arkadaslar benim eski sevgilim 2 hafta önce ayrildim ondan cünkü bunu ögrendim: bizim iki kere kisa bi ayrilma dönemimiz oldu kisa derken 2-3 hafta, baska bir kizla ellesmis, kiz buna oral seks yapmis oda parmaklamis, buda cinsellik, bunu bizim kisa ayrildigimiz dönem yapiyor, aldatmaya giriyor mu? Ama tekrardan birlikte olunacmizi bile bile yapti dersek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmışken olan şeyi nasıl aldatma sayıyorsunuz yahu? Ayrılığının 1 yıl sürse ne olacaktı? Seninle olmayıp başkasıyla da mı olamaması gerekiyor? Bu ne bencillik? Ayrılık boyunca yeniden birleşeceğinizin garantisi var mı? Ayrılırken birbirinize söz mü verdiniz, 1 aylığına ayrılalım ama başkasıyla da görüşmeyelim diye? Kısa süreli de olsa ayrıldığınız insanın iradesine ipotek koymak, ayrı olduğunuz dönemde bile onu sahiplenmek, üzerinde hak iddia etmek çok saçma, ve çok çocukça. Ayrı olduğunuz dönemde kimin ne yaptığı birbirinizi ilgilendirmemeli, o dönem için birbirinize karşı sorumluluğunuz olmamalı. Hem ayrıl, birleş, ayrıl, birleş... Bu nasıl ilişki modeli?
01 Yorumla
Soran+1 yılsacma sapan bir sebepten dolayi ayriliyorsa ve bunu sadece istedigini benden alamayinca yapiyorsa, 2 hafta ayri kaldik, 2 hafta icinde kizla bulustu cinsellik yasadi sonra bana geri geldi, bu tabiki aldatmaya giriyor
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ayrılırken şöyle bir durum olabiliyor. Aşığız, seviyoruz ama bir süre ayrı kalalım sonra yine beraberiz gibi söylem ile ayrıldıysanız bunu yapması oldukça yanlış. Fakat hiç bir sebep yok ve ayrıldınız kim kimle ne yapar bu da kimseyi ilgilendirmez. İşin garip olan kısmı ise şu, insan birini seviyorsa başka birine hemen dokunma öpme gibi hareketlerde bulunması doğal değil seven insan kolay yapamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle iste, benden sacma sapan bir sebep yüzünden ayrildi, neymis benimle ilgili kötü rüya görmüs, ben ayrilirken bile bana geri gelecegini biliyordum, cünkü benden cinsellik alamiyor gidiyor baskasina sonra geliyor bu tabiki aldatmaya girer
burada aslında daha önemli bir soru var ve sen görmemişsin güzel insan. Bu adam araya konulan mesafe ve soguklukta ne ara kız buldun ne ara ellestin, yaladin, sonrada bunu sana anlatma cesaretinde bulunup söyledi. Uzun vadede böyle bir insanla yola çıkarken en ufak kısa süreli ayrılıkta hep bu şekilde mi yapacak🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılinan bana sordum, eski ortamdan dedi, bu güya eskiden böyleydi, ama hala öyleymis gördügüm kadariyla, sordum demek ki en ufak tartismamizda böyle yapcaksin, dedi hayir bir daha asla, ama dedigi hic birseye inanmadim, ayrildim, ama aci cekiyorum
- +1 yıl
Acı geçici bir duygudur güzel insan, sabret güzel günler seninde olur. Kararının arkasında duran ve seni her hali ile kabullenen insanları al hayatına. Belki hayırlı oldu senin için o yüzden kendini fazla harap etme. Bu aralar sosyal aktiviteler ini arttır. Arkadaşlar inla buluş kafanı dağıt. Seni ve aşkıni hatırlatan musikler ve anılara kaptırma kendini. Çok konuşma ihtiyacı duyduğun zaman özelden yazabilirsin, bir nebzede olsa çare bulabilmiş indir umarım. Ayrıca sunuda unutma, bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir, yaşanması gereken buymuş ve bu kadar oldu. Belki şer belki hayır. Onu da zamanla göreceksin 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan farklı bi cvp verir
Benim için,. Ayrıldınız anda beraber değilsiniz, normalde aldatma sayılmaz, ama.. yaptığı başkasiyle demek ki sana değer vermiyor, seni onun aklında olsaydı yapmazdı
Eh.. başkası yapmış demek ki aşkınız bitmiş08 Yorumla
Soran+1 yılbunu bana dedikten sonra iste ben dedim demek ki her kavgamizda sen ayrilcan ve baskalariyla birsey yasican, dedi hayir bir daha asla, ama inanmadim ona, kendimi cok kötü hisettim ayrildim, ama onu özlüyor muyum özlüyorum
- +1 yıl
Tavsiyem bu, bence kendi kendine eziyet etme iyi ki ayrıldın.. mesela diyelim ki onu yine kabul ettin.. yine kavga olur hemde küçücük bir şey olsa kapıya çıkıp ona gider , kızı seks de yaptığı yine kabul eder
Eski sevgilin seni kayb ettiği özler ama, başka kızla seks yaşarken zamanla unutur seni
Soran+1 yılevet, ama eminim illaki bir gün dönmeye caliscak, zaten gecen cumartesi, onun bir arkadasinin calistigi mekana gittim, yetistirmis, beni aradi, acmadim, mesaj yolladi, haberini aldim geziyormussun, sonra yine aradi, kapattim, ne diye ariyor amaci ne anlamadim
- +1 yıl
Seni geri almak istiyor...
Soran+1 yılpopo nah alir beni daha
- +1 yıl
Aferim kız 😁😂 kendine göster öyle
https://m.youtube.com/watch?v=UJ-dxIZRtqU
Soran+1 yılHAHAHAHAHAHAHA HAYKIRDIM, vallah allahta seni güldürsün
- +1 yıl
😁🌷
Saygilarimla 🌷
Bana yazmak istiyorsan yazabilirsin, dinlerim seni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde zaten insanlar bu yüzden ayrılıyolar birazcık sıkılıyorlar daha sonra bir şey bahane ediyorlar ayrılıyorlar bir kaç kişi cinsellik yaşıyorlar saçma sapan duygusuz duygusuz daha sonra diyorlar ki işte ben seni unutamadım tekrar bir araya gelelim çok saçma bence olmaması lazım ayrıldıktan sonra cinsel ilişki yaşıyorsa tekrar bir araya gelmemeli
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle bencede ama iste ben onu cok sevdim, ve sorun da, biz cok ciddi düsünüyorduk, tüm ailesi biliyordu beni, yazdan sonra sözlenmek istiyorduk, buna ragmen bunlari yapti, aklim almiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmışsanız ayrılık evresinde kimin ne yaptığı kimseyi ilgilndirmez. Sonra barışmış olsanız da hesap verme veya hesap sorma da söz konusu olamaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnında birini mi bulmuş :D Baya üzülmüş ya kıyamam.. Ya geçsinler o işleri.. Keyifli geceler..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Ayrılık olduysa tekrardan birlikte olacağınızı asla %100 bilemezsin ve hayır aldatmaya girmez. İki haftalık boşlukta bunların peşine düşmesi seni hiç sevmediğini gösterir. Sevdiğin birinden ayrılırsan bu olmaz. Seviyorsan da araya başka birinin girme ihtimalini düşünüp sevdiğin insanı bırakmazsın bu kadar basit.
26 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaya girer, benimle sacma sapan sebeplerden dolayi ayriliyorsa, neymis kötü rüya görmüs benimle alakali, veya neymis, benim sevgimden emin degilmis, bu sebeplerden dolayi ayriliyordu, gidiyordu cinsellik acisindan biraz doyuruyordu kendisini sonra gece gündüz beni ariyordu, birlikte olmak icin, anliyor musun? Ama sevmemis bu konuda haklisin
- +1 yıl
Ayrılık sebebinden sevmediği çok açık. Senden bahane ile ayrılıp biriyle fb takılıp sana geri dönüyorsa demek ki sizin aranızda bir şey geçmediği için bunu yapıyor ama bu sevmediği gerçeğini değiştirmez. Valla yaşı da çok küçük belli. Bu ilişkiden de bir bo*k olmaz. Bence bitir artık.
Soran+1 yılzaten ayrildim ya, bunu ögrendikten hemen sonra ayrildim, 2 hafta oluyor, yasi 23 ve ben bunu onun dogum gününde ögrendim, dogum gününde ayrildim
Soran+1 yılbu devir nedenböyle oldu ya
+1 yılKimine göre girer, kimine göre girmez. burada asıl değerlendirilmesi gereken 2 konu var.
1- Bunu bile bile SAĞLIKLI bir ilişki kurabilir misiniz onunla?
2- Siz başka bir erkekle aynı yakınlığı kurmuş olsaydınız ve o bunu bilseydi hala sevgili olur muydunuz?
Bunların dışında okuduğum kadarı ile çok sağlıklı da bir ilişki değilmiş. Barışılacağı bilinen ayrilmalar yaşamak özellikle sık sık oluyorsa veya saygısız kavgalar zaten sağlıklı bir ilişki var diyemeyiz.10 Yorumla
+1 yılAldatmaya giriyor mu değil, sen nasıl hissediyorsun. Rahatsiz hissediyorsan istediği kadar biri aldatma değil desin, ya da hiçbir şey ifaade etmiyorsa, herkes aldatma desin fark etmez. Önemli olan senin duyguların
26 Yorumla
Soran+1 yılbence, bir insan bir insani seviyorsa böyle birsey yapmaz, tamam benimle cinsellik yasamiyordu, ve belki bu ona zor geliyordu, ama yazismak bulusmak ve bunu yapmak zaman ve düsünce gerekiyor, o güzden bilemiyorum, kafan karisik...
- +1 yıl
eger seninle cinsellik yasamamasi ona sorun olarak geliyorsa, böyle bir seye kalkismak yerine tamamen bitirir. baska kadinlari arzusu icin kullanip seninle sevgili olmasi bana sacma geliyor. tabi senin tercihn
Soran+1 yılbuda böyle düsünenlerden, o herkezle herseyi yasicak ama evlenecegi kisiye bir kisi bile dokunmamis olcak, bana diyordu, baska erkeklerle el ele bile gelmiceksin böyle bir sap*kti
- +1 yıl
ve sen böyle birine hala sevgilim diyorsun? gözünde objeden farkin yok. helal valla devam.
Soran+1 yıllan AYRILDIM 2 Hafta oluyor ayrilali
- +1 yıl
soruyu öyle sordun ki, tekrar sevgili olayim mi diye kararsizsin gibi geldi. sry
Senin hemen ardindan bunu yaptiysa sana ap acik deger vermedigi ortada. Aldatmis olur veya olmaz prensip meselesi bir insan hemen ardindan bunu yapiyorsa gerekden sevmemis. Ayrilik acisi ceken bir insanin tavri bumudur?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim barışmak istedi?
O ise eğer:
Aldatma sayılır. Madem aklında geri dönme planı varmış, neden başkasıyla birlikte olmuş?
Sen isen:
Senin ondan ayrılman, onu duygusal yönde hiç etkilememiş. Sana yoğun hisler hiç beslememiş. Şimdi sen döndün diye kabul etmiş, tekrar gider hep başkasını bulur10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aldatmaya girmez ama 2 hafta gibi kısa bir sürede başkasıyla bu denli yakınlaşması size karşı sevgisinin olmadığının göstergesidir. Cinselliğe düşkün biriymiş. Size olan sevgisinin önüne geçmiş. Bence uzak durmak için yeterli bir sebep.
10 YorumlaE yani bitmiş artık bunu yaptıysa, sana bunu yaptığını direk syledi mi sen mi öğrendin?
Resmen seni bitirmiş yani.01 Yorumla
Soran+1 yılkendisi söyledi oda zorla baya skistirdim o yüzden, bide yüzüme diyor, ben bunu hic söylemezdim sana
Ben senin yerinde olsam bir daha yüzüne bakmam ki ben zaten senin yerinde oldum 1 yıl önce ve bir daha yüzüne bakmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bundan sonra bakmam, zaten ayrildim, ayrilali 2 hafta oluyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılO kadar kısa bir ayrılıkta bile başka kızla bu kadar yakınlaşıyorsa zaten onunla tekrar başlamam
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sana niye anlattı bu adam. seni uzer uzak dur bak bil. istedim. biz uzul diyor uzak dur
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya p. rmakladığını neden belirtiyor ki
+1 yılGercketn sevseydu ve tekrar barisacagini biliyorsa bile bile yaptıysa girer ve irenç bişey sevmediği bariz belli
10 Yorumla
+1 yıltekrar birlikte olacağınızı bile yapıyorsa bu kesinlikle aldatmaya girer ki seven insan uzun süre başkasına dokunmaz bile ayrı olsanızda
10 Yorumla
+1 yılNe şekilde ayrıldınız ara verelim şeklinde ayrıldıysanız aldatmak tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılhayir ayrildik baya ama ikimizde bariscamizi biliyorduk
- +1 yıl
Ben aldatma var derim
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayrılmışsın. Sonrası devam edecekse neden ayrılıyorsunuz?
Ayrı olduğunuz dönemde yapması asla aldatma sayılmaz00 Yorumla
+1 yılAyrıldıktan sonra barışma ihtimali %50 dir kendini kandırma öyle bile bile yaptı diyerek.
05 Yorumla
Soran+1 yılsacma sapan seylerden dolayi ayriliyordu, neymis kötü rüya görmüs, neymis bende hatalar varmis, ayrilmak icin bahane buluyordu, ben biraz cinsellik yasayim zaten bu seviyor beni geri dönerim, zaten bekliyor
- +1 yıl
Amacı o zaten seni de aldatmak istemiyorsa kısa süreli ayrılıklar yapıyordur
Soran+1 yılmanyak misin, beni sevseydi baskasina gider miydi, beni sevse nasil baskalarina dokunabilir, beni sevse ayrilmaz, bu aldatmaya girmiyor sanki
- +1 yıl
Dokunur gider siz kadın aklıyla düşünüyorsunuz bu yüzden böyle görünüyor bi erkeğin bi kadınla yatması için illa ona duygu beslemesi gerekmez.
- +1 yıl
Ayrıca manyak sensin sordun görüşümü söyledim
Senden fırsat bulunca hemen başkasına gidiyorsa ondan hayir gelmez
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Soran+1 yılhayir, istiyordu ama ben izin vermiyordum
Soran+1 yılaynen öyle, ben onun icin evlenilcek kizdim, kendi kendine yazik etti, simdi eylenmelik kizlarla takilsin
Soran+1 yılevet ediyorum
+1 yılTabi ki aldatma. Başka bir kızla konuşması bile başlı başına bir aldatma
04 Yorumla
Soran+1 yılo kisa dönem ayrildigimiz dönem oldu diye avutmaya calisiyor kendisini
- +1 yıl
Bıraksın bu ayakları.
Soran+1 yılayrildim zaten, gitsin ne yapiyorsa yapsin, bide neymis zina yapmazmis tövbe ettmis, neymis saten sokmamis, he delikten sokmussun, he agiza sokmussun, canım ya
- +1 yıl
Kafa yapısına bak ya iğrenç insan
Kızlarımız inanılmaz saf.. Hala bir iyi niyet çabası içinde ilişkiyi ayakta tutma çabaları.. Sen bu kafayla çok düdüklenirsin..
04 Yorumla
Soran+1 yılsiz cok terbiyesizsin
- +1 yıl
@melisaM34 kimse aldatılmaz, aldatan kendini aldatır. Mesele zeka.. Değerinden götürdüğü halde değerli olduğunu sanan bir anlayış.
Seni aldatmis düpedüz daha sen bunumu sorguluyorsun?
00 Yorumla
+1 yılTabi. ki ne olursa olsun maalesef bunu yapan siz beraberken de yapar
00 YorumlaBence aldatmaya girer. Daha ne yapsın aldatmak için.
00 Yorumla
+1 yılFriends dizisinin meşhur konusudur bu :)
bence girmez00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana bunu anlattiysa zaten o adam aptal kurtar kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılknka gırmez bence sende o sure ıcınde aldat yerınde olsam istersen zengin paslarım sana öpüşmeye besbin verıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılyok canim ne aldatması sadece kızın ihtiyacını gidermis deli kanlicocuk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğr. enç parmaklamadı felan yanş bu harf başkalarını bu kadar isteyebiliyor demek ki seninle olsa ne olacak olmasa ne olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece parmaklamis ne var bunda ve o zaman ayrisiniz
00 Yorumla Aaa ne dmeek hiç oldumu bu dediğin şimdi
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen nerden biliyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılben bunu baya zorladim, ben hayatindayken biriyle birsey yasadin mi diye, kuran üstüne yemin et falan, en sonunda dedi
- +1 yıl
Him bukadari cabuk nasil buluyorlar sasiyorum
Soran+1 yılbunun gecmisi zaten böyle, eski ortamdan
- +1 yıl
Canim boyle seyleri bitmez soyleyimde
Soran+1 yılofff zaten ayrildik, ama geri dönmeye caliscak illaki biliyorum, kafam karisir diye korkuyorum
- +1 yıl
Bilemiyecem zor isin
+1 yılAldatmaktır, net.
10 Yorumla
+1 yılGirmiyo ayriyken yapmis sonucta
10 YorumlaSen de ver birisine ödeşiriz siniz bir şey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılSen hayatında yoksun ki nolcak sanki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. AYRI iken yaptığınız için bu aldatma değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçta ayrısınız. bilinmez ne olacağı
00 Yorumla girerrrrreeeeerr nokta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrildiysan zaten aldatmak neden olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki girer ya ne demek o 😊
00 Yorumla
+1 yılTeknik olarak aldatma değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen hala devam edersen canım
01 Yorumla
Soran+1 yılayrildim
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bile bile yaptıysa evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Seni çok üzerler
01 Yorumla
Soran+1 yılnyie öyle dedin
giriyor
10 Yorumla
+1 yılGiriyor
00 Yorumla
+1 yılBence girmez
00 Yorumla
+1 yılYani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Girer
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sence girmez mi
00 YorumlaTam giriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa sayılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirer sende yap ödesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiriyor tabi
16 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya
Cevap sahibi+1 yılOyle mi yaptın yoksa
Soran+1 yılo bana yapti
Cevap sahibi+1 yılDeme ya gecmis olsun ayrıl o zaman
Soran+1 yılayrildim tabi, ve bunu bana zorla dedi, dogum gününde bide, dogum gününde ayrildim
Cevap sahibi+1 yılboş ver üzme kendini
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ona oral yapmıyomuydun peki
07 Yorumla
Soran+1 yılhayir, hic cinsellik yapmiyorduk, ben evlendikten sonra istiyorum zaten o da evlenecegi kizin böyle olmasini istiyordu
Cevap sahibi+1 yılhikaye bunlar ya.. istiyodu ama hemen ilk buldugu kıza oral seks cektiriyo.. bu varya senle sevgiliykende yapmıstır boyle seyler
Soran+1 yılaynen iste bende öyle düsünüyorum
- +1 yıl
evlendiği kızın öyle olmasını istiyor ama başkalarıyla yatıp kalkıyor bu mantıkla ilerleyen birinden uzak dur aklını dinle sana zararlı bir ilişki daha iyilerine layıksın
Soran+1 yıl@isimsiztıss evet dogru, ama onu cok sevdim ben ya severek ayrilmak durumunda kaldim, nasil toparlancam
- +1 yıl
bu durumda aklını dinlersen emin ol az bişey üzülür ileride iyi de de böyle yaptım dersin ama tekrar hayatina alirsan kafanı çok duvarlara vurursun bende benzer durum yaşadım zor bir olay ama aklını dinlersen mutlu olma ihtimalin yüksek bide değişir diye bekleme kimse değişmez
Soran+1 yıl@isimsiztıss evet bende öyle düüsnüyorum, allah kolaylik versin bu durumu yasayanlara
Gizli Üye(25-29)+1 yılgirmez ayrıymışsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam bir s*lak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak sayılır
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri