Bir zamanlar platonik olduğum çocuk yüzünden o psikolojiyle hayatım karardı nasıl toparlanabilirim?

O kadar beni çaresiz bıraktı ki. Cinsel anlamda olsun reddetti duygusal anlamda reddetti daha 20 yaşımdayken kadınlık gururumu çiğnedi onun yüzünden artık öyle bir şeye dönüştüm ki başka erkeğe fotoğraf atınca duygusal anlamda geçmiştede aramızda bişi varken beni kolladı beni sahiplendi sonra aldattı defoldu o sırada bir defasında beni aldatmadan önceki zamanda ben bu plantoniğimle öpüştüm cinsel anlamda foto olayında ondan uzak durdum sonra arkadaşıyla beraber oldum ama ortada bir yanlış anlaşılma var üzerime bok attı ve gitti o platonik olduğum çocuktan intikam almaya çalışırken onu kaybettim ben şimdi ne yapacağım nasıl toparlayacağım ikisinide çıkardım hayatımdan ama kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum ne vardıki bana sahip çıksaydı belki o zaman ne aldatılırdım nede en yakın arkadaşının benimle beraber olmasına müsaade etmezdim
Güncellemeler
+1 yıl
Bana her türlü şeyi söylediler hatta acır gözle yazık demesinden tut lafta söylenmesi en ağır şeylere maruz kaldım bunlar beni intihar etmeye sevk ediyor bu dünyada fazla hayır diyemediğim için hep benim Canım yandı
Bir zamanlar platonik olduğum çocuk yüzünden o psikolojiyle hayatım karardı nasıl toparlanabilirim?