Erkek arkadasıma 4 5 defadır oral yapıyorum. Her seferinde dişliyorum ama fark etmeden sanırım ağzım da küçük onunki de çok kalın. Sonrasında morarıyor kabuk bağlıyor falan üzülüyorum bir şey olmaz benim hoşuma gidiyor diyor ama bu can sıkıcı bir hale gelmez mi bir süre sonra onun için?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oral seks esnasında diş teması pek hoş değildir. Çünkü yara ve ağrı o bölgede daha fazladır. Ya erkek arkadaşınız mazoşist ya da seks fırsatını kaçırmamak için yalan söylüyor. Bazı insanlar seviştiği birini kaçırmak istemezler. Siz dişlemeden devam edin. Yara olmasın. Eğer dişlemenizi isterse mazoşist demektir. Eğer sesi çıkmıyor ve zevk alıyorsa sizi seks amaçlı kullanıyor olabilir.
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
15
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBencede itici bence o zorla degil senin isteyerek o penisi arzulayarak onu yapman gerek tipki bizim yaptigimiz gibi
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten ama diş ağzımda sonuçta ister istemez değiyor ve aşırı zevk aldığım için fark etmiyorum bile dişlediğimi
- +1 yıl
Benim icin hic sorun olmazdi yani karsi taraf zevk aliyorsa onemli degil yani onu islatiyorsam ne mutlu bana der bende zevkime bakardim
Soran+1 yılZevk alıyor sanırım ya almasa boşalamaz herhalde
- +1 yıl
Tek oral mi yoksa baska seyler olduktan sonra mi en son oral yapiyorsunuz o önemli
Soran+1 yılTek oral
- +1 yıl
O sana dokunuyorsa oksuyorsa vs onunda etkisi olabilir hic biri degilse dedigin gibi zevkte aliyordur ama o zaman seni uyarmasi iste isirmakla alakali bisiler demesi kotu
Soran+1 yılAslında o demiyor genelde ben soruyorum
- +1 yıl
Sende sorma bence zevkini al yeter
pişir de ye bari. oral moral değil yaptığn resmen koparmaya çalışmışsın mk
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ağzıma giriyor ağzımda da diş var yani çok normal değil mi profesyonel değilim ki
Soran+1 yılKendi bırakmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişlerini çektir. Takma diş kullanırsın. oral sırasında çıkartırsın
00 Yorumla
+1 yılDişlememeye çalış, bi keresinde bana oral yapan sevgilim dişleyip kanatmıştı , hiç iyi hissetmemiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bide ben bunu onahep yapıyorum. Belki şu an hoşuna gidiyor deneyimsiz 0 olduğumu görmesi ama bilmiyorum zamanla kavrar mıyım çünkü 1 degil 2 değil 4 5 defa yaptım
- +1 yıl
Emerek yapmaya çalış daha iyi olur, dişlemekten iyidir
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dudakları kullanmayı öğrenmek işe yarar ayrıca zamana dikkat et
00 Yorumla
+1 yılSevdin mi azında olmasını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGelir bir süre sonra evet
00 Yorumla
+1 yılUf olan yerleri öpersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz benim ki yara olmustu kafası ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılzamanla öğrenirsin.
00 Yorumla
+1 yılEn sinir oldugum şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğzına mı boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkini de dislesen
00 YorumlaDevam et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı