Aşk dolu konuşmalarından sonra flörtümden bir ay haber alamadım, bunu nasıl yapar?

Aradı ve telefonu açar açmaz dedi ki huzur veriyosun. Seninle konuşurken özellikle buraya geliyorum burası huzur veriyor sen de huzur veriyosun. Sonra dedi ki bugün sarhoşum diye mi bu kadar tatlısın niye bu kadar tatlısın sesin.. Sonra 4 saat konuştuk telefonda düşünün genelde erkekler çok konuşmaz. Ve çok tutkuluydu bana sarhoş olduğu için ağzından kaçırdı sabah nasıl kalkıcam bilmiyom dedi yani ben anladım🫢En son uykum çok geldiği için ben telefonu kapattım niye kapattın diye mesaj atmış ben de sabah konuşuruz yazdım
ertesi akşam tm yazmış ders çalışıyorum yazdım tm yazmış ve ben de komik video attım ona. Noldu biliyo musunuz tam 3 hafta boyunca çocuk mesaja bakmadı ve ben mide bulantıları gece uyanmalar geçirdim psikolojim bozuldu. Meğer o bana o kadar yükseldiği gece ertesi gün evine Rus eskort çağırmış bir ay ara sıra kaldı dedi her gün değil dedi kadın bunun arabasını bile kafasına göre kullanmış işe gidiyorum diyip. Düşünün benim flörtümün evinde bi eskort kalıyor ve isteğine göre adamın arabasının anahtarını alıp gidebiliyor yani o anahtarı felan nasıl aldı ve nasıl bir ay sürdü tek geceden sonra sıkılınır böyle eskortlardan. Ama sarhoş olduğu için bunu da ağzından kaçırdı kadın berbatmış çocuk doğurmuş gibi her yeri sarkıktı sen öyle değilsin demi dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bi yardımcı olun arkadaşlar benim elime erkek eli değmedi anlamam bu konulardan…
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl yapar ya nasıl
Aşk dolu konuşmalarından sonra flörtümden bir ay haber alamadım, bunu nasıl yapar?