Madem soru cinsel yaşam kategorisinde çıkmış o zaman buna cinsel bir cevap vermek daha güzel olur eğer bu yaz gerçekten Türkiye’de olsaydım istediğim kişinin yanında olsaydım eğer hiçbir şekilde kimseye hesap vermeyecek olsaydım güzel bir hafta sonu tatili planladım tabii ki para hiç önemli değil ikimiz birlikte ödeyebiliriz hiç sorun yok böyle havaları sınıyor eminim yani Türkiye’de şu anda sıcak denize girecek yerler vardır denize girmek isterdim ya daha sonra otele gitmek hafif bir duş aldıktan sonra güzel bir seks mükemmel olurdu akşamda dışarı çıkıp birazcık gezmek hava hafif Aydınlık olunca karşı artık tekrar otele dönüş daha sonra ufak bir sevişme belki birazcık daha seks sonra öğlene kadar uyku iki gün çok güzel geçirdik ya çok mükemmel geçirirdik hem de
Yapay güzel mekanlar bana itici doğal güzel ama ıssız bi manzarada yapmak isterim... şelalenin karşısında... dere deniz göl sahili... yemyeşil ıssız bi ormanda... daha güzel olur bence... tabi önce bi partner bulmak gerek
İlk önce dışarıda sevişmek, farklı yerlerin heyecanını yaşamak, sonra evime gelip onu duvara yaslayıp tadını çıkarmak ve oradan duşa geçip sevişmek ve daha fazlası diyelim