Normalde ilişki yaşıyoruz ama yaklaşık 1 aydır yapmadık. birkaç günde bir buluşuyoruz. Ramazan'da yapmayacağız diye konuştuk laf arasında. Ama ben istiyorum onu, şu an reglim zaten yapamayız ama onun da istediğini bilmek ve ilk fırsatta yapmak istiyorum.
Seni istiyorum yazdım kalp attı
sonra konu değişti. Normalde de emoji çok kullanır ama çok saçma olmamış mı sizce? Ben daha ateşli bir cevap bekliyordum birbirimizi biraz yükseltelim istiyorum ama arabada ben sevişme başlatınca bile durduruyor bu aralar. Sizce ne yapayım? Sadece onu istiyorum saçma fikirler atmayın ortaya
Seni istiyorum yazdım kalp attı
sonra konu değişti. Normalde de emoji çok kullanır ama çok saçma olmamış mı sizce? Ben daha ateşli bir cevap bekliyordum birbirimizi biraz yükseltelim istiyorum ama arabada ben sevişme başlatınca bile durduruyor bu aralar. Sizce ne yapayım? Sadece onu istiyorum saçma fikirler atmayın ortaya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
O elimden kaza cikmasin istemis o kalpte hani canini yerim yapma bak demek gibi 😂😂
Eee ben kaza çıkmasını istiyorum demek ki wkdkekke
Ama o iste hani sirasi degil diyor olabilir bir de kan tutuyor olabilir 😂😂😂
yok be yaşıyoruz zaten normalde, tüm ilkleri onla yaşadım
Ha iyi bari o zaman su ramazan bir bitsin bence o seni altindan kolay kolay almaz 😂
Evet geçen resmen zorla öpüyordum adamı belki isteklenir kısa süreli de olsa arabada sevişiriz diye, kendini tuttu geri çekti qkskw ramazan geçsin parçalayacağım seni felan dedi
Ramazan gecsin o yaptiklarinin ocunu alir kokler durur sen yeter desen de o yetmez der 😂😂
Ramazanda sevişilmez sanıyor
Açıkçası dine göre normalde de aramızda nikah olmadığı için zina yapıyoruz. Ama ben önemsiyor olsam bu tarz şeyleri hiç onunla yapmazdım.
cinsel her şeyin ilkini onla yaşadım. nasıl söyleyeceğim ona ramazan bitene kadar beklemek istemediğimi ya
Söyleme, mesela arabayı sürerken aç fermuarını al ağzına onu
insanların göreceği yerlerde oluyoruz hep öyle bir saçmalık yapmam p*rno filmlerde yaşamıyoruz sonuçta küçücük şehir. d
Uzaklara sürdür arabayı. Bekaretini ona mı verdin?
Evet ilk onla yaptım, zaten normalde kendi istediği anlarda ev veya otel ortamı ayarlayamazsak arabayı istediği kadar uzaklara sürüyordu, yapacağımızı yapıyorduk. Sorun onun istemiyor oluşu nasıl moda getiririm çok abartı şeyler yapmadan mesajla veya telefonda
Libido killer
Gerçekten ben de verdiği cevabı görünce öyle dedim içimden xkekkeekkev
Belki günah diye korkuyordur. İnançlı insanların girdiği saçma tripler haheha
eee normalde de günah sadece ramazanda değil ya
İşte boş tripler onu diyorum
Bize denk gelmiyor şöyle kızlar fkfk
İlla o şart mi. Öğrenci misin
Saçma gelmeliydi
ne istiyormsus ki
Kanka ona bir iki taktik uygulayalım biz
nasıl taktikler
Alwkdkkwkw of her gönderide sen yaa erkek olduğunu anlamadık hiç aynen kardeşim git işine ya
Hosuna gitmiş
bence gitse o da ne kadar istediğini felan söylerdi konuyu kapattı resmen
Ramazan diyedir
Mal o bana gel sen