Arkadaşlar eşimle 2 sene önce çok zor bi zamanımda tanıştık , erken evlendim kendisi benden büyük ve 2. evliliği yani çok deneyimli. Son zamanlara kadar her şey iyiydi cinsellikte sıkıntımız yoktu. Sonradan değişik yönelimlerini fark ettim sadece cuckold değil , bence biseksüel aynı zamanda. Beni başkasıyla görmek istediğini falan itiraf etti zaten. Ben bu durumdan çok hoşlanmadım ama zaten mantık evliliği yaptım. Bana bunlar olduğu sürece çok mutlu olacağını arkamdan iş çevirmek istemediğini söyledi. Böyle şeyler yaşadınız mı seks hayatınıza başkalarını eklemek gibi? Sizce pişman olur muyum? Zaten boşanmak seçenek değil..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkocan parafilik bir bozukluktan muzdarip bu bir fetiş değil ben bir seks terapistinin yeğeni ve öğrencisiyim bu vakaları daha önce de gördüm inan bana mutlu biteni daha yok er geç kötüleşiyo işler anlatılanlara inanma her katıldım onlara diyen sadece o zamanları biliyor 7 24 beraber değil ya onlarla eşin her şeyi yaşadım yenilik istiyorum diyor ama sahip olduğu şey parafilik bir bozukluk, şöyle düşün daha eş kavramı olmayıp 1 mevsimliğine çiftleşen hayvanlar bile (mesela kedigiller) o dönem ki eşini kıskanır ve yanına birini yanaştırmaz, kıskanmak biyolojik bir şeydir ama senin eşinde bu yoksa çok ciddi bir sorunu var demektir, sevip sevmemesi fark etmez ne olursa olsun sahiplenme olur ama onda bu yoksa sahip olduğu ciddi bir ruhsal bozukluk ve sapkınlık boşanmak istemiyorum demişsin ama bu adam seni günaha sokmaya zinaya bulaştırmaya çalışıyor (inancını bilemem ama bedeli belli senin inanıp inanmaman olacakları değiştirmiyor) bu durumda eşleri böyle olan kadınlara terapistlerce verilen tavsiyeler eşlerini terapiye başlatıp tedavi ettirmeleri ya da boşanmaları oluyor çünkü böyle insanlarla sağlıklı bir hayat yürümüyor mantık evliliği olması bu durumda bir fark yaratmıyor kaldı ki o birlikte olduğun adamlardan birine aşık olma ihtimalin de çok yüksek ve o zaman zaten boşanmak isteyeceksin, o nedenle dediğim gibi lütfen ya bir terapist (uzman olan bir tane kasaptan diploma almış gibi buna fetiş diyen yetersiz terapistlere değil) görün ya da boşanın ama bu işe bulaşmayın daha burada anlatmadığım pek çok kötü şey daha yaşanabiliyor bu hastalarla.
134 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde ateistiz o konu değil. Dediğin gibi ben her şeyi yaşadım , değişiklik istiyorum diyor. Basit bir seks sen yine benim karımsın kafasında.
- +1 yıl
işte onu diyorum bu sadece seks veya fantezi değil yukarda yazdığım gibi ve sonuçları da sandığın kadar masum kalmıyor bu gün değilse yarın, diyeceklerim yukarda bu vakayla gelen hastaları çok gördüm ondan sakın diyorum hoşuna gideceğini bile tam anlamıyla düşünmüyorsun ki çok ta haklısın inan bana bu durumla gelen kadınlar da başta eğleniyordu ama sonrasında kendilerini değersiz hissettiler ki onların da dini inancı yoktu (zaten dini inancı olan hayatta yapamaz )
- 1 yıl
Nasıl her insan farklıdır, swinger, cuckoldlar da kendi aralarinda farklı özelliktedirler. Bazen normal bir ilişkide olan insanlarin da psikolojik sorunları olanlar oluyor, sağlam olanlar da oluyor. Cuckold bireylerde de bazıları normal iken bazıları psikolojik sorunlardan kaynaklı yönelimler sergileyebilir. Bunun için eşini, davranışlarını, talep etme şeklini çok iyi öğrenebilirsem size yardımcı olabilirim. Yüzeysel bilgi ile size yardımcı olmak isteyenlere guvenmeyiniz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO his bende de vardı iki yıl uğraştım eşimi ikna etmeye. Önce Fulya'da bir travestiye gittik alkolde aldık, travesti bu konularda tecrübeli olduğu için ortamı iyi yönetti. Gecemiz güzel geçti. Sonra zenci merakım vardı twitter dan Ganalı burada okuyan 23 yaşında birini buldum önce tanıştık emin olduktan sonra onunla da denedik o daha bir başkaydı. Bu işin en kötü tarafı pişmanlık onu aşabilirseniz ilişkiniz güzel geçer.
131 Yorumla- 1 yıl
Şuandada devam ediyormusunuz
+1 yılMerhaba. Bu tamamen sana bağlı. Deneyebilirsin. ama denedikten sonra istemezsen yüksek ihtimal eşin tekrarı için daha ısrarcı olacaktır. Şimdiki baskısı kabul ettirme üzerine. daha sonra zaten birkez yaptın yine yapabilirsin moduna geçecektir.
Bu nedenle biraz sanal takılıp ortamı ve kendini tartman daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.40 Yorumla
Cinsellik konusunda 25,5b cevap paylaştı. O istiyorsa, ilkelerin de yoksa, zevk alırsın elbette. Ben başka türlü ama riski olmayan şeyler denedim. Bu bana ters. Dini kaygılarınız yoksa, elbette haz alırsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
32Cevap
+1 yılpişman olacağını sanmam bu çok güçlü bir hazdır ve de çok eğlencelidir.. tavsiyeler veririm istersne
201 YorumlaÖncelikle cuckold bi tutku. Ben partenrim ile yaşıyorum. 3 kere yaşadım ve hatta inanmazsin yarın sabah da yapicaz. İstersen konuşalım. Bunda pişman olucak bisry yok. Partneri hazzı ortam vs tatlı oluyo. Birde saygılı ve tecrübeli erkrk ise ki bizimki 38 yaşında hem iyi hem saygılı biri sevhikim adeta uçuyor.. Yarın sabah gidexez yine
84 Yorumla- +1 yıl
🤙
Soran+1 yılBenim ilgim yok başkasıyla yapsam bile kocam izlesin istemezdim ama nasıl olur bilmiyorum
- 1 yıl
Beni de denermisiniz ben de istiyorum bende bende
Böyle bir eş, kimi kadın için kâbus, bir diğeri için bulunmaz nimettir, kendine samimi olmalı, arzu ettiğin bedenler varsa eşine uymalısın, yok istemiyorsan da net bir dille bıçak gibi kes at konuyu.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani mantık evliliği yapmışssın bir gönül bağın zaten yok anladığım benim eğer sende başkalarından etkileniyor isen neden yapmayasın? bu tamamen snn ne hisssettiğinle alaklı bir durum
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta seks iki tarafın da mutlu olacağı iki tarafın da kabul edilebileceğini şeyleri beraber yaşamaktır Eğer bu fanteziler seni de mutlu edeceksen yaşayıp görmelisin bence
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPisman olacagina inaniyorsan bedenine baska bir beden gelmesi falan hosuna gidiyorsa yap yoksa yapma sonucta seninde cinsel hayatin var
04 Yorumla
Soran+1 yılKocamın sahiplenici olmasını isterdim ama değil bunu değiştiremem. Ben mantık evliliği yaptım zaten şimdi bu yüzden onu suçlayıp boşansam düzenim bozulacak
- +1 yıl
Ama bir yandan da cinsel hayatinda istemedigin bir durum Yasayip psikolojin bozulacak ve belkide o ucuncu kisi sana asik oldum kocandan ayril falan diyecek baya yani ihtimalleri dusununce isin icinden cikilmaz hal alabilir
Soran+1 yılİsteyip istemediğimden emin değilim belki yapan biriyle konuşma fırsatım olur diye düşündüm.
- +1 yıl
Oyle biri denk gelir mi bilmiyorum biraz zor ama yine de görüş almak iyi olabilir ama yinede karar verici sensin
+1 yılkocanı severek evlenmedin mantık evliligi dedin eger seninde işine geliyorsa devam et bosanmakta yol degil diyorsun o zaman devam et
00 Yorumlakimileri icin bulunmaz bir firsat kimileri icin kabus. sende istekliysen cok büyük zevkler alacagina garanti veriyorum. bir cok kez ciftlerle birlikte oldum tecrübeyle sabit
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Denemekte n zarar olmaz sanıyorum ne dersin , denemek istermisin?
00 YorumlaKendinden ve eşinden emin olmadan asla yaşama ve istiyorsan yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSiz çocuk için herhangi bir girişimde bulunmayın mümkünse.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok mükemmel herkes anladım
Cevap sahibi+1 yılMükemmellikle alakası yok yetiştiremezsiniz.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen cuckold bir çifte katıldım daha önce ama erkek biseks değildi. Biseks olsa katılmazdım.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa şu an beni izlemek istediğini söyledi zaten sadece dahil olmak istediğini söylemedi. Bilmiyorum nasıl olur , kararsızım.
Cevap sahibi+1 yılYaşadıklarımı anlatabilirim
Soran+1 yılMüsait olunca döncem size.
Cevap sahibi+1 yılTamam
anladığım kadarıyla kafan boşanmaya da gidip geliyor bu sebeple. Dene hoşuna gitmezse gene boşanırsın. Kocanın getirdiği biri değil de senin beğendiğin biri ile olması daha uygun olur.
20 YorumlaZor bir durum ama sevmiyorsan ayrılma ihtimalin yoksa eğer denenebilir
00 Yorumla
+1 yılsevmiyorsan sorun yok ama biseksuel olması kötüymüş, senin hoşuna giderse düşün
00 YorumlaTakıl kafana göre ne güzel bende karımın öyle olmasını arzu ediyorum
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılG*vat kocan var erkeğim diye geziyordur bir de
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok deneyimi var artık tat almıyorum değişiklik istiyorum diyor , bence biseksüel bi de ben de çok şaşkınım. Ama düzenimi bozmak istemiyorum zaten çok aşık olarak evlenmedim
- +1 yıl
Boşanma sebebi bana göre
+1 yılSadece tek erkek mi olsun istiyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Grup olacak mı sadece izleyecek mi?
Soran+1 yılŞu an sadece izlemek istediğini itiraf etti bence biseks.
- +1 yıl
Sen de dene onu
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSon durum nedir
00 Yorumla
+1 yılOzelden yazarmisin
00 Yorumla
+1 yılsende kendi dünyanı kur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence zevkine bak ayrıca denemek istersen ilk deneyimin benimle olsun isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet yaptım tecrübelerimi anlatabilirim
161 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılson durum nedir ayrıldınız mı
20 Yorumla
+1 yılPişman olursun girme o işlere
26 Yorumla
Soran+1 yılGirmezsem en sonunda ilişkimiz mahvolacak boşanırsam da hayatım mahvolacak
- +1 yıl
Peki girdikten sonra ne olucak bunların farkındamısın başkası seninle ilişkiye giricek kocam dediğin kişinin yanımda ailenin çevrenin yüzüne nasıl bakacaksın?
Soran+1 yılAile ve çevre umrumda olmaz ama kendim nasıl hissederim bilmiyorum. Ayrıca seks hayatına istediği “renkleri” katmazsam benden uzaklaşacak ve boşanmaya kadar yolu var şu an çok iyi bi hayat yaşıyorum kendime göre bunu mahvetmek de istemiyorum ki bu da anlaşılır bi sebep. Ekonominin hali ortada beni destekleyen bir aile de yok.
- +1 yıl
Hayat senin hayatın ama sonunda kendini çok kirli hissediceksin
Soran+1 yılHangisini seçeyim ben de bilmiyorum huzursuz ve parasız hayat mı psikolojimi kötü etkileyebilecek seks hayatı mı? Belki de hoşuma gider ne bileyim. Teşekkürler cevap için.
- +1 yıl
Umarım pişman olmazsın hayatta başarılar
+1 yılSonuç ne oldu? Yaptınız mı?
00 Yorumla
+1 yılBence dörtlü beşli yapın siz
00 YorumlaTrolldür umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke.
Bu bilgi doğru mu
02 Yorumla
Soran+1 yılSoru mu? Evet
Hala burada mısın
00 Yorumla
1 yılİlsikin neidr
00 Yorumla
+1 yılSon durum ne yaptınız mı?
00 YorumlaCinsellik konusunda 408 cevap paylaştı. Son durum noldu
10 YorumlaKabul etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafan karışık iyice He
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma buluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneye karar verdin
065 Yorumla
Soran+1 yılyapmaya
Cevap sahibi+1 yılsen seçeceksin o izlyecek mi yoksa haberi yokmuş gibi mi davranacak
Soran+1 yılHayır onun tanıdığı birisi o da olacak. İzleyecek.
Cevap sahibi+1 yıladay belli mi? yaşlar kaç kaç?
Soran+1 yılEvet 23 yaşındayım eşim 37
Cevap sahibi+1 yıl37 de performans düştü mü? sadece performansla alakalı olmasa gerek bu isteği? içinde de varmış
Soran+1 yılPerformansı düşük diye değil. Çok yaşadım değişiklik istiyorum heyecanlanmıyorum diyor bana.
Cevap sahibi+1 yılkocan ilk erkeğin mi? cinsellik olarak
Soran+1 yılHayır. Ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılgenelde erkek olgun ve kadının ilki olunca doyuramadım psikolojisi oluyor dediler de.. yani başka sohbetlerde böyle duydum
Soran+1 yılBilmiyorum ben biseksüel olduğunu düşünüyorum ve cidden çok tecrübesi var yenilik istediğine inanıyorum. Benim için değil yani kendisi için istiyor
Cevap sahibi+1 yılkendisi de mi etinden sütünden faydalanacak olursa?
Soran+1 yılOna da yol yapacak gibime geliyor
Cevap sahibi+1 yılbeyaz yakalı mı? evlenirken yaş farkını ilerde cinsel yönden risk olur diye düşündün mü hiç
Soran+1 yılHayır beyaz yakalı değil. Mantık evliliği düşündüm ama bir yandan çok cazipti
Cevap sahibi+1 yılcazip kısmı nedir? neye göre avantajlı geliyor.. 37 yaşında bekarım ondan soruyorum.. cuckold vs açısından değil..
Soran+1 yılKötü bir hayatım vardı aile evinde baskı içinde yaşıyordum. Kendisinin hayat şartları benden bin kat iyiydi bana iyi davranıyor ilgi gösteriyor seviyor hatta aşık sandım. Bu yüzden evlenmek mantıklıydı benim için
Cevap sahibi+1 yılanladım samimi bi itiraftı.. genel olarak mutlu musn?
Soran+1 yılGenel olarak mutluyum. Cinsellik harici değiştirmek isteyeceğim bir özelliği de yok.
Cevap sahibi+1 yılkaçıncı senen evlilikte? cocuk planlamanız var mı
Soran+1 yılÇocuk istemiyoruz 2 yıldır beraberiz 1 yıldır evliyiz
Cevap sahibi+1 yılhiç mi istemiyorsunuz yoksa yakın planlar arasında yok mu? sen çalışmıyorsun sanırm
Soran+1 yılHiç istemiyoruz çalışmıyorum
Cevap sahibi+1 yıldiğer erkekten beklentin nedir? yapmışken şu özellikleri olsun diyeceğin neler var? tip fizik alet vs
Soran+1 yılOlay sadece cinsellik olduğu için fizik ve performans. Aslında yaşamak istediğimden bile emin değilim garip geliyor yine de deneyecem gibi
Cevap sahibi+1 yılşehir neresi? performanstan nasıl emin olacaksınız seçerken
Soran+1 yılİstanbul yaşamadan bilemem nerden bileyim
Cevap sahibi+1 yılkocan öncesi kocandan iyi prformnlı sevgiln olmuş muydu?
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılkocan cinsellikte 3. erkeğin mi* kaç tanesi kocandan iyiydi
Soran+1 yılCinsellikte ondan önce 2 erkek oldu ve biri ondan iyiydi. Bunların cuckold ile ilgisini anlamadm ama
Cevap sahibi+1 yılkocan bunları sorup biliyorsa bu da kendini yetememe duygusuna iter diye düşünüyrum.
Soran+1 yılBiliyor yani bunları daha önce fantezi konusu yapmaya çalıştı sadece çok özele giriyor ama tahmin edersiniz.
Cevap sahibi+1 yılsohbette çift denk geldi de ondan sordum.. sitede bile denk geldi bi kaç tane.. ama gizliliğe güvenip katılmadım.. bi de kocanın biseks cıkma ihtimali beni soğuttu..
Soran+1 yılAnladım zaten ks’den birini bulup yapacak değilim. Yapan varsa fikrini almak istedim
Cevap sahibi+1 yılendişen var mı? kocadan soğumak vs gibi
Soran+1 yılEvet endişem var işte. İlişkimiz nasıl etkilenecek yapınca nasıl hissedecem bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılaklındaki sorulara cevap bulmadan reele geçme derim.. bunu açık açık sor. belki kocanı erkekle temaslı görmek seni ondan dha da soğutur
Soran+1 yılSordum zaten yok dedi yani biseks değilim dedi ama çok tatmin edici bir şekilde söylemedi
Cevap sahibi+1 yılen azından sen tahmin etmişsin bazı kadınlar onu tahmin edemiyor ve çok şaşırıp soğumuş kocalarından..
Soran+1 yılŞöyle de düşünüyorum bir erkekle yapmak istese bana söylemeden de yapabilirdi gizlice yani. Bilemiyorum kafam karışık
Cevap sahibi+1 yılsenin sınırn var mı erkekle, anl ya da ağza bşlma vs tarzı
Soran+1 yılHayır bugüne kadar kocamın isteyip de yapmadığım şey olmadı
Cevap sahibi+1 yılkocan ilgnç biri, katılır belki de elemanla sen yaparken
Soran+1 yılKocamı bir erkekle görmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbu şartı kocana karar vermeden önce söyle.. hatta restini de çek derim.. eldeki kocadan olma soğuyup
Soran+1 yılİsteği buysa yani erkekle olmak istiyorsa ne yapabilirim ki? Zaten bunu o istiyor diye yapıyoruz. Rest çektim ne olacak içinde kalacak ve yine zarar görecez bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılumarım etkilenmeden zararsız yaşanacak bi olay olur, peki sordun mu bi kerelik mi yoksa hep o elemanla zaman zaman sürecekmiymiş
Soran+1 yılYok ya sürmez hep aynı kişiyle sormadım da öyle zannediyorum
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da mı olacakmış yoksa tatilde otelde falan mı? gizliliğe nasıl dikkat edeceksiniz
Soran+1 yılEşim güvendiğini söyledi ben tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yıleleman hazır yani, sen evet desen eve mi gelecek
Soran+1 yılBahsettiği biri var büyük ihtimal
Cevap sahibi+1 yılen kötü durumu da aklına getirerek karar ver.. soğudun diyelim boşanır mısın? ilerisi ne olur? nafaka tazminat vs
Soran+1 yılBoşanmam. Boşanmak istemem onun için büyük yıkım yaşamam lazım
Cevap sahibi+1 yılo aşamaya gelmeyeceksen deneyebilirsin. ama şüphe ettiğin konuda haklı çıkmazsın umarım ama sen bile şüphe ettiysen öyledir diye düşünüyorum
Soran+1 yılUmarım yanılırım , teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılbu kanala girdiğini ya da bu soruyu sorduğunu biliyor mu?
Soran+1 yılHayır tabii ki
Cevap sahibi+1 yılcuckold olayını değil de kocanla aynı yaşta olunca genc kadın olgun erkek konusunda fikir almak isterim arada. istersen sorunu beğeneyim?
Soran+1 yılBeğen şu an müsaitim kolay kolay sitede böyle uzun durmam ben de
Cevap sahibi+1 yılbeğendim
Cevap sahibi+1 yılyasadınız mı
Soran+1 yılhayır aramız bozuk aldatmıştır beni şimdiye
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?