Cinsel Yaşam İlk ilişki sonrası "bu muydu?" dediniz yoksa "yok böyle bir zevk" mi dediniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İlk ilişki sonrası "bu muydu?" dediniz yoksa "yok böyle bir zevk" mi dediniz? İlk ilişki sonrası "bu muydu?" dediniz yoksa "yok böyle bir zevk" mi dediniz? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. İlk ilişkidrn kimse pek zevk alamaz bence 0 0 Yorumla
AgustD Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl ilk ilişkim başarısızlıkla sonuçlandı girmedi bile 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ilişki sayılmaz Tamamen biten rahatlatan ilişki soruyorum Yorumla eaasln +1 yıl Küçük mis demek Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu olmalı... bu değil dedim hâlâ diyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu olmamalı yazdım da değişmiş klavye Yorumla Soran +1 yıl Hmm evli misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Olmamalı dediğin neYa da nasıl olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seks dediğin bu olmamalı dedim Yorumla Soran +1 yıl Onu anladım :) sorun ne yanı ne bekliyordun Yorumla
kirmizilkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl hatırlamıyorsun Yorumla kirmizilkiz +1 yıl Bas baya o an ne hissettiğimi hatırlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bittikten sonra Yorumla
eaasln Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl 😭😭😭😭 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne bu Yorumla eaasln +1 yıl Olmadı hic Yorumla Soran +1 yıl Evlenene kadar bekle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlk ilişkidrn kimse pek zevk alamaz bence
ilk ilişkim başarısızlıkla sonuçlandı girmedi bile
O ilişki sayılmaz
Tamamen biten rahatlatan ilişki soruyorum
Küçük mis demek
Bu olmalı
... bu değil dedim hâlâ diyorum
Nasıl yani 😄
Bu olmamalı yazdım da değişmiş klavye