Cinsel Yaşam 10 çocuğu olan çifte boş durmamışlar dedi. Evlenince boş durulur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evlenince insan boş mu durar. dd sevgilim çekingen bunu dedi diyecektim biz de boş durmiycaz ama neyssse 10 çocuğu olan çifte boş durmamışlar dedi. Evlenince boş durulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yani 10 çocukta olmaz ha yine yapin ama cocuklu degil yani brahat edemez insan ya cocuk uyanirsa ne olacak iste ya sizi izlerse falan bosuna stres 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahhahahaha 10 çocuk istiyorum şaka Yorumla samedjackson +1 yıl Onu kucukken ben hayal kuruyordum 11 cocuk olsun da mac yapak falan diye de Şu an bir tane bile ulke sartlarinda lusk Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Durmayın zaten evliliğin en güzel alanı o degilmi.. ohh helalin hem mis 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim inşallah diyelim Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Biraz mevzulara girersen cozersin Yorumla Soran +1 yıl O da utangaç ben de Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çocuk doğurmayan hiç sevişmiyor mu? Demek ki sık sık hamile kalmış ve aldırmamışlar ya da çocuk seviyorlar. Kesin şu önyargıları artık... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne on yargisi qq sa l ak ya. Bir şey dedik sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyin siz burada mantıklı bişey söyledim ama beynine oksijen gitmediği burdan belli. Çok çocuk yapana işi gücü yok mu diyorlar bende bunu alakasız buldum belki adam çocuk seviyo mk Yorumla Soran +1 yıl Ayy gtnle okumuşsun şimdi s. g yal ak, ya biz ne diyoruz sen ne diyorsun aww Yorumla Cevap sahibi +1 yıl De s*tir lo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Diyemez mi yani o çocuktan fazla performans bekleme bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utangaç biriymis ya ondan dedim biraz açman lazım Yorumla Soran +1 yıl Yani açılır herkese Yorumla Soran +1 yıl Herhalde Yorumla
Tiger271 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Sizce yanlış bir tespitte mi bulunmuş😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama insan der biz de boş durmiycaz Yorumla Tiger271 +1 yıl 10 çocuğun olması hâlinde bütün zerafetini kaybedersin şekerim. Seks anlamında boş durmayabilirsiniz ama 2den fazla çoçuk yapma Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki öyle. Ama boş durmamak lazım Yorumla
KsciNiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Zor anların olacak demiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu yorumu çift için yaptı Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kim dedi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Manit Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Tavsiye vercenmi bna Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani 10 çocukta olmaz ha yine yapin ama cocuklu degil yani brahat edemez insan ya cocuk uyanirsa ne olacak iste ya sizi izlerse falan bosuna stres
Ahhahahaha 10 çocuk istiyorum şaka
Onu kucukken ben hayal kuruyordum 11 cocuk olsun da mac yapak falan diye de Şu an bir tane bile ulke sartlarinda lusk
Durmayın zaten evliliğin en güzel alanı o degilmi.. ohh helalin hem mis
Sevgilim inşallah diyelim
Biraz mevzulara girersen cozersin
O da utangaç ben de
Çocuk doğurmayan hiç sevişmiyor mu? Demek ki sık sık hamile kalmış ve aldırmamışlar ya da çocuk seviyorlar. Kesin şu önyargıları artık...
Ne on yargisi qq sa l ak ya. Bir şey dedik sanki
Beyin siz burada mantıklı bişey söyledim ama beynine oksijen gitmediği burdan belli. Çok çocuk yapana işi gücü yok mu diyorlar bende bunu alakasız buldum belki adam çocuk seviyo mk
Ayy gtnle okumuşsun şimdi s. g yal ak, ya biz ne diyoruz sen ne diyorsun aww
De s*tir lo
Diyemez mi yani o çocuktan fazla performans bekleme bence
Niye
Utangaç biriymis ya ondan dedim biraz açman lazım
Yani açılır herkese
Herhalde
Sizce yanlış bir tespitte mi bulunmuş😅
Hayır ama insan der biz de boş durmiycaz
10 çocuğun olması hâlinde bütün zerafetini kaybedersin şekerim. Seks anlamında boş durmayabilirsiniz ama 2den fazla çoçuk yapma
Tabii ki öyle. Ama boş durmamak lazım
Zor anların olacak demiş
Bu yorumu çift için yaptı
Hayırlısıs
Kim dedi
Manit
Tavsiye vercenmi bna
Mesela