Benden 10 yaş büyük biriyle konuşuyorum önceden birbirimizle her şeyi konuşur dertleşirdik aramızdaki ilişki bundan ibaretti bu yüzden geçmişte yaşadığımız her şeyi anlatmıştık birlikteliklerimizi vs. Sonra aramızdaki samimiyet duygusal bağa dönüştü. Şu an da sevgili olma aşamasındayız ama bana geçmişte yaşadıkların beni çok rahatsız ediyor deyip duruyor. Yani ben bakireyim zaten geçmişte de ön sevisme yaşadım sadece ilkim yine o olacak ama bunu da takıyor kimseyle hiçbir şey yaşamamış olmamı istiyor. Bu da bizim aramızdaki ilişkiye zarar verecek yani belli. Ne yapıcam bilmiyorum sizce konuşmayı kesmem mi gerek yoksa bu halledilebilir bir sorun mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirbirinize anlatmanız hata zaten bu konular üstü çok kapalı anlatılır öyle askerlik arkadaşı gibi konuşmak hoş değil ki bende çok kafaya takan biriyim. Benle sevgili olan insan bana gelip ne halt yediğini anlatamaz ilerde bu soruna dönüşcek bence
01 Yorumla
Soran+1 yılSorumu tam okumadınız sanırım? Başta flört vs hiçbir şey değildik tamamen birbirimizin sırdaşı ve dert ortağıydık bu yüzden anlattım yoksa ben de anlatma taraftarı değilim
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenirseniz bu sebepten dolayı bazı sikintilariniz olacaktır. Tabi siz sorunu başka yerlerde arayacaksınız. Genelde böyle olur. Zor bir durum yani. O yüzden geçmişte yaşananları anlatmamak gerekiyor. Kisaca dürüstlük her zaman iyi değildir. Eger geçmişin bokluysa tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖzelinden bahsetmek her ilişkiyi maf eder hata yapmışsın onla olman zor karşına başka biri çıkarsa sakın özelinden bahsetme sorarsan olursa geçiştir ben bir şey yaşamadım de gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta aramızda hiçbir duygusal bağ yoktu olacak gibi dursa zaten anlatmazdım
Cevap sahibi+1 yılBende eskisini özelini anlatınca baya birkötü hissetim kendimi merak hastalığı oldu bende sonradan çok kötü bir durum hiç bir erkeğe özelinden bahsetme bundan sonra bence kardeşim biz erkeklere özel şeyler anlatılmaz balına kakarlarlar sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Arkadaş ben de bunu anlamıyorum ya geçmişe takılmak ne demek. Erkekler maşallah yapmadıkları şey kalmıyor kendine gelince el değmemiş tertemiz kız istiyor. Sanki internetten sipariş veriyor. Seni bundan dolayı yargılayan bir insanla bence çok fazla ciddi düşünme.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bende bundan korkuyorum henüz yargılamıyor hiç ağır bir şey söylemedi söylese zaten engeli basarım ama bu durumun onu rahatsız ettiğini bilmek beni de üzüyor yanlış bir şey yapmasam da yapmışım hissi veriyor ben ona geçmiş ilişkilerine ve yaşadıklarına saygı duyduğumu söyledim o da aynı şekilde saygı duyduğunu söylüyor ama kıskandığını ve her konuda ilkim olmak istediğini söyledi şimdilik böyle davransa da ileride sorun çıkarır kavga ederiz diye korkuyorum
- +1 yıl
Burada önemli olan yargılaması ya da ağır şeyler söylemesi değil ki. Asıl önemli olan sana hissettirdiği alttan alttan mobing uyguluyor sana. Bugün tamam hakaret etmiyor ya da kötü şeyler söyleme ama yarın öbür gün sinirlendiği zaman bunları en ağır şekilde dile getirmeyeceğim garantisi var mı?
Soran+1 yılEvet haklısınız:(
Soran+1 yılÜzgün emoji atmıştım bu emoji nasıl gitti anlamadım ama yanlış anlamayın alakasız bi emoji oldu dalga geçer gibi
+1 yılKendisi bunu kabullenmiyor ise konuşmayı sürdürmek eziyet olur.
Bunu sonradan öğrenmedi sonuçta.
Şöyle yapın; konuşmayı kesin ve bu süre zarfında sizi kabullenir ise gelir ve konuyu açmama şartı ile tam bir kabulleniş sergilemesi lazım.
