Hımm güzel bir yıkanma keyfi içerisinde tabiki bunu yaparım mis gibi jellerle yıkar aklar paklar ellerimle tertemiz olmuş teniyle yakınlaşması ayrı bir haz verir. Benim gibi hijyen meraklısı için zevkli olur
Evet yaparım gerekirse.. Ama o tam duşa girmiş tras olacakken de dur aşkım sen yapma ben yaparım da demem yani.. Birlikte duş aliyoruzdur, içimden gelir yaparım.. Heryerini tertemiz yapar sonra da güzel bir oral yaparım Temizliği ben yaptığım için gurur şeysi olur o an ki oral.. Daha bir zevkle yaparım.. Onun da hoşuna gider :))
Uzun sürmüş bir ilişkimde veya eşim olursa yaparım. Bence eğlenceli bir şey. Yani ondan çok kendim için yaptığım bir şey olur. Partnerimle eğlenceli vakit geçirmiş olurum ve temizlendikten sonra eserime bakıp zevk alır, tadını çıkarırım.
Ederdim sonuçta biricik karım olacak☺️ Hamileliğinde ona çok yardımlar edecem duşunu bile aldırırım hatta yürüyemez tuvalete gidemezse onu klozete oturtur işi bittiğinde silerim bile bazılarınız bunlardan iğrenebilir ama ben iğrenmem çünkü o benim herşeyim olacak☺️
Yapmışlığım var rahatsız olmam ve ona temas etmek hoşuma gittiği için zevk alırım
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kiymetlimi hemen emanet edemem keser birde once balonu tras edicek sonra sakalimi hepsini basarirsa genital bolgeyi oyle veririz. O bolgeye bu gune kadar kesici aleti bir tek sunnetci soktu sonu iyi bitmedi kesecekse once ustalasacak.