Öyle ateşli,
Öyle tutkulu..
Ve vazgeçilmez..
Mutlu günler dilerim..
@27esmerimm🌹🥰

Bence beyaz papatya olurdu Neden bilmiyorum ama cinsel ilişki bana böyle sanki çok ağır ihtiraz içeren bir şey gibi gelmiyor daha böyle hafif daha zevk verici daha gerçekten değerli bir şey gibi geliyor yani bence gül evet ben en çok mesela gülü severim ama cinsel ilişki kürü temsil etmez papatya daha iyi gibi geliyor ya da orkide
Haftanın 7 günü olursa yediveren gülü, kendine dokundurmayan biriyle olursa (ki zaten olmaz) kaktüs, uzaktan bakınca "üff bununla ne sevişilir" diye düşündüğün yatakta fos çıkarsa gelincik (görünüşü güzeldir, ama kötü kokar), sadece yılın belirli zamanlarında oluyorsa kardelen çiçeği, sevişirken fiziksel hasar alıyorsan, sineklerin kurtulamayıp can verdiği Sarracenia,

seks yapmak için malvarlığını gözden çıkarıyorsan altın orkide (tanesi 6.000 USD), erişmek için fazla zahmete gerek yoksa sardunya (bakımı kolaydır, nazlanmaz), hatun kişi fazla ıslanıyorsa grindelia olabilir.

@27esmerim çok uğraştım 😂
EİG için teşekkürler 😃
Yasemin. Çok keyifli parfümlü çiçek, onu son derece romantik bir çiçek yapan tevazu, sevgi ve duygusallığı temsil eder. Yasemin ayrıca zarafet, asalet ve zarafet anlamına gelir.
Benim çiçeğim aklımdaki ve papatya olurdu. Koklayarak seviyorum. Ama yerimde gül yerim reçeli gibi. Papatya koklarım bahar gibi. Baharı içime çekerim benim gibi.
Cevap
46Cevap
Kaktüs olurdu bencee. Meyvesi lezzetli ama kendisi dikenli
Bleeding Heart
Güzel ve mutluyken gül diyorum
Ama dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilen seks kolayca dünyada ki en kötü şeye de dönüşebilir o yüzden venüs sinek kapanı diyeceğim etobur bir bitki yakalanırsan geçmiş olsun yer yutulursun
kırmızı gülde bende şans yokki hep dikeni denk gelir :D
Aynen herkes kirmizi gul der buna zaten o kadar cok var ki sevgililer gununde veriyorsun bulusrken veriyorsun kiz isteye giderken ayni yatakta romantizm olsa yine ayni hic sari lale falan seren yok yataga
Bencede gül hiç elinde kaktüs olan kadın görmedik çünkü
Lotus, çünkü heran akla gelmeyen, gelince de merak uyandıran. herkesin bilmediği görmediği kadar gizemli öylece bize özel💮
O resimdeki gülü
Karışık gül hem kırmızı hem beyaz, bir parça kırmızı, bir parça beyaz
Afrodizyak etkili bir çiçek vardı ama safranmiydi tam hatırlamıyorum görüntüsüde çok güzel 😂
Öpüşmek, karanfil...
Ön sevişme, bembeyaz bir lilyum...
Orgazma giden alev alev yandığın o tutkulu an, kırmızı bir gül olurdu...
Sen cevabı vermişsin zaten kırmızı gül tam seks e gore
Tek bildiğim dört mevsim açan bir çiçek olması derektiği.
seks bir çiçek olsaydı kaktüs olurdu, eline batmasına rağmen yine de tutmaya çalışırsın ya:)
Kırmızı gül ya da mor menekşe olurdu kesinlikle 😊
Libidolar tavan olmuş.
Seks çiçek olsa ne olur:)
Gül 😍😍😍
Gül. En güzeli ve dikenli
Gül tabi ki ateşin aşkın tutkunun sexin işareti
Nilüfer ama açık pembe olacak.
Kesinlikle sana katılıyorum,
Bence bu {🌷} anlamı biraz derin..
7 veren olurdu... günde 7 kere verirdi😁😁
Nilüfer suyun için de çok sexi🥰
Kırmızı bir gül. Kırmızı seks çağırıştırıyor.
Turuncu gül benim için
Tüm çiçeklerin birleşmiş hali olurdu
Orkide olurdu, şık asil ve güzel
Osuruk çiçeği
Hahah çok güzel bir çiçek ama leş gibi kokuyor ya 😂
Nadide bir gül
Gül olurdu
cam ağacı
Red carson
Orkide
Gül ve papatya...
Mor kaktüs 😄