibi eşimle şehir dışı tatili istiyordum mesela. Sinirli biri, ilk başlarda psikolojik şiddete uğradım. Hala ufak şeylere aşırı sinirlenmesini kaldıramıyorum. Değişik cinsel fantezileri oldu. Beraber p*rno izledik. Grup fantezisinden bahsetti. En yakın dostumdan tutun iş arkadaşları hanımlara kadar. Bir erkek arkadaşıyla grup yapmak istedi. Ben tahrik amacıyla söylediğini sanıyordum. Beraber içtiğimiz bir gece bir baktım arkadaşıyla beraber olmuşum. Odaya bir arkadaşı girdi bir eşim. Rüya gibi hatırlıyorum. şu an maddi durumumuz iyi, güzel bir evde oturuyoruz. Psikoloğa ondan habersiz başladım. Çünkü artık hep içimde biriken birşeyler olduğunu hissediyordum. Cinsel olarak hala istekliyim. Ama bir an oluyor sanırım kendimle baş başa kalıyorum o sırada. Kötü hissediyorum, hemen canım sıkılıyor. Alışveriş yapıyordum önceden. Artık o da keyif vermiyor. Bir kedim var, onu sevdikçe mutlu oluyorum. Hayat görünürde ve eşimin gözünde devam ediyor. Ama ben öyle hissetmiyorum. Aşırı kilo aldım ve vermek için çabalamıyorum. Önceden böyle değildim. Üniversite kazanacağım diye 8 saat çalıştığımı hatırlıyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sorulması gereken soru ona hala güvenebiliyor musunuz? eşini paylaşma fantezisi olan ve bunu yaşayan birisi sarhoşluğunuzdan da faydalanışmış zor zamanlar geçirmişsiniz. Bu olanlardan sonra ona hala güvenebiliyor musunuz? bu fantezisinden bahsediyor mu hala? o gecenin konusu açılıyor mu?
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleşinizle ilişkiniz ne durumda şu anda
Cevap sahibi+1 yılşu anda ne durumda evliliğiniz? olanları unutup mutlu bir şekilde devam edebiliyor musunuz
Soran+1 yılMerhaba şuanda durumlar pek değişmedi konuşmak isterseniz istek atabilirsiniz.
Soran+1 yılYa da siz açın ben mesaj atayım
Cevap sahibi+1 yılMerhaba yeni gördüm yazdıklarınızı buradaysanız gizliden çıkayım istek atın
Soran+1 yılBuradayım
Cevap sahibi+1 yılBurada mısın
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadığın travmayı atlatmaya bak. Kendini sevmeyi seç. Sen başarısız ve çirkin kilolu olursan bu defa daha çok edileceksiniz.
Yaptıklarınız ya da yasadiklariniz sizi fazlasıyla yormuş.
Eşinden bu yüzden bile ayrılsan haklısın ama karar senin.01 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim. Şu ara cildime dikkat etmeye başladım sonunda. Kaliteli ürünler kullanıyorum. Kilo konusunda uykumu düzene soksam hepsi hallolacak gibi bakalım
+1 yılRica ederim tabiki arkadaş olarak cevaplayacağız ama seni fantezi seks objesi olarak kullanmış bence buna dur demelisin çünkü senin gururunla oynar ve kendinden soğursun hayattan soğursun
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten cinselliği genelde o isteyince yaşıyoruz. Ben mesela saatinde uyuyup uykumu almak istiyorum o 12 1 e kadar oturuyor. Sabah işe gidicez gece seviş et derken saat 2 oluyor. Gün içinde zombi gibi geziyorum
- +1 yıl
Cidden çok haksızlık görüyorsun yani bir yerde dur demelisin yoksa önüne geçemezsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıldurumun çok zor, galiba başka birisi nedeni ile kendine kızıp hatırlamak istemiyorsun, bu durum tekrarladımı bilmem ama açık açık eşinle konuş faydası olacaktır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Aga insan sevdiğine kıyamaz başkasına nasıl şeyettirir mk ☹️ yarın öbür gün satarda bu seni parasız kalınca yol yakınken dön bu yoldan hayatına bak git boşan
22 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkür ederim.
+1 yılSana psikolojik şiddett uygulayan birisi🤦🏻♀️boşanmayı düşünüyor musun?
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılSeni degersiz hissettiren birini zamaninda hayatından cikarmamanin bedelini ödüyorsun. Cidden pes. Kendin ettin kendin buldun
01 Yorumla
+1 yılSorunlu bir eşin var belli boşanmayı vs düşünmüyor musun sonuçta kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsun sürekli bunları düşünmektense kökten çöz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocukta yok aslında. Mantıklı bir karar olabilir.
- +1 yıl
Bunu değerlendir bence de yine yardımcı olacağım bir şey olursa yazabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim deme şu adama. Ekonomik özgürlüğün de var adamın kendisi psikoloğa gitmesi lazımken sen gidiyorsun umrunda bile değil sana yarattığı travmalar iğrenç biri
11 Yorumla
Bence seni haketmiyor ona ihtiyacın yok ayrılmalısın ve hiç acıma ve biliyorum ki onu sevmiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün sabah yanlışlıkla benim telefonumu almış üzerine. Ona bile nasıl sinirlendim bağırdım, kendimi tutamıyorum artık
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle durum yaşadım bende nasıl anlatıyım arkadaşımın flan işte seninki gibi uzun neyse eşin ne iş yapıyor şimdi maddi durum düzelmedimi gizli olmasaydın ben yargılamam bazı şeyler olabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durum düzeldi. Ama iç huzurum yok.
Cevap sahibi+1 yılİlişkin nasıl cinsel ilişki
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsen bu adamla daha yaşama deri, m sonuçta artık seninde psikolojin bozulmuş belli ki
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
ayrılmak bazen de kurtuluştur
+1 yılAklımdaki tek soru maddi anlamda nasıl toparladi, nasil zengin oldunuz 🤔
00 Yorumla
+1 yılYani çok üzüldüm mü diyeyim Allah kurtarsın mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum ki.
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke elimizden bir şey gelse
o kişinin eşide sizlemiydi bu fanteziyi genişleterek devam edecektir psikolojiniyce alt üst olur hoşunagittiyse dahada mutlu olursun eleştirmedim işin çok zor
04 Yorumla
Soran+1 yılAdamın o sıra sevgilisi vardı. Durumlarda karıştı. Vaktiniz varsa özelden arayıp anlatabilirim isterseniz
Soran+1 yılMesaj atamıyorum şuanda gönderemezsiniz diyor.
Soran+1 yılİstek gönderdim
+1 yılCinsel fantezileri sana uyduğu sürece diğer sorunlarda ortadan kalkar ama uymuyorsa boşanmaya yönel derim
01 Yorumla
Soran+1 yılFanteziye karşı biri değilim. Fakat grup cuckold bana göre değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılRica ediyorum ne demek inanın her bir satırıni okudum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvay anasını insan karısını verir mi başkasına lan 🤦🏻♂️
00 Yorumla
+1 yıltroll demı bu yazdıkların?
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsa mutlu olurdum
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ouw hareketli cinsel yasam :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabuları yıkıp grup yap istediğinle beraber ol. Mesela ben şu an seni istedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini başkasına veren adamdan hayır mı gelir
00 Yorumla
+1 yılBoşan
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yargilayici yorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılman en doğrusu
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım