Aldatma tamamen ortadan kalkıyor. 😅Bilmeyen arkadaşlar olabilir diye açıklıyorum ;Tarafların Birbirlerini Özgür Bıraktığı, Sahiplenme İçermeyen İlişki Türü.
aldatmayı normalleştiren ilişki sıfatını asla hak etmeyen insan oğlunun yapabileceği en büyük saçmalıklardan biri ve doğaya da tamamen aykırı aşkın özü zaten sahiplenmedir ve kıskançlık her şey den öte biyolojik bir şeydir eş kavramı bulunmayan tek mevsimliğine çiftleşen hayvanlar bile (misal kedigiller) o mevsim ki eşini kıskanır ve başka hayvan yaklaştırmaz yakınına, açık ilişki ilişki değil midesizlik, kansızlık, ahlaksızlık, sadakatsizlik ve genişliktir (iyi anlamda değil)
Bununla ilgili geçen gün bir bence yazmıştım hatta bayağı bir etkileşim aldı bayağı görüş geldi açık ilişki benlik değil hemde böyle saçma sapan bir şeyin adı ne açık işi koymak da yani bilemiyorum herkeste sevgili gibisin yani sözde bir tane sevgili var her şeyi yapıyorsun ama başkalarıylada yapabiliyorsun gerçekten çok saçma yani Seven insan kıskanmıyorsan niye seviyor ki değil mi çok aşırı saçma yani hiç benlik değil ama Buda yaygınlaşır bak görürsün çünkü her şeyin gittikçe çivisi çıkıyor bunuda yakında normalleştirirler tercihleri farklı olmak ayıp farklı giyinmek saçlarını farklı renklere boyamak ayıp kafasını kapatmamak ayıp ama açık ilişki yaşamak ayıp olmaz yakında bakta gör Ben çok pişmanım mesela şu an 19 yaşında olduğum için keşke dünyaya birazcık daha erken gelseydim çünkü her şeyin o kadar pislikten olduğu bir zamana denk geldim ki ilişki bile yok baksana açık ilişki diye bir şey uydurmuşlar ama bu ilişki değil şimdi küfür edeceğim olmayacak
Çok kötü bişey insan sevdigini gözünden kıskanıp , sakinmali açık ilişkide tamamen saygini yitiriyorsun tabi hunu yapanlar için saygı falan ortadan kalkmış oluyor ama... hiç benlik değil ve aldatmaya çok karşıyım
Bana uygun değil. Kişiler birbirine ait olmalı. Başkalarıyla olacaksak niye hayatımıza birini alıyoruz ki. Bekar hayatı gibi takılıp flört edip başka biriyle flört öyle öyle yapsınlar açık ilişki saçma bana göre.
Benim için uygun değildir. Açık ilişki ney ya ne bu ekmek mi de başkasıyla paylaşalım. Yani en azından benim açımdan ekmekten ibaret değil. Ben paylaşmayı yani açık ilişkiyi doğru bulmuyorum 😄