Gülsün diye söyledim. Cinsellikle ilgili şaka yapan kız iticidir dedi. Size göre nasıldır? Dürüst cevaplayın lütfen.
Evet, iticidir
Hayır, ne alakası var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ortama, duruma, Olaya, kişiye ve genele göre değişir.
Çok genel bir soru sormuşsun. Bana göre iki kişi arasında olduğu müddetçe itici değildir. Tabi bu da duruma, olaya, konuma ve belli şartlara göre değişir.
cut.
Cevap
5Cevap
hayır tam tersi cinsellik konusunu yanlış ya da kötü bir şeymiş gibi korkan kız iticidir
Ben sevgilime sürekli yaparım çok da güler etkilenir niye itici olsun
Erkekler yapınca komik ama kadınlar yapınca iticidir dedi. Çok cinsiyetçi geldi
Ayyy tam kanka kusura bakma bacım esprinin cinsiyeti mı olurmuş
Bence de öyle
bi söz vardır çıplak gtle şaka olmaz
Yani?
cinselliğin şakası olmaz şakası varsa yarısı arzudur gerçektir
Komik bence
Cinsellikle ilginin şakası olmaz ki
İki cinse de özgü bir şey
Hayir saka yapmasi komik hosuma da gider hatta erekte bile edebilir espiriye gore ondan komik dedim itici gelmez yani
Kuzenim bana iticisin dedi. Ereksiyon olacak bir şaka değildi ama iticisin denemezdi
Kendi yanlis anladi ya da yorumladi o zaman ama herkes ayni sekilde tepki vermez
Herkes sevmiyor.
Bence çok çekici
Ne dedinki
Garip bir oturuş vardı hikayesine atmış. Bende dedimki erkekler böyle nasıl oturuyor dikkatli olmak lazım doğmamış çocuklarınız size sövmesin. İticisin dedi
Kendisi kuzenim oluyor. Normalde o yapınca gülüyoruz ediyoruz ben yapıncq iticisin. Kendisi benden gevşek zaten
Çekim yok sadece eğleniyoruz ve herkese karşı böyle olduğumu biliyor 10 yaş büyük kuzenime de yapmıştım gülmüştü hiç umursamamıştıo da erkek.
Onunla mı herhangi biriyle mi
Hayır. Onunla da yaşamadım
Sanalla idare ediyorum 😄
Öyle ve aile baskısının da etkisi var
Değilim