Yaomayi istememe sebebim. olacak durum ancak kil tuy varsa koku varsa onun disinda bunu yapmak partnerime haz verdigi kadar aldigi hazzi fark edince aldigim hazzin boyutuu
Peki o zaman sorduğum sorudan yola çıkarak cevap vereyim neden kadın olduğum için sürekli pürüzsüz olmak zorundayım erkekler her zaman tertemiz istiyor istemesine de neden beyler orman gibi kıllısınız biz ağda acısını kıvrana kıvrana çekerken siz alt tarafı jiletle kesmeye üşeniyorsunuz 😂
Peki o halde bende sana yanit vereyim bunu neden genelliyorsun. Kendi adima yaziyorum asla tek bir kil tuy birakmam bacaklarim haricinde kollarimda dahol gogsum alt ust ne varsa her an puruzsuzdur
Evet hali olabilirsin bu konuda agda can sikici ama kadinlar yapisi geregi aci esigi o anda yukselen bir canli ve bir zaman sonra bu onun bir. parcasi oluyor. istisnalar haric.. lazer yaptirabilirsin cok. cok can yakici oluyor ise
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1. Sorun icin yok sanirim ya hersey normal gibi
2. Soruda cogu olaydan zevk alirim da boyle fazla fantezi olanlar haric
boşalırken kasıldığım, boynumu geri atıp mimiklerimin gerildiği an.
Anlamadıömm 😁
anlaşılmaz yaşanır :D
takip eden sen miydin?
Hayırr
Anlatır mısın anlamadım merak ettim asssdaas
s. ikimden sıvılar çıkarken yüz hatlarım çok gerilir ağzım iyice açılır.
nefesim hızlanır
sürekli çalışan taraf olmak bazen yoruyor hanımlar biraz aktif olun bizimki de can 😅
Hahahah çok zahmet ediyorsunuz ya cidden erkeğin tek görevi gidip gelmek onu da bi zahmet yapım 😁
Öyle değil işte o son iliskimden sonraki semotomlari anlatsam çok sasirirsin 😅
Yazdım
Partnerimin vajinasindan zevk. sularinin kasilarak dudaklarimin arasinda akmasi
Peki yapmayı istemediğin neden erkek olduğım için bunu ben yapıyorum dediğim oluyor mu?
Erkeklerde bunu çok merak ediyorum 😁
Yaomayi istememe sebebim. olacak durum ancak kil tuy varsa koku varsa onun disinda bunu yapmak partnerime haz verdigi kadar aldigi hazzi fark edince aldigim hazzin boyutuu
Peki bu durumdan sen keyif almazmisin bazi kadinlar cekinir. utanir ya da kendine guvenemez vs vs
Peki o zaman sorduğum sorudan yola çıkarak cevap vereyim neden kadın olduğum için sürekli pürüzsüz olmak zorundayım erkekler her zaman tertemiz istiyor istemesine de neden beyler orman gibi kıllısınız biz ağda acısını kıvrana kıvrana çekerken siz alt tarafı jiletle kesmeye üşeniyorsunuz 😂
Peki o halde bende sana yanit vereyim bunu neden genelliyorsun. Kendi adima yaziyorum asla tek bir kil tuy birakmam bacaklarim haricinde kollarimda dahol gogsum alt ust ne varsa her an puruzsuzdur
Ve ayrica su bir gercekki guzel cirkin kadin diye bir durumdan daha onemlisi bKimli bakimsiz kadin kavrami vardir. bakimli kadin candir
Kendisine bakım yapmayı bir çok kadın gerçekten seviyor ama bazı durumlar çok canımızı yakıyor ağda yapmak gibi 😁
Evet hali olabilirsin bu konuda agda can sikici ama kadinlar yapisi geregi aci esigi o anda yukselen bir canli ve bir zaman sonra bu onun bir. parcasi oluyor. istisnalar haric.. lazer yaptirabilirsin cok. cok can yakici oluyor ise
Kayboldun ses soluk gitti sorann kadin
Bunu burada açıklayacak var mı bu hikaye anlatmaya girer
Hikaye anlatmak değil ki bu ya
Baya baya o
Oral ile agzina bosaltip yutmasi
Her kadın yapamaz bunu kimi kadına iğrenç geliyor 😁
Daha boyle bisi tecrübe edemedim ablaaaaa