- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın için cinsellik yaşamak tercih meselesidir ve sadece onu bağlar bu durum ; Çünkü bu durum onun özel hayatıdır. Eskilerde bu durumlar daha katı zihniyet olduğu için ters düşünülüyordu. Ama artık öyle değil. Herkes birbirinin hayatına saygı duymak zorundadır. Bir kadın bunu yapıyorsa bu sadece onu ilgilendirir ve hiç kimseyide ilgilendirmez , onun özel hayatıdır çünkü.. Tabii ki çevreye, etrafına ve hiç kimseyi rahatsız etmemek, hiç bir kimseye de zarar vermemek kaydıyla. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz, kim kimin özel hayatına karışabilir ki..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyaşarsın da evlenirsin de sadece önceden sen de evlenmek istediğin kişinin geçmişini bil o da senin kini bilsin alan alır almayan gider ama onun da söylememesi seninde söylememen birbirinizin kul hakkıa girmeniz demektir karar verme hakkını almış olursunuz belki bilsen istemeyeceksin veya o istemeyecek yalan üzerine sır üzerine ilişki kurulmaz her şey açık açık söylensin ala alır almayan da kendi yoluna gider istediğini bulmaya herkesin bir şeyler isteme hakkı var ama istekleriniz uyuşmuyorsa ayrılık en doğrusudur.
00 Yorumla
+1 yılCahil bir toplumda yaşıyoruz şanssızlığın bu bence kadının cinsel doyuma en az erkek kadar ihtiyacı var ve seksi keşfetmiş yaşamayı ve yaşatmayı bilen kadın bunu yaşar bence sende kimin ne düşğndüğünü fazla önemseme
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi hayatı kendi kararları kimseyi ilgilendirmez ama geçmiş yaşantınızı karşıya aktarmakta fayda var sonuçta ileride öğrenirse farklı bir tepki verebilir bu yüzden en başta belirtilmeli çünkü iş işten geçmiş ve sen daha yeni benim geçmiş tecrübem var dersen güveni de sarsılmış olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu konuda toplumun geri kafalı düşğncelerini reddediyorum.
Bana yasal sana yasak diye bir şey yoktur. Erkek ne kadar özgürse kadın da o kadar özgür olmalıdır00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın ki herkesin cinsel hayatı olabilir
20 Yorumla Tabiki olabilir. Bunu yaşam tarzı olarak benimsemiş bir kadın; zaten çevreden gelen çatlak sesleri ve yorumları duymaz, duysa da bunlarla ilgilenmez. Herkes birbirinin cinsel yaşamına saygı duymak zorundadır, kimse de kimseyi bu konuda eleştirme hakkına sahip değildir..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar artık gayet normal durumlar oldu eleştirenlere bakarsan sanki hepsi alnı secdeden kalkmayan insanlar hepsi aynı işi yapan insanlar
Bizim insanımız böyle maalesef
Ama artık öyle bir noktaya geldik ki herkes yani %80-85 bu ihtiyacını bir şekilde karşılıyor günümüz şartları bunu gerektiriyor aslında
Hayata bir kez geliyoruz yaşanması gereken ne varsa yaşanmalı hayattan zevk alınmalı hiçbir şeyin geri dönüşü yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsırlardır bunu yapan kadına dinler toplumlar hoşgörüyle bakmaz bakmadı. Çünkü kadınlar hamile kalıyor. Dinlerin de karşı olma sebebi budur. Hamile kalır aldırmaz, ortalık babası belirsiz çocuk dolar. Aldırır katil olur hoş bişey değil caniliktir. Vs vs. Bir sebebi de kadın narindir ilişkide aşık olur sonra terkedilir üzülür diye 😂 bence yani
14 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalma riski doğru ama artık yeni yöntemlerle yani korunma yöntemleri çıktığından ve de gün geçtikçe arttığından beri bu durum yok denecek kadar az.
Soran+1 yılÜzülmesi de onu bağlar bence eğer ki insanlar yetişkinlerse yani çocuk yaşta değillerse neyi tekrar edip neyi tekrar etmeyeceklerini bilirler. Ama bir tarafa hak görüp diğerine görmemek garip bir düşünce tarzı bence özellikle şu dönemde.
Cevap sahibi+1 yılYok yok emin ol azımsanmayacak derecede çocuk mağdur oluyor doğurup terkediyorlar yazık.. Ben genel bir yorum yaptım neden böyle düşünüldüğünü açıkladım.