Kabullenmeyen kendi bilir. Uzak kalın zamana bırakın kendinizi.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Yine si*k*imso*nik pe*zevenklerden biri. Adım kadar eminim o herifin bilmem kaç kızı elden geçirdiğine. Kendi gelince senin yaptığın ufak tefek şeyler gözüne batmış. Az yesin biraz. Böylelerine de inşallah fa*hişe kılıklı biri denk gelir. Bırak ya bakiresin ona rağmen seni şimdiden yok rahatsız oluyorum cart curt derse bu ilerde sana yapmadığını bırakmaz. Aklını başına al.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi zaten geçmişte baya şeyler yaşamış biri ve ben ona bu konuda saygı duyduğumu söylemiştim cidden dediğiniz gibi yapmasından korkuyorum baya seviyorum kendisini de bu durum beni üzdü arama mesafe koymak zorundayım elbet
- +1 yıl
İğrenç ya böyle insanlardan gerçekten midem bulanıyor. Emin ol evlenince daha beter başına kakar her fırsatta ki oysa bence başına kakabileceği hiçbir şey yok. Daha bakire olmana rağmen böyleyse ooo. Neyse inşallah bu herife kaç kişiyle yatıp kalkmış bir fa*hişe denk gelir. Dua ettim bile.
Gecmis gecmiste kalmistir cok fazla takilmamasi lazim aslinda. bu adam zor evlenir ozaman herkesin gecmiste ki gunahina bakarsa
12 Yorumla
Soran+1 yılKi kendisi de geçmişte her şeyi yapmış biri…
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Bu düşünceye çok takılan biri önce bunu hak eden biri olmalı yani geçmişi temiz, yarın öbür gün evlenmiş olsan bile en ufak tartişmalarda bunları hep önüne sunacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendisi bakir mi? değilse böyle zırvalaması zaten karaktersizlik. böyle takıntı yapanla mutlu olamazsın onu söylim. sevgilide olsan her fırsatta karşına çıkarcak
06 Yorumla
Soran+1 yılBakir değil 32 yaşında zaten ve bir sürü şey yaşamış biri
- +1 yıl
ve sen hala böyle biriyle birşeyler düşünüyorsun? şu ülkede kendinizi bu kadar ezikleyip onursuz davranıpda kadın kadın diye bagırıyorsunuz. kendinizze saygınız yok. birileride çıkar öyle erkeklerin bakire isitemeye ne hakkı var diye çemkirir. sebebi belli senin gibi kızlar yüzünden. bas tekmeyi geç neyin düşüncesi hala?
Soran+1 yılLütfen kelimelerinize dikkat eder misiniz? Ben de bu davranışı doğru bulmuyorum zaten ve konuşmayı kesmeyi düşündüğüm için böyle bir soru sordum bu durum geçici mi yoksa daha mı kötü olur bunu bilmek istedim ilişki konularında tecrübesizim zaten
- +1 yıl
kelimelerimde hiçbir şey yok. bi insan eziklik yapıyorsa ona ezik deyince kaba olunmaz. madem herşeyi düşündün neyi soruyorsun ne duymak istiyorsun? geçicimi diyorsun bunu sence biz bilebilirmiyiz? adamın beynini okuyup? geçici desek ne değişcek devam mı edeceksin
Soran+1 yılSizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum üslubunuzu hiç beğenmedim lütfen sorumdan defolur musunuz
- +1 yıl
gerçekler zorunuza gidiyor. bir sürü şey yaşamış biri gelip bunları söylüyor ve siz hala adama defolun demek yerine gelip bana defolun diyorsunuz. git sevgili ol umrumdamı. bu ülkedeki kızlar böyle işte kendini saygınız yok. hadi byer
+1 yılBunu aşamıyorsa iletişimi kesmeli. Sana yansıtıp keyif kaçırmanın alemi yok.
00 YorumlaGeçmişi değiştirme şansın olmadığını söyle seni bu şekilde kabul ediyorsa etsin etmiyorsa konuşmayı kesmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl'İkiyüzlü insanlardan uzak duruyorum' deyip tüm bağını kes
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendi geçmişinde her halti yediyse boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen ayrılırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKes konuşmayı ya boş ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yol ver gitsin simartma fazla
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gereksiz kıskançlık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ayrıl gitsin ugrasma
00 Yorumlauzak dur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri