Eşimle ne yapacağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz?

Öncelikle merhaba. Yargılayıcı, hakaret içeren tüm yorumları şikayet edeceğimi belirtmek isterim. Ben yargılanmak için değil, sizin bir arkadaş, dost gibi cevap vereceğinizi umarak yazıyorum. Uzun bir yazı olacak. Vaktiniz müsait değilse okumayabilirsiniz. Ben 21 yaşında evlenmiş şu an 24 yaşında olan bir kadınım. Çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır, mesleğimi yapıyorum. Eşim 29 yaşında. Kendisiyle İnternet üzerinde tanıştık. Ailem sırf evi yok tahsili benden aşağı diye istemeyince erken evlenmek zorunda kaldık. Bekarken iddia alışkanlığı vardı. Evlenince bırakma sözünü almıştım. Bırakmadı, tüm altınlarım bu uğurda gitti. Fake hesap açıp kendisini kandıran kadınla uğraşmak için arkadaşının fotoğraflarını kullandı. Ailesi ve konu olan arkadaşına anlattım. Maddi açıdan çok zor zamanlar geçirdik. Bir kere bile canını acıtmadım. Oysa ben de diğer kadınlar gibi eşimle şehir dışı tatili istiyordum mesela. Sinirli biri, ilk başlarda psikolojik şiddete uğradım. Hala ufak şeylere aşırı sinirlenmesini kaldıramıyorum. Değişik cinsel fantezileri oldu. Beraber p*rno izledik. Grup fantezisinden bahsetti. En yakın dostumdan tutun iş arkadaşları hanımlara kadar. Bir erkek arkadaşıyla grup yapmak istedi. Ben tahrik amacıyla söylediğini sanıyordum. Beraber içtiğimiz bir gece bir baktım arkadaşıyla beraber olmuşum. Odaya bir arkadaşı girdi bir eşim. Rüya gibi hatırlıyorum. şu an maddi durumumuz iyi, güzel bir evde oturuyoruz. Psikoloğa ondan habersiz başladım. Çünkü artık hep içimde biriken birşeyler olduğunu hissediyordum. Cinsel olarak hala istekliyim. Ama bir an oluyor sanırım kendimle baş başa kalıyorum o sırada. Kötü hissediyorum, hemen canım sıkılıyor. Alışveriş yapıyordum önceden. Artık o da keyif vermiyor. Bir kedim var, onu sevdikçe mutlu oluyorum. Hayat görünürde ve eşimin gözünde devam ediyor. Ama ben öyle hissetmiyorum. Aşırı kilo aldım ve vermek için çabalamıyorum. Önceden böyle değildim. Üniversite kazanacağım diye 8 saat çalıştığımı hatırlıyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Eşimle ne yapacağımı bilmiyorum, yardım eder misiniz?