Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani kadınla ileriye dönük bir planın yoksa hödüklüktür daha doğrusu sana ne kardeşim! Ha ileriye dönük bir planın vardır tabi ki sorarsın, o da doğruları söylemeli.
Kimse doğan görünümlü şahin ile evlenmek istemez.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğitim seviyesi düşük toplumlarda ülkemiz dahil buna birinci sırada üstelik yaşanan bir durumdur eğitim seviyesi düşük olunca insanlar buna saplanır resmen ve sorar bunu bizzat yaşadım kendimden örnek sevgilim bakire değildi uzun zaman önce bende kan görme meraklısı bir kimse değilim açıkçası sevgilimin eskiden olduğu adamlardan biri tekrar iletişim kurmak istedi mesaj tel vesaire üstelik sevgilim hiç istemediği halde işte bu eğitimsizlik ve ahlak yoksunluğu eğitimli bir kimse ayrıldıktan her şey bitttikten sonra aramaz sormaz ayrılmışsın bitmiş niye mesaj atıyorsun işte bu sorun olduğu sürece benim gibi kan görme meraklısı olmayan bir adam bile durup düşünüyor ne zaman düzelir bu insanlar diye
10 Yorumla
+1 yılçok saçma buluyorum. yaşım kemale ermiş unumu eleyip eleğimi asmışım ama bu fikir gençliğimde de böyleydi namus denilen oldu 2 bacak arasında değil beyin ve vicdan da olduğuna hep inanmışımdır. bu sebeple de hep saçma bulmuşumdur.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil
11 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılMedeniyetsizlikten ziyade saçmalık ne kadar seversem seveyim bana bakire misin diye sorarsa benim gözümde bütün değerini bitirir bir erkek
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Fazla özel bir soru ve asla erkeğin doğruluğunu kanıtlayamayacagi bir durum. Bunu yaşayan bir bayan bunu bı şekilde kamufle edebiliyo sonuçta. Genel. durusa , ahlaka bakılmalıdır bence. Kim ahlaklı, kim değil çokta net değil günümüzde...
40 Yorumla
+1 yılaşırı gereksiz bir soru ya hayır napıcaklar bakire miyiz değil miyiz ciddi ciddi cevap bekliyolar bi de
30 Yorumla
+1 yılDemek ki onlarin gozunde bu kadar degerimiz. Hani diyor ya Neslican Tay mekani cennet olsun"Ben bir bacaktan ibaret değilim"
Biz kadınlar " Bekaretten mi ibaretiz?" Başka soru değil de neden böyle bir soru? Bir kadina bu soruyu sormak saygisizliktir; hele hele hâla bekaretin o incecik zarin evlenmek icin bu kadar ön plana çıkan bir ülkede kadına verilmeyen değerin göstergesidir.10 Yorumla
+1 yılHele ilk buluşmada sorana ne demeli 🤦🏻♀️ Açık kapı varsa geliyim der gibi oyleleriyle buluşmayı kısa tutup yol vermek en mantıklısı
21 Yorumla- +1 yıl
@Feyzairmakgul20 hiç uzatmamak lazımm öyle arkadaşları direk paketleyip göndermek lazım
Evet öyle yani sohbet sırasında konu açılınca öğrenmek var bi de direkt sormak var bu hoş değil bana göre
20 YorumlaMedeniyet ile alakası yok bu basbaya saygısızlık. Bu tarz şeylere önem veren ve sorgulayan insanlardan uzak durmak gerek.
20 YorumlaKadında soruyorsa olabilir. Onun dışında gereksiz bir şey bence
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatını birleştirceğin kişiyle ilgili bunu en önemli kriter yapmak çok saçma , konu geçer arada söylenir ya da öğrenirsin de daha tanışır tanışmaz soranlar var , kaldı ki doğruluğunu asla emin olamazsın 😏
10 YorumlaHiç bir zaman sorulmaz en azından ben sormam gururunu kırmak incitmek istemem
Onu sevdiysem herşeyinle sevmişimdir gerisi teferuat10 Yorumlaİnsanlar burnunu sadece koku almak için kullansa keşke..
20 Yorumla
+1 yılBence medeniyetsizlikten çok terbiyesizliktir çünkü fazlasıyla kişisel bir sorudur
21 Yorumla- +1 yıl
Bence bu soruyu sormaya çok ayıp ve de terbiyesizliktir, çoğu erkeklerden tanışmaya etmeden direk soruyor utanmadan
Eğer hanım söylemek isteseydi söylerdi ama yinede kişisel bir soru
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce biriyle birlikteliğin oldu mu ile aynı ölçüdedir. Söylem farklı olsa da sonuç aynıdır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle faydalanmak için konuşuyorumun başka bir şekilde ifadesidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki tarafın bakire olması önemli. İki taraf değilse birinin onun bakire olmasını beklemesi kadar çok sacma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eee birazda öyle yani...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılHadsizlik densizlik görmemişlik artık ne dersen.
10 Yorumla Bayaa öküzlük falan
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. değil
10 YorumlaBence ayip
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet yeni yaşandı benzer olay
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence sorulmaması gereken bir sorı
00 YorumlaSorulmaz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı