Cinsel Yaşam Kadınlar seks konusunda neden bu kadar yalan söylüyorlar? tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kadınlar seks konusun da neden bu kadar yalan söylüyorlar? Güncellemeler+1 yıl Güncel , kızlar olgun seven sanal ya da reel ilişki düşünenler varmıdır? Kadınlar seks konusunda neden bu kadar yalan söylüyorlar? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın daha çok. Bakireler özellikle. Birgün birisi altımda ölecek de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben yapmadım, burada da belirtirimYar. rak görsem korkarım 1 5 Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Korkacak bir şey yok neyden korktuğunu anlamadım 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsan azınca istiyor ama orana girecek olması ürkütüyor bazılarınınkide kafam kadar Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Işte bizim kadınların en büyük sorunlarından biri de bu , seksi sadece azınca istemeleri. Oranın anatomik yapısı buna uygun oraya girmesi hiç da zor değil 🙂 sen fazla büyütüyorsun kafanda olayı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru haklısın, işin biyolojisini biliyorum ancak hiç denememekten dolayı ilkler hep ürkütücü olacaktır. Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Detay konuşabiliriz dm açık burada konuşmak sorun oluyor. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sadece kadınlar mı 😊 3 13 Yorumla mirxano +1 yıl Aksine erkekler daha çok söylüyor da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mirxano aynen öyle iki cinste🙂 Yorumla mirxano +1 yıl Ama seks çok güzel içinde yalanda olsa 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mirxano demi 😂 Yorumla mirxano +1 yıl He ya olsaydı da şimdi minacik ucundan yapsaydik 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mirxano güzel olur du🙂 Yorumla mirxano +1 yıl Şorikim aktı ya ne yapalım 😄 Yorumla mirxano +1 yıl Çık gel hadi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mirxano nasıl yani anlamadım Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Evet erkekler de söylüyor ama bunu zaten biliyoruz 🙂 mesela aşağıda yorumlar da var bir iki tane.Ama kadınlar daha bir başka bu konuda Yorumla mirxano +1 yıl Neden yazmadin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ama bence tek cinse mal edilemez bu Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Genel olarak aseksüel yaşayıp buralar da yorumlar da yapıyormuş gibi davranan çok fazla var. Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Şanal orp lerin hepsi istekli bakireler de ondan 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl dürüstüm 0 1 Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Ne konu da ? Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tek kadınlar mı 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne gibi yalan mesela 1 12 Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Yapmıyorlar ama yapıyormuş gibi konuşuyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani sonra kendileri mi söylüyor yapmadıklarını Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Genel olarak aseksüel yaşayıp dururlar ama burada ya da başka sosyal sayfalar da sanki gece gündüz seks yapıyorlar gibi konuşuyorlar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki nasıl anlıyorsun böyle olduklarını Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Tavır , tarz , konuşma tarzı , vs gibi açıkça belli yapan bir çok unsur var. Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Ayrıca çeşitli muhabbetlerde bunu belli yapan detaylar çıkıyor ortaya. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlginç Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Ilginç olan nedir peki 🙂 ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mış gibi yapılması Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Işte bende onu diyorum neden mış gibi? 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum sormadın mı onlara Yorumla tutkununfrekansı +1 yıl Işte soruyorum sana da sormuş oldum 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadın daha çok. Bakireler özellikle. Birgün birisi altımda ölecek de
her konuda çoğunlukla yalan derler sen neyi kastettin şimdi
Erkekler daha fazla yalancı bence.
Ben yapmadım, burada da belirtirim
Yar. rak görsem korkarım
Korkacak bir şey yok neyden korktuğunu anlamadım 🙂
İnsan azınca istiyor ama orana girecek olması ürkütüyor bazılarınınkide kafam kadar
Işte bizim kadınların en büyük sorunlarından biri de bu , seksi sadece azınca istemeleri.
Oranın anatomik yapısı buna uygun oraya girmesi hiç da zor değil 🙂 sen fazla büyütüyorsun kafanda olayı.
Doğru haklısın, işin biyolojisini biliyorum ancak hiç denememekten dolayı ilkler hep ürkütücü olacaktır.
Detay konuşabiliriz dm açık burada konuşmak sorun oluyor.
Sadece kadınlar mı 😊
Aksine erkekler daha çok söylüyor da
@mirxano aynen öyle iki cinste🙂
Ama seks çok güzel içinde yalanda olsa 😂
@mirxano demi 😂
He ya olsaydı da şimdi minacik ucundan yapsaydik 😊
@mirxano güzel olur du🙂
Şorikim aktı ya ne yapalım 😄
Çık gel hadi 😊
@mirxano nasıl yani anlamadım
Evet erkekler de söylüyor ama bunu zaten biliyoruz 🙂 mesela aşağıda yorumlar da var bir iki tane.
Ama kadınlar daha bir başka bu konuda
Neden yazmadin
Bilmiyorum ama bence tek cinse mal edilemez bu
Genel olarak aseksüel yaşayıp buralar da yorumlar da yapıyormuş gibi davranan çok fazla var.
Şanal orp lerin hepsi istekli bakireler de ondan
dürüstüm
Ne konu da ?
Tek kadınlar mı
Mesela
Ne gibi yalan mesela
Yapmıyorlar ama yapıyormuş gibi konuşuyorlar
Nasıl yani sonra kendileri mi söylüyor yapmadıklarını
Genel olarak aseksüel yaşayıp dururlar ama burada ya da başka sosyal sayfalar da sanki gece gündüz seks yapıyorlar gibi konuşuyorlar.
Peki nasıl anlıyorsun böyle olduklarını
Tavır , tarz , konuşma tarzı , vs gibi açıkça belli yapan bir çok unsur var.
Ayrıca çeşitli muhabbetlerde bunu belli yapan detaylar çıkıyor ortaya.
İlginç
Ilginç olan nedir peki 🙂 ?
Mış gibi yapılması
Işte bende onu diyorum neden mış gibi? 🙂
Bilmiyorum sormadın mı onlara
Işte soruyorum sana da sormuş oldum 🙂