Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKalça candır kardeşim bir kadını kadın yapan şeyin başında kalça gelir bana göre kadından kastım vücut olayından bahsediyorum tabiki iyi bir insan olması başka bir konu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
20. yüzyıl sanatsal birtakım devrimler akabinde gelişen görsel bir bakış açısının değişimi neticesinde gerçekleşen durumdur.
Neden olacak la? Doğaanın gaanunu böyle.00 Yorumla
+1 yılSiz neden erkeklerin poposuna bakıyorsaniz işte ondan
08 Yorumla
Soran+1 yılKim bakıyormuş be sallama
Soran+1 yılErkeklerin poposu estektiksel bile değil
- +1 yıl
Valla görüyorum. ayrica bunuda burada söyleyen kızlarda var
- +1 yıl
Ben onu bunu bilmem. bakiyorsunuz sonuçta. erkekler kızların poposuna bakma konusuna gelince de, bak Kuran'da var diyor ki ( kadınlar dışarı çıkarken vücudu belli edecek kıyafetler giymemeli.. bizi böyle yaratmış allah. bize dememiş kadınların orasına burasına bakmayın diye. kadinlari uyarmış. cunku bizim yaradılışımiz böyle. siz dikkat edeceksiniz
Soran+1 yılAllah erkeğin göz perdesine sahip çıkın emri vermiş bi de dememiş diyor sallama. Eminim öyle diyen kızlar vardır ben de yedim.
Soran+1 yılAsıl siz erkekler göz perdesinize sahip çıkan emri vermiş ilkin erkeklere bakmayın diyor siz erkekler bakmıycaksiniz bari okuduğun Kur an dan anlasaydın bari. Yaratılış gereği kadının vücudu estektik tamam kabul erkekler göz perdesine hakim olmak zorunda onu da Allah söylüyor. Sadece kadını bu konuda suçlu bulmak doğru değil erkekte nefsine hakim olmalı. Peygamberin hepsi de erekek onlar da Allah tarafından verilen nefisleri var peygamber nasılsa nefesine hakim oluyorsa kadınlar konusunda siz erkeklerde öyle olmasınız.
- +1 yıl
Peygamberlerin eşlerini araştır kapalı çarşaflı. sen taytmi giyiyorsun. kusura bakma ama siz önce kendi içinizdeki fesatligi kafanızdan kaldırın. baksinlar diye oranızı buranizi aciyorsunuz. sonrada erkekler gözlerini kapatsin.. oldu başka
Soran+1 yılBak kardeşim sen olaya sadece kadınlar tarafından bakıyorsun oysaki ilk başörtü perdesini Allah a erkeğe verdi burada tek suçlu kadınlar değil madem sadece kadınlar olsaydı yüzü gözü bedeniyle tam örtülü çarşaflı kadınlarada hallenmezdi erkekler yanımda birçok kez şahit oldum çarşaflı kadınlar hakkında o kadar iğrenç konuşmalara sahit oldum ki net bir şekilde şunu anladım erkekler kadının "K" sinden bile etkileniyorlar. Öncelikle Allah ın emrettiği başörtü perdesini erkekler uyması gerek. Ben bakarım benim hakkımdır gibi tarz konuşmalar yapmazsın hakkın değildir. Bakınca günaha girersiniz. Ben peygamberin eşlerinden bahsetmiyorum peygamberlerin çevrelerinde de çok güzel kadınlar var peygamberlerde her erekek gibi şevhet duygusuna sahiptir istese bakar ama iradesini koruyup bakıp bakmamak siz erkeklerin elinde. Bu arada sürekli benim giyniş tarzım hakkımda konuşman ne kadar doğru nasıl giydiğimi siz nerden biliyorsunuz ki benim giyniş tarzımı eleştiriyorsunuz sanki her kız açık saçık giyiniyormuş gibi. Siz erkekler yüzden istediğimiz gibi giyinemiyecek miyiz?
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kalça kadin vucudunun en estetik yeridir sonra göğüsler dikkat çeker.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnce göğüs dikkat geçeker. En estektik yeride yine de kadında göğüstür
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Ben yüz hatlarına bakarım, fizik ve kalça sonradan geliştirilebilir sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılNiye sevmesinler tatlım o kalçaların arasına kafanı daldırıcan uff...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel göründüğü için 😂
00 YorumlaGüzeldir yuvarlaktır futbol topu izlenimi verir
00 YorumlaYemeğin salçalısı kadının kalçalısı
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah kadınlar yemek mi sanki
Soran+1 yılHe he o yüzden değerli kadınlar hep erklekler tarafından şiddet görüyorlar
+1 yılaseksüel ve eşcinsel olmayanlar hariç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalçada cinsel organ kavisliyse sevilir
017 Yorumla
Soran+1 yılKalça cinsel organ değildir!
- +1 yıl
Öyle denilsede özellikle kadında dişilik sembolüdür
Soran+1 yılNe alakası var kalça kalcadır
- +1 yıl
Yolda yürürken kadın karşıdan göğüslere arkadan kalçaya bakılıyor dikkat çeker uzuvlardır ve cinsel çekim yapar
Soran+1 yılSiz erkekler cinsel abazalar olduğunuz kadının bütününü sizlere göre öyle geliyor
- +1 yıl
Saçmaladın şimdi kadınların hepsi için geçerli değil bu çekim ve ilgi
Soran+1 yılAsıl siz saçmalıyorsunuz
- +1 yıl
Neyse ya sana bir şeyi ispatlamak zorunda değilim
Soran+1 yılAynı şekilde ben de
- +1 yıl
Yinede dikkat et kendine 🌷🌹🌼
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek bana taş atana çiçek atarım 🥰😍🌺🌷🌹👍👋🖐✋
Soran+1 yılÇok kibarsınız biraz sert konuştum
- +1 yıl
Yani öyle oldu canın sağolsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Günaydın rica ederim ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulakları ve kalçaları çok hoş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEstetik olarak güzel gözüktüğü için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfanteziler için tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKukuyu severim 😅
00 Yorumla Ben yüze bakarım
00 YorumlaEvett
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOo sever
00 YorumlaHer kalçayı değil
00 Yorumla
+1 yılBen ayaklar
00 Yorumlaİlgi çekiyor.. Sanki siz hiç bakmiyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılPüff sanki erkeklerin kalçası güzel de bir de bakacağız
Soran+1 yılKim bakıyormuş uydurma