Soran+1 yılOnlar cılkını çıkarmışlardır. Abartmamak da lazım. Ama onun dışında kontrol edilebilir bir durum abartmazsan. Yok anladım tabiki görüşün için teşekkür ederim.
+1 yılOlamaz bence bu kadın için de erkek için de geçerli aslında evlenmeden cinselliği doğru bulmuyorum
65 Yorumla
Soran+1 yılAma burada bir mantık var yani sana göre bir şey yanlış ve herkese yanlış olduğunu düşünüyorsun yani evlenmeden cinselliğe karşısın. Ama bunlar sadece kadının cinselliğine karşı. Ben burada iyi bir niyet göremiyorum.
- +1 yıl
Yani erkeğin cinsel hayatına normal bakanlar kadınınkine de bakmalı
Soran+1 yılAynen yoksa hani herkesin kendi hayatı herkesin doğrusu yanlışı farklıdır. Ama bazı söylemler bildiğin direk cinsiyetçi yani.
- +1 yıl
Evet çok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler yapınca gurur kaynağı kadınlar yapınca bacım. Ülkemizdeki erkek eğemenliğinin kadınlara yapmış olduğu baskı ne yazık ki. Erkekler bi çok kişiyle yapınca işimi iyi biliyorum ben diyerek böbürleniyorlar ☹️
Neden anlamıyorum türkiyede veren olmak küçük düşürücü bir durum ksdın da olsan eşcinsel olsan da veren de olsan birinin altına yatmak küçük düşürücü durum oluyor.
Biz de cinsellikten pek ala keyif alıyorux hem de erkeklerden daha fazlasıyla. VERMEZSEK ELİZABET OLURSUNUZ BEYLER 😁00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBekar bir kadın cinselik konusunda yaşanmaya yapabilir ama çok ileri gidemez eğer bakireliğini kırmayı istemezse
Ve de kadın ses ettiği insanlar cinsel ilişkiden önemi vermiyorlar
Bana kalsan ayıplanmam sonuçta normal bir şey04 Yorumla
Soran+1 yılİleri gidilmez dediğin yere kadar giderse zaten bakire mi oluyor o insan o da tartışılır. O kadar ileri gitmişken o insanlar nasıl duracak bu da bir işkence değil mi o da ayrı tartışılır. Aslına bakarsan dini olarak kendini tutan ve yaşamayan insanları anlarım sonuçta onun tercihi ve o kişi bu dediğini de yapmaz. Ama diğeri sadece toplumsal baskı ve de karşındakini ve de en çokta kendini kandırmak. Ha desen ki başka alternatifin var mı? Diye o da yok. O yüzden keşke böyle olmasa.
- +1 yıl
Senden katılıyorum yazdığın gibi keşke böyle olmasa herkes sevdiği kışı yapardı yatardı af edersen skşrdi böylece hiç engel olmazdı
Kadınları anlıyorum ama hayat böyle, KS sitesinde bakire olan kiz/kadın okuduğum dinden kalmaya herkes sevişiyor ama onlar yapamıyorlar üzüldüğü de biliyorum
Her insanlar kendi kontrolü değiller, istekli olup libido yükselince ne yaptığı farkında değiller ve de her erkeğe tam güven olmuyor.. DE
Bundan 2 çeşit alternatifı var
Ya ikisi sözleşeyip ön sevişme den fazla ileri gitmezseler
ya da .. yurtdışında bakireni kırıp tekkrar bakire olabiliyorsun ameliyatla ama kansız olur
Soran+1 yılValla benim bildiğim sevgilisiyle yaşayan bir çok arkadaşım var. Ve biri de başka biriyle evlendi. Açıkçası illa takılacak diye bir şey yok. Ama gene de takan var tabi ki. Aynen öyle sonuçta kadınların da libidosu var ve kadınlar için de çok zor bir durum.
- +1 yıl
Acı hayat işte..
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılAmannn onları kim takar? Kulaklari tıkayıp kendi yaşayış tarzımıza hayatımıza bakicaz. Sanki erkekler kendi kendileriyle cinsellik yaşıyorlarmis gibi bir de bazıları m*l m*l triplere giriyorlar
20 Yorumla
+1 yılBu bizim toplumumuzun geleneksel bakış açısından kaynaklı. Kadın iffetini korumalı geleneksel yaklaşımda. Erkeker yaparsa çapkın, kadın yaparsa f, hise,, bunun kadar saçma bir ayrım yok zaten dunyada
06 Yorumla
Soran+1 yılVar maalesef. Bizde ki gibi bakire takıntısı yok yurtdışında evet. Ama mesela bir erkek çok kişiyle yatarsa gene çapkın bir kadın çok kişiyle yatarsa gene hafif oluyor. Bunu değiştirmek zor. Ama aşırıya kaçmak kimse için iyi değil ama tamamiyle cinsel baskıyla cinselliği yaşamaya engellemenin sonuçlarını da iki cinste evlenince görüyor. Vajinismus sebebiyle psikologlar, jinekologlar dolup taşıyor. Acaba neden? Madem faydalı bu kadar bu durum. Bu insanlar neden bunu yaşıyor? Yazık gerçekten.
- +1 yıl
Mesele sadece vajinusmusta değil, yanlış yaşanan, bilmediği, toplumun baskısında dolayı arastirma dahi yapamadığı bir konuyu yasamaya başlıyor kadınlar. Sonra kadın yatakta ruh gibi oluyor
Soran+1 yılE tabiki öyle. Herkesin kendi tercihine sonuna kadar saygım var. Biri der ki ben cinsel duygular hissetsem bile evlenince yaşamak istiyorum onu anlarım ama adamlar ve kadınların cinselliğe bakış açısı o kadar korkunç ki. Bu bildiğin bir insani kendi isteğiyle değil korkuyla motive edip bir şeyi yapmasını engellemek. Korkuyla motive edilen hiç bir insan sonunda mutlu olamaz.
- +1 yıl
Korku sadece sindirilmiş, içine kapatılmış patlamaya hazır bireyler yetiştirir. Hele bu konuda. Yahu insanı bir şey bu, arzular, hormonlar bunlar verilmis, engel olamıyor insan
Soran+1 yılAynen öyle. Ve bu sadece erkeklere özgü değil kadınların da var bu istekleri. Bastırılan her şey fazlasıyla geri döner. Resmen kadınları evcilleştirmeye çalışılan hayvan gibi görüyorlar. Ama hayvanları bile ne kadar evcilleştiysen doğalarından tamamen uzaklaşamazlar. Hem erkek hem de kadın için gereksiz baskılar herkes için farklı konuda şu dünyada kaç sene kalıcaz sanki insanlardaki ne hırsı hiç anlamadım.
- +1 yıl
Doğuda görev yaptım işim gereği, emin olun burdaki kadınların baskilandiklari kadar bir yerde baskilanma yok, ama yasaklar, onları daha da dolduruyor. Bulduğu ilk fırsati da değerlendiriyor
Bu durum birazda yasadiginiz sehre gore degisir kucuk bi kasaba veya ilceseyseniz isminiz farkli noktalara tasinir İzmir İstanbul antalya vb sehrin gobegindeyseniz onun hayati derler zati cogu kiside kim oldugundan bile bi haber
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki kişinin kendisiyle hayatıyla alâkalı bir şey herkesin herkes hakkında bir fikri var değişmiyor bu tabu fakat olayın aslı mantıklı olmayan tek gecelik ilişkiler Kendi duygularını tüketiyor insan kendi eliyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılGarip gören erkekler neden benimle bunu yaşamıyor diye düşünüyor. Kadınlar ise kendi yaşamak
İsteyipte yaşayamadıklarını yaşayanlara tepkili olurlar.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden ayıp olsun.. sonuçta bu bir ihtiyaç.. ama örf adet ve yaşadığımız toplum nedeniyle çoğu insan bunu ayıp bir şey gibi görüyor.
00 Yorumla
+1 yılİki taraf içinde doğru değil, bunun kadını erkeği yoktur. Erkeğin yaptığını normalleştirip kadının yaptığını ayıplamak hiç doğru değildir.
