32 yaşındayım ve bugüne kadar tanıştığım bütün erkekler yakınlaşma olmadan evlenmeyiz diyorlar..30 yaşında sevgilim olmuştu onunla cinsellik dışında yakınlaşmalar yaşadık ama bir turlu evlenemedik vicdanen çok pişmanım.. şimdi ise hayatımda biri var evlilik yoluna doğru gidiyoruz. benimle cinsellik dışında yakınlaşmak istiyor ama bununlada evlenemezsem nasıl altından kalkarım bilemiyorum.. neden erkekler yakınlaşma olmadan evlenmiyorlar ne olacak bu halimiz ya 32 yaşına geldim hala yuva kurmanın derdindeyim ama ne yapsam olmuyor😔?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBırak cinselliği koy kenara önce sende veya onlarda sorunlar neler neden bir yuva ile sonuçlanmadı ilişkilerin sende bir gariplik var mı başka beklentiler var mı durumu iyi olsun bol para kazansın gibi veya beraber olduğun insanlardan farkı şeyler mi beklersin yoksa sırf cinsellik beklentisi olduğu için mi yürütemedin ilişkilerini?
bir başka konuda şu an günümüzde evlenmeye kimse yanaşmıyor geçim sıkıntısı ve evlilik masrafları ev yoksa kira vesaire gibi.
ve bir cinsellik yaşamayı kabul eden bir bayan ile tanıştın mı bir şekilde uzatmalı ilişki yöntemi devam edip duruyor böyle bir şekilde sana bir şey söylemek isterim sanırım bakire bir kimsenin? İnan bakire olmasan ve sürekli deneme yanılma ilişkiler yaşasan daha mı iyi olacak sanıyorsun öyle olsaydın inan şu durumuna şükür ederdin çok okurum ben bakire değilim beni kabul etmedi veya yatıp yatıp benden bıktı boktan bir bahane bulup ayrıldı diyen bayan yazısı dolu burada veya bakire olmadığını her seferinde güç bela açıklayıp kabul görmeyince önceden yaşadıklarına pişman olan bayan sende bence garip giden bir durum yok ve bu işler kısmet kısmetinde varsa olur yoksa olmaz bu yuva işi kısmet de ve sevgiline karşı her daim sevgini göster yeter bence kardeş kafana farklı bir durum takılırsa yaz cevaplarım kardeş ben insan sarrafiyesi oldum artık özele gelmiyorum yanlız bilgin olsun burada yaza bilirim saygılar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimseyle hiç bir zaman cinsellik maksadı ve anlayışı ile iletişim kurmadım. Hep ciddiye aldım ve önemsedim. Değer verdim ve elimden geleni yaptım. Arkadaşı oldum, dostu oldum, sırdaşı oldum. Hep en yakını oldum ama bir sevgilisi olamadım. Hadi al buradan yak 🤦♂️Gel buradan yak lütfen. Bıktım kimsenin bir şeysi olasım kalmadı artık. Hayatımı kendime adamam daha doğruymuş.
00 Yorumla
Yorumlara şöyle bir gözattım ve bir kez daha insanların rahatlığına, bir şeyleri bu denli boşvermişliğine hayret ettim. Yazık diyorum, yaşadığım çağdan utanıyorum…
Durumu en iyi bilenlerdenim, o tarz kişiliklerle çokça karşılaştım şimdiye dek. Umduklarına karşılık vermedim, vaatlerine, şartlarına göre asla şekillenmedim. Aslında isteyen kişinin istediğini yapmadığında, seninle alakalı sevgisini ve asıl beklentisini de ölçebilirsin. Gerçekten seninle bir hayat kurmak isteyen kişinin şartları yoktur, o konudaki beklentilerini evliliğe saklamayı bilir ve saygı gösterir. Ayrıca evlilik yolundan niceleri dönmüşken, bu neyin acelesidir?
