Çok istediğiniz biri var, ama şimdilik sekstingle idare etmek zorundasınız.. Ne kadar uzaktan arzulamaya devam edersiniz? Seksting'e ne kadar katlanırsınız?Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
Sekstinge bir süre verecek olsaydınız bu süre max ne kadar olurdu?
Bunu bir tecrübe ile anlatmak isterim. Normalde bana hep tuhaf gelmiştir, nasıl yapıyorlar nasıl zevk alıyorlar demişimdir hep. Yapmadığım halde yapmış gibi davrandığımda olmuştu. Öyle yapınca daha da tuhaf geldi bana ereksiyon olması bile zor geliyordu. Millet nasıl yapıyor dokunmadan, öpmeden nasıl dayanıyor diyordum hep. Sonralardan bir kadın ile tanıştım onu cinsel anlamda da çok istedim. Buluşmadan yapılacak şeylerin sahte olacağını ve yalan yapmak istemediğimi de belirttim. Ama onu görüntülü konuşurken gördüğümde bile aşırı bir etki bırakıyordu. Vücudunu gördüğümde ise sexting gerçekte mükemmel bir şeymiş demiştim. İçim çekiliyordu resmen şu an düşününce bile o günleri içimi eritiyor. O vücuda dokunmak nasıl bir haz acaba diye düşünmek daha da çıldırtıyor insanı. O zaman işte ne zaman kalıyor ne bir şey fırsat olunca saatler alıyor olmadığında kısa bir haz molası gibi.
Ben sıkılmam ya hiç sorun değil eğer gerçekten seviyorsam yani temas etmeden de çok sevebilirim temas etmeden de çok isteyebilirim üstelik yani mutlaka yazışarak bir şeyler yapmamıza gerek yok ben onu böyle Ergence bir şeyle meşgul etmek istemem açıkçası evet güzel bir şey ama sürekli konuşup konuşup yapamamak insanı belli bir yerden sonra sıkar sürekli hayal kurmak da tehlikeli bir şey ama yani ben beklerim eğer ki gerçekten seviyorsam arzuluyorsam istiyorsam beklerim Bu konuda iddialıyım
Yani sürekli olmamak kaydıyla uzun sürebilir sorun yok. Öncelikle sexting nedir bunu kızların bilmesi gerekiyor. sadece yazışarak sexting olmayacağını bilmeleri gerekiyor. karşılıklı video ya da fotolar eşliğinde yazışma ya da konuşma devam ettiği sürece saatlerce sürebilir. tekrarlarında da iki taraf sıkılmaz.
Hee güzel soru. Gittiği yere kadar onunla sexting yaparım. Ona çaktırmadan da bir partner bulur seks yaparım. Sonra gene hiç olmamış gibi çaktırmadan devam
3 4 sene idare etmiştim ama değmezmiş yıllar sonra anladım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilimle bir kere öpüşüp sarıldık bir dakikalığına da sürtündük ondan sonra hep sanal yaptık ama ben her zaman çok zevk aldım herşeye rağmen beb onu çok seviyorum o benim biricik aşkım ❤️🤗
Seksting’te rahatlamanın boşalmanın alternatiflerindendir, yapılması güzel ama rahatlayıp boşaldıktan hemen sonra mesaj yazmayı kesen kızları burdan kınıyorum.