00 YorumlaKimsenin dediğine bakma. Hayat senin hayatın. Erkek yapacak ama kadın yapmayacak diye bir anlayışı ben erkek olarak kabul etmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevisti bakir ile bakire. Erkege milli dediler kadina fa. hise. küçükken göster amcana diye büyütülen ataerkil yobaz toplumdan ne bekliyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar kendi hatalarına bakmadan başkasına çamur atar erkekler içinde kadınlar içinde evlilik dışı ilişki neyse aynı dır değişen bişey yok yani
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın ki kadın kadına olur sevgilisi ile olur
00 Yorumla
+1 yılkim bir kadını eleştiriyor ki? ne istiyorsan yaparsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHem bekar bir kadının hem de bekar bir erkeğin cinselik hayatı ancak evlenince olmalı
00 Yorumla Niye yapan erkeğin ki canda kadının ki can değil mi yap gitsin bacım :d
00 YorumlaBekar bir erkek bunu yaptığında bizim burada olay çıkar. Bilmiyorum sizin ortamınız değişik.
00 YorumlaOlabilir çoğu kadının var zaten erkeklerden daha fazla var hatta
00 Yorumla
+1 yılO sana kalmış mal senin istedigin gibi kullanabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstedigini yaparsin kim ne karisacak ki isteyen istedigini desin bos ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadında yapabilir ama bunu ayıp bulan erkekler degl yine bir kadın ayıp buluyor
00 YorumlaGizli Üye olurda guvenılır erkekle olur yoksa bulbul gıbı öter
01 Yorumla
Soran+1 yılYa o ayrı mesele tabi ki.
+1 yılKadin kendini geliştirir ise istediği gibi davranabilir
00 YorumlaBen pek oyle oldugunu dusunmuyorum artik. Herkes gayet rahat birsekilde istedigini yasiyor. Erkek ve kadina da ayni sekilde bakiliyor olarak goruyorum. Sadece biz abaza erkekler bu konuda daha istekli oldugumuz icin yapisiyoruz hepsi bu 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yani şöyle yaşayan biri oldu mu. Kimse onu istemez artık evlenemez olarak bakılıyor. Erkekte o sıkıntı yok. Öyle gibi düşün.
Soran+1 yılEskisi kadar olmasa da. Hatrı sayılır derecede insanlar var. Orası da öyle tabi ki.
Cinsellik kadar doğal bir şey yok böyle karşılanması gerçekten üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim dinime örfime adetime göre olması uygun değildir gerisine ben karışmam bu kadar
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. dimi? erkek yapınca çapkın oluyor birde bunla övünüyor her yerde kadın yapınca o... saçmalığa bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur neden olmasin gayet dogal birsey sonucta kadinda insan ve onunda ihtiyacı
00 YorumlaNe kadınlar çaktırmadan sevişiyor çatır çutur.. Bırak bu söze göre yaşamayı da, git seviş..
00 Yorumla
+1 yılSuçunuz magazin sanat sosyetede dünyasından olmamanız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir her insan kendinden sorumludur aldığı veya alacağı kararlar tercihlerle kendi hayatı sonuçta kime ne
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarında evlinin kadın ve erkeginde isteyenin herturlu rezil hayatı oluyor bunu yadirgayan yok da rezillik normal bişey gibi bahseden çok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın. Binlerce yıldır süregelen erkek egemen zihniyetin anlayışı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek yapınca bir şey olmuyor kadın yapınca namussuz oluyor. Toplumun geri kafalılığı işte. Erkek yapıyorsa kadın da yapabilir. Erkeğe günahsa kadına da günahtır. Tabii ki bekar erkekler gibi bekar kadınların da cinsel hayatı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılsen erkeklerle kendini birmi tutuyorsun
40 Yorumla
+1 yılsaçma sapan ahlak bekçileri oldukları için
13 Yorumla- +1 yıl
@Nobdymr çal çal
İstiyorsan ver yavrum
Tutan mı var seni 🤪00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 YorumlaOlabilir tabi niye olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Maalesef öyle haklısın bence...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Kişinin kendisine kalmış bi durum
00 Yorumla
+1 yılTek gecelik yaşadın mı?
00 YorumlaBu ülkede insan olmak zor kadın olmak daha zor
00 Yorumla
+1 yılAz kaldı az yıkılacak o tabular
00 Yorumla
+1 yılOlabilir. Kimseyi ilgilendirmiyor
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlgun var artık eskisi gibi değil
00 Yorumla
+1 yılBeni ilgilendirmiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Herkesin kendi tercihidir.
00 Yorumla
+1 yılOlamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Bencede olsun tabiki
00 Yorumla
+1 yılSanal yapabilirsin hosuna giderse bulusursun
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi hayatı kime ne?
00 Yorumla
+1 yılBu senin hayatın
00 Yorumla- Devamını Gör (13)