Zevk sırasında istemsiz hareketler ve davranışlarda bulunabiliyoruz. Bu anda sizin hal ve hareketleriniz nasıldır. Sevdiğiniz kişi hangi halde olursa daha fazla zevk içinde olursunuz?
Zevk anında nasıl bir ifade sizi mest eder, sizin ifadeniz nasıldır?
Boşalırken onun göğüslerinin arkaya arkaya geçmesi ellerini nasıl kontrol edeceğini bilemezsin üstümde iken ya da işte ben üstte bir pozisyonda yapıyorsak onun böyle aşağıda titrediğini hissetmem cinsel organı içimde iken o titremeyi hissetmem Hafifçe çıkarttı o sesler cinsel hasta dayanamayıp belki bağırması beni tutup saçlarından çekip dudaklarıma yapışmasın böyle tepkiler beni mest eder ya da bana kadınım demesi
Ben ciddi kasılıyorum, titriyorum.. İniltilerimi kontrol altında tutamıyorum, benden bağımsız olarak çıkıp gidiyor..
Partnerimin özellikle oral esnasında bosalması delirtiyor beni.. O an kafamdan tutup daha çok bastirmasini istiyorum, asla ama asla boşalacağını anlayıp geri çekilmesinden hoşlanmıyorum..
Penetrasyon esnasında mesela cowgirl; Boşalacagı zaman olan o mimikler, gözlerinin kayması ve kafasını geriye yatırması çok hoşuma gidiyor.. Inlemesini tabiki isterim.. Çünkü duvarla sevişmiyorum, bir yaşam belirtisi versin.. Inlemezse çok rahatsız olurum açıkçası.. Bosalırken tepkisiz olmasın salsın kendini.. Zevk verdiğimi bilmek hakkım bence.. Zevk verdiğimi görmek delirtiyor..
Küfür içerikli, hass.. ktir harikasın *mk gibi demesini seviyorum. Ne kadar harika olduğumu bildiğim halde bunu karşımdaki erkek boşalırken duymak çok daha keyifli. Benim ise aldığım zevk inlemelerimden, bacaklarımın kasılıp titremesinden, gözlerimi açamamamdan belli olur.
Ben geçici felç geçiriyorum 😄 bunu kelimeler ile tarif etmek biraz zor. Sevdiğim kişi, aldığı hazzı mimik ve seslerle çekinmeden ifade edebilsin isterim. Erkekler genelde bu konuda sessiz olma gayreti içinde olabiliyorlar ve bu cidden çok sıkıcı
orgazm anında titremesi, kendini kaybedince gözlerinin beyazını görmek, yatağı yorganı sıkıp kendinden geçmesi anında daha fazla oksijen için dudaklarını aralaması.