Yerinde olsaydım, o yaşıma kadar kendimi ve nefsimi muhafaza etmişken, bana hiçbir şeyin garantisini vermeyenlere de bu konuda taviz vermezdim. Çünkü çoğu bugün var, yarın yok. Aynı şeyleri yaşamanı ve pişmanlığının katlanmasını istemem. Her şey yerinde ve zamanında güzel. Umarım yanlış bir şeyler yapmazsın karşındakini kaybetmemek adına…
Allah hepimizi iyi ve yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın…90 Yorumla
Sen inancın gereği ya da başka sebeplerden dolayı evlilik öncesi cinselliğe kendini kapadiysan ve sırf bir adam benimle evlensin diye de bu çizginden çıkarsan kendine yazık edersin.. Niyeti ciddi olan adam yapar nikahini cinselliği o şekilde yaşar. Hem seni elde ettikten sonra bırakıp gitmeyeceği ne malum? Böyle adamlardan hayır gelmez. Sirf beni alsınlar diye rızan olmayan bir şeyi zorla yapma.. Sana iyileri denk gelmemiş demek ki daha, ne kalbi güzel insanlar var. Otur dua et, gönlüne göre biri karşına çıksın diye.. Evlenip mutlu bir yuva kuracağım derken böyle yanlış insanlarla hayatını karartayim, deme..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de hemen yuva kurmak olmazki
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte cinselliğin önemi büyük. Bu sitede evlenene kadar cinsellik yaşamayıp evlendikten sonra cinsellikle ilgili sorunlar yaşayıp mutsuz olan birbirini aldatan boşanmak isteyen bir sürü insan örneği görüyoruz. Evlilik öncesi cinselliği destekliyorum anlamını çıkarma ama gerçekten niyeti ciddi olan bir erkeğinde bu isteği bir yerde normal geliyor. Çünkü sorunlu bir cinsel yaşamı barındıran evlilikte o sorun farklı bir çok hoş olmayan sonuçlar doğurabiliyor. Uzun lafın kısası sen de haklısın o da.
00 Yorumla
+1 yılYakınlaşma olmadan da olur. Yahu kendinizi kul lan dırt ma yın artık. Vallahi gerçekten seven erkek size dokunmaya kıyamaz. Şart koşuyorda ayrıl. Net. Bununla da yakınlaştın, evlenemedin, sonra ne olacak? Gitgide iyice pişman olacaksın.
Bütün erkekler aynı değil. Hayatındaki kadına evlenene kadar dokunmayan erkekler de var. Yakınlaşma şartını kabul etme.30 YorumlaHepsinin amacı seni kullanmakmış belli ki.
Eger seni kötü hissettiriyorsa ve vicdanını rahatsız ediyorsa o adam toxictir. Seven biri öyle bi şart koşmaz.
Yorumlarda da bunu savunanlar var sanki çok mantıklıymış gibi, şahıslar evlendikten sonra Seksi begenmezse boşanmalar oluyo diye bu yüzden evlenmeden yap diye.
Bu ne böyle sexe göre mi eş seçiyorsunuz siz lan!
Seksi beğenmezse evlenmezmiş beyefendiler
Götüm20 YorumlaSana 1. tavsiye terapiste git
2. si muhtemelen bu tarzı sen çekiyorsun aradığın kriterler muhtemelen benziyor
Bu algının değişmesi lazm
3 olarak evlilik şart değil s... bass sen ona
Sende degersiszlik hissi oluşuyor belli
Bir algın var blokaj koyduğun onun değişmesi lazm
Çünkü aynı döngudesin
Seans al ya da enerji çalışmasına katl iyi arastr.20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey isteyen erkeğin niyeti kesinlikle evlilik değildir hadi öpücük falan sarılma falan desen neyse asktandir derim ama cinsellik istiyorsa evlenmeyi düşünme. Düzgün bir kız bulamadım bende 33 yaşındayım ondan bekarım kendinizii bozmayın böyle erkekler için
20 Yorumla
+1 yılErkekler de hakli aslinda. Evlilik demek sadece sevmek asik olmak beraber yasamak degil. Cinsellikte onemli. Eslerden biri veya ikisinde bir soguma oldu mu o evlilik eziyete donebilir. Simdi karsindakinin istedigi gibi biri cikmazsan bu buyuk bir sorun yaratir. Bu senin icinde gecerli. Yas ilerleyince de insanlar ayrintilara daha cok takiliyor bu yuzden de evlenmek zorlasiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaşandı tadına bakıldı yok uyumsuzuz diyip bırakıp gidecekmisiniz.. insanlarin bedeni bu kadar basit mi yani eşyamı kullanılıp atilacak
- +1 yıl
Dedigimden bunu nasil anladin simdi. Ben bir seyler yasansin sonra karar verilsin demedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak simdi hepsi de derdi cinsellik kullanıp gitmek
Sen yanlıs insanları seçiyorsun sorun sende
Seven evlenene kadar dokunmaz
Ama sen o erkekleri değil tam tersi erkekleri seçiyorsun
Sen sanıyor musun senle vinselliğe girme erkek gelecek ay nikah kıyacak?
Oda seni kullanıp gidecek diğerleri gibi Buda gidecek
Girme kendine kullandırtma30 YorumlaAllah a Şükür benim öyle bir derdim yok. Fakat bana da hep cinsellik yaşamış kadınlar denk geliyor üstelik ahlaki yapımı da onlar çok bozdu, zaten evlilik den de soğuttular. Edep kalmamış insanlıkta 😔 bu yüzden gırgırına 🤷♂️
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafana uymuyorsa ayrıl gitsin benimde eşim cinsel yakınlaşma oldu insan birbirini ister ama sevgiden aşktan evlendik değişen bişey olmadı çok şükür daha farklı yakınlaşıp istek oldi evlenmek istiyorsan abim var onu ayarlayim o da çok evlenmek istiyor iyi biri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim selamun aleykum.
Lütfen acele edip, oldu bittiye getirip de kendinizi harcamayın. Aman, zinadan kimse medet ummasın, lütfen dikkatli olun. Olacaksa temas olmasan sevsin, olmayacaksa gitsin, taviz vermeyin.
Rabbim hayırla mutlu eylesin.00 Yorumla
+1 yılEvlenmezse evlenmesin bipler.. Hiçbir seyin kutsallığı kalmadı ya izin verme istemiyorsan, kendin nasıl huzurlu hissediyorsan öyle davran keyfi bilir..
30 Yorumla
+1 yılKötü bir zamana denk geldik..
Bana sorarsan taviz verme..
Çünkü nefis ister, istediğini elde edince de soğur ve başka hedef arar..
İstediğini verme..
İsteyen, nikah kıysın, istediği kadar, istediğini alsın..
#Vesselam10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. seks olmadan evlenen de cok sana düzgünü rast gelmemiş. Sorsana kendi bacısı seks yapıyormuymuş evlenmeden? Oyle adamin ya ben
30 Yorumla
+1 yılValla bacım allahtan ümit kesilmez ama sen gene bildiğini yap bu yaşına kadarki düşüncen ile, seven insan sevdiğine yaklaşmaz diğer türlü ya evlilik öncesi
10 YorumlaEvlilik her iki tarafin karsidan beklentileri nedeniyle sansasyonel bir yola cikmasi bu isin onunde en buyuk engel. Erkegin cinsellik beklentisi, kadinin maddi beklentileri. Gercekten niyeti halis olanlara yazik oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKasap et derdinde, koyun can derdinde yani. Eli devamlı uçkurunda olan erkelerden uzak durun lütfen. Daima seçici olun ve ciddi erkeklere şans verin derim size..
10 Yorumla
+1 yılBir erkek seninle evlenmek istemiyorsa ona asla kabul ettiremezsin nasıl başladıysa da öyle gider ha baskı yapmak istersen yap ya ileriye gider ya geri teper her şey mahvolur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz insanları kadın veya erkek..
Artık evliliktede cinsel olarak doyacağı ve doyurabileceği bir partner arayışında.. Bu sebepten cinselligi yaşamadan net bibgekecekngesabi yapmıyorlar...00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılValla evleneceğin kişiyle beraber yaşamak şart evlenmeden bu tarz şeyleri denemek şart bence ten uyumu denen bir sey var belki uyuşmayacaksiniz nasil gececek bir ömur?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapmışsın yapacağını zaten temiz değilsin artık buna ver gitsin ortada evlenecek temiz kız kalmadı senin gibi işte hele hele vajinasına dokundurtmayıp herhaltı yiyip ben temizim diye dolananlarla dolu
00 Yorumla Normal birisi çıkar illa seks mi yani sevgili olun zaten niyetini belli eder sen izin verme tepkilerine bak tanımış olursun zaten ilerleyince illa yakınlaşma olur seks dışında
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım bir erkek sana dokunmayacaksa neden yuva kurarsın ! Amaç bu değil mi yoksa kız arkadaşlarınla yuva kur
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi evlendikten sonra dokunsun işte neden evlenmeden istiyorsunuz
- +1 yıl
Neden evlenmek istiyorsunuz ? Size evliliği kim empoze etti bukadar
Soran+1 yılTek ten ten kalp ile bir ömür gecirmeyi istemek ancak evlilik ile mümkün olabilecek bir şey çünkü ondan olamazmi
- +1 yıl
Yok ya kalp ile bir ömür geçirmek için evli olmak size öğretilen. Ferhat mı mecnun mu evli olup sevdiğiyle kalp kalbe bir ömür yaşamış acaba ! Neyse anlamazsın. Dini görüşüne ters gelir çünkü
Dini değerler zayıfladıkça olacak olan şey bu, ne bekliyordunuz ki..
30 Yorumlane yapsam olmuyor dediğin için olmuyor zaten. sırf evlenmek için her şeye tamam dediğin sınırlarını çekmediğin sürece 45e kadar yolun var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılKısmet bu işler birazda elbet vardır cinselliği evliliğe saklayan umarım istediğin gibi birini bulursun 🤗💐
10 Yorumla
+1 yılsürpriz yumurtayla karsilasmak istemiyorlar ten uyumu da önemli bi ömrü ayni kişiyle gecirmek için imza atıyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Ne kölesi olduğunu buldum
Yakınlaşmadan evlenem diyorsa biri emin yakınlaştıktan sonra tanımaz bile sen doğru kalmaya devam et hakkında hayırlısı
00 Yorumla
+1 yıl''benimle cinsellik dışında yakınlaşmak istiyor '' demişsin. O ne demek? Cinsellik dışında nasıl yakınlaşmak istiyor?
00 YorumlaValla bende o derttetiö ama kimisi kullanmak istiyor kimisi ise gerçekten senin kendileri. İçin ne kadar fedakar olabildiğini hesaplıyor
00 YorumlaKendi karfesi olsa biri yakınlaşmak istese kim bilir ne yapar.. böyleleri buluyor biz bulamıyoruz işte
00 Yorumla32 yaşında bakire olmak mı evlerden ırak. hayatın tadını çıkarmanı öneririm
10 YorumlaDüşünceniz çok doğru. Bence kaybedecekseniz bunun için kaybedin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Karşına çıkan kişiler seni kullanmaya çalışmış. Bu senin suçun değil. Ve o kişi karşına çıkacak eminim
00 YorumlaOlmaz diceksin istemiyorsan. Beklesin evlenene kadar olmez yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapcan evlenip evlenmenin faydası ne?
Cinsellik için evleniyo evlenenler e evlilik olmadan yaşayabiliyosan evlenmenin mantığı ne garip?26 Yorumla- +1 yıl
Din-İslam-Müslümanlık-Değerler-Zina-Haram-Yuva kurmak... Bu kavramlar unutulmasın
Cevap sahibi+1 yıl@anonimdekim sanki hiç öpüşmedin haahha
- +1 yıl
Evet, çok şükür öpüşmedim. İnşallah da ilkim eşim olacak. Millete bakıp da battı balık yan gider diye diye iyice normalleştiriyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@anonimdekim ama bu kadar yakışıklı olup da öpüşmeyen? inanmadım yani
- +1 yıl
Sen inanma boş ver, Allah biliyor beni. İnsanlara kötüyü göstere göstere kötüye razı eder oldunuz. Herkes yaşadı sen de yaşa diyorsunuz. Herkesten ne kadar habersiniz ki öyle diyorsunuz? Velevki herkes yaşadı, ya hu eğer müslümansanız size ne herkesten... Şu çağa bak
Cevap sahibi+1 yıl@anonimdekim off ama çok yakışıklısın 😍
+1 yılkimse evlenmek istemiyor işte seninle düşük profilli erkek ara
00 YorumlaYuva falan yok artık
Artık hayatın tadını çıkarma vakti
Her anın tadını çıkar00 Yorumla
+1 yılNasil yani cinsellik dışında yakınlaşmak. ne oluyor yoksa yazım hatası mı var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evlendikten sonra iş işten gecmiş oluyor belkide cok isetksiz birisin
00 YorumlaHic sevmiyom oyle erkekler boyle adamdan hayir gelmez ya
00 Yorumla
+1 yılIliskinin bir evresinde yakınlaşma olur tabi ki. O da sevginin getirdigi fiziksel aktivitedir.
00 YorumlaErkek beyninde sevgili arkadaştan ayıran olay cinselliktir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Maalesef öyle... herkes olaya kendi tarafından bakıyor... acale edin bence... birazda taviz ver...
00 YorumlaBence doğru kişiyle degilsin bence yol yakınken Uğurla onu
00 Yorumla
+1 yılMadem yakınlaşmak istiyor neden evlenince yakınlaşmıyor diye sorarlar insana?
00 Yorumla
+1 yılSende böyle tipleri çekiyorsun resmen. Cinselliği ilk planda tutmayan milyonlarca erkek var aslında
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yakınlaşma olmasına izin verme. Belki elele tutuşabilirsiniz
00 YorumlaBiz evlenecek temiz kız bulamıyoz senin karşına çıkanlarda ne bilim... Tövbe estafurullah
00 Yorumla
+1 yılNetflix in ahlaksızlığı normal gösteren you dizisi izlemeyin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istemediği için evlenmeden yakınlaşmak istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBizlerde yuva kurmak istemiyoruz bos yere masraf eziyet ugras
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel temiz bir düşünce. Bizim gibi insanlar pek değer görmüyor. Bende senin gibi dusunuyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın 32 yaşına gelmişsin ve bu zmana kadar koruduğun namusunu bu saatten sonra kaydedemezsin evlenip iyi bir hayat yaşarsın umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 yasinda degilsiniz ki yetiskin bireylersiniz elbettw bir iliskiniz oldugunda karsi taraf yakinlasmak isteyecektir bundan daha normal ne olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik dışında yakınlaşma dediğin ne tür bir yakınlaşma?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşüp sevisme gibi
Cevap sahibi+1 yılSevişme zaten seksin başlangıcı hatta ta kendisi bana göre. Yanlış yapmışsın ama bir daha bu hatayı tekrarlama. Cinsellik olmadan evlenmeyiz diyenlerede yol ver gitsin.
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Belli bir zaman sonra bazı şeylerin yaşanması gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldokunmadan evlendik. berbat bir cinsel hayatı varmış meğer. nolcak şimdi?
05 Yorumla
Soran+1 yılBerbat cinsel hayatı derken sizden öncemi olmuş?
Cevap sahibi+1 yılhayır şu an berbat bi hayatımız var. ayda 1 seks
Soran+1 yılEvlenmeden önce onunla yasasaydiniz ne degisecektiki?
Cevap sahibi+1 yılevlenmicektim
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldokunmayanı cok seviyorsunuz sanki. deminden beri kızın tekine dil döküyoruz ama kızımız abazaya aşık onu savunur. sevilcek yanınız kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kızın bekareti evlenmeden önce gitmişse o kız artık yaşayan ölüdür
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 işte böyle ortalık malısınız dikerler sizi dikerler , sonra gidip başkasıyla evlenirler . sonra yeni gelen sizi gene diker diker gider başkasıyla evlenir
her eve lazımsınız tabi :D sonuçta sizin gibi ortalık malları olmasa kimi dikecez :D vajinasını bize adamış kardeşim sağol eksik olma yazık- +1 yıl
Hehhehehe sanki ben herkesle seks yapıyorumda gerçi yapsam yaparım tabi seni hiç ilgilendirmez seks erkeğe özgü birsey degil yani bende zevk alıyorum dikilmek kötü birsey degil yani sende denelisin 😂 hiçte seks yapmaktan utanmam benim özel hayatım beni ilgilendirir seni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 zebaniler seni affedilmezsen şayet göğüs uçlarından kancalarla bağladıklarında ve cinsel organından içeri ateş den kazıklar soktuklarında bunları tekrar söyle olur mu kal sağlıcakla
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben yuva kurma derdindeyim sevgilim ise yakınlaşma derdinde. Ne olacak böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler