Merhaba,
boyle bir kizdan hoslanirmisiniz?
bakiresini ilk size verdi,
size karsi tatli ve sevimli, guler yuzlu, surekli size sarilip opuyorsa, ve sizinle yatakta 6 kere bosaliyorsa? Hoslanirmisiniz?
Fazla mesajlasan biri degil ama yazarsa ozledim felan der, tam olarak bir iliskimiz yok gibi, ama mesela benim sehrime gelip yaklasik 50 dk, arac kulanirken bir eli direksiyonda diger eliyle elimi tutuyor ellerim genelde soguk oldugu icin hep elimi isitiyor.
Onun evinde kaldim, surekli sarildik opustuk, banyo yaptik, beni yikadi. Sonra beraber yatagina gittik, bana sarilip uyudu. Ustunu orttum , sabah kalkinca o uyuyordu ben banyomu yapip, biraz mutfagi felan toparladim oralari sildim, sonra tekrar onun yanina uzandim sarildim optum elimi tuttu, Sonra sabah iliskiye girdik 🙈 sizce benden hoslaniyor mu boyle bir kizdan hoslanirmisiniz
boyle bir kizdan hoslanirmisiniz?
bakiresini ilk size verdi,
size karsi tatli ve sevimli, guler yuzlu, surekli size sarilip opuyorsa, ve sizinle yatakta 6 kere bosaliyorsa? Hoslanirmisiniz?
Fazla mesajlasan biri degil ama yazarsa ozledim felan der, tam olarak bir iliskimiz yok gibi, ama mesela benim sehrime gelip yaklasik 50 dk, arac kulanirken bir eli direksiyonda diger eliyle elimi tutuyor ellerim genelde soguk oldugu icin hep elimi isitiyor.
Onun evinde kaldim, surekli sarildik opustuk, banyo yaptik, beni yikadi. Sonra beraber yatagina gittik, bana sarilip uyudu. Ustunu orttum , sabah kalkinca o uyuyordu ben banyomu yapip, biraz mutfagi felan toparladim oralari sildim, sonra tekrar onun yanina uzandim sarildim optum elimi tuttu, Sonra sabah iliskiye girdik 🙈 sizce benden hoslaniyor mu boyle bir kizdan hoslanirmisiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eğer bunları yapıp adını koymuyorsa ilişkinin. Senin ile sadece takılıyor
Birbirmizi Cok yeni taniyoruz.. ama hersey cok cabuk illerledi
Çabuk ilerleyen bir şey yok. Eğer çabuk ilerlediği çabuk adını koyardı
Sen Aslan burcumusun
Senin ile böyle devam ederse fckboddy olarak devam etmiş olursunuz
Hazir olmaya bilirmi acaba
Bana iltifat edip duurt mesela Cok guzelsin, vsvs
Hayatimda Senin kadar tatli birisini gormedim dedi
Hazır olmak ile alakalı değil. Erkekler severse bundan kaçmaz
Offf :( Senin burcun ne
Bunun burç ile alakası yok. Böyle düşünür sen sadece kullanılırsın
Bunun burçla hiç alakası yok. Seni bulmuş kullanıyor.
Eşim aslan burcu ve bu dediklerinin kısmı olarak bende yaptım hoşlandı aevdi evlendik ama zor birisdir aslan
Zor birisi Derksen lutfen biraz detay verirmisin Senin burcun ne
Benim oğlak eşim zor yani her dediğinde kendisi haklı ben bazen umursamıyorum susuyorum yani diğer konularda da var bitmez istekleri
Bende yengec burcuyum. Ama henuz iliskimizin adi yok buna sikinti yapiyor peki kiskanc sahiplenici mi
Kıskançlığı yüzünden zamanında çok çektim şimdi rahatım bşrazdaha peki sizin ilişkinizin adı yoksa neden yaptınız ki
Inan bilmiyorum hersey cok cabuk oldu :( ondan hoslaniyorum ama ilk onun acilmasini istiyorum
Bence bilmiyorum yani keşke olmasydı yani o dediğin yaşınız kaç
Ben 28 o 31
Anladım yani keşke dediğini yapmasaydın yani tabi karar senin kocaman kadınsın çocuk değilsin
Özlediğim şeyler…
Boyle bir kizdan hoslanirmisin
Tabii ki. Hoşalnılmıcak gibi değil ki
Niye halen iliskimizin adi yok ozaman :(
Duygusallık istemşyo belli ki
Onun ilgisini nasil cekebilirim
Yeteri kadar ilgi çekmişsşn. Aslanlarda duygu zor bulunur
Bana Cok guzelsin diyor, hayatimda Senin kadar tatli birisini gormedim, ilk bulustumizda Cok utangacti heycanliydi, sonra opustuk, 3 bulusmada bekaretimi aldi..
Siz nasil jadinlardan hoslanirisniz
İkizler kadını. Cilveli. Hareketli. Eğlenceli. Yatakta tutkulu
Ama ben yengec burucyum olmazmi
Yengeç çok anaç ve duygusaldır. Aslanla yapamazsın
Neden peki
Aslan çok dışa dönük. Gezelim eğleneliö. Sen evcil. Aslan duygusuzca sevişir. Sen illa aşk ararsın
Dogru ben evcilim, yataktada Cok sert. Bakire olduguma ragmen once yavas girip da Sonra sert yapti cok kanadim birsuru:(
Yatakta haz peşindedir aslan. Mesela ben de haz peşindeyim ama bakire birine en azından yavaş dabranıp ona zevk verme mücadelesi içine girerdim
Oda yapiyor. Beni cezbedio. Sert bir erkek hosuma gidio:$ benim olmasini istiyorum.. bana baglanmasi icin nasil davrana bilirim :(
Ve niye fazla
Mesaj atmiyor
Erkeği yatak ile aşık edemezsin. Ben de olmam. Yatakmayrı duygusallık ayrı. O iş zor
Biliyorum tabi ama merak ediyor niye fazla mesaj atmaz
Bağlanmasın bana diye ben de fazla mesaj atmam
Oylemi ama niye iltifat ediyor ge beni ozleidgini dile getiriyor ve bana seni tum gun dusunuyorum, aklimdasin. Uyandigimda yine seni yanimda gormek istiyorum gibi seyler diyor ellerim Cok usuyor diye ellerimi dakkalarca turup isitiyor. Araba kulanirken elimi birakmiyor yol boyunca
Hmmm çözemedim :))
HAtta ikizim Yurtdisinda kaliyoriz kendisi yabanci, bana dediki eger turkiye gidiceksen bana silene haber et pesinden gelirim
E peşinden grlecrkse sadece yatak değil derdi demek ki. Ama çözemedim inan
Bende cozenedim
Yası kac
31 ben 28
Olmaz
Niye
Kart
Baska ne hissetinjz
Detaylı konusalm
Hayir burdan
Buradn rahat olmaz
Rabat olmasina gerek yok merak